2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Biz 20 gunlukken yaptirdik sifir agri narkoz almiyor tertemizz

Ben de oturtuyorum etrafı görmek istiyor sevmiyor yatmayı ya gezecek kucakta ya oturacak.

Kızlar selam, yazamadım 1 haftadır. Dün 3. Ay kontrolümüz vardı. İçeri girer girmez fiziksel ve nörolojik olarak dr umuzun sorduklarını yazıyorum sizde kontrol edin :)
1- Maaşallah boynunu dik tutuyor geri düşmüyor dedi. Artık bebeklerinizin boynunu tutuyor olması gerekiyormuş.
2- Eller sürekli ağızda ve şap şap yiyormu :)
3- Salyalar sular seller gibi akıyor mu :)
4- geçen ayki ödevimiz olan çıngıraktı hatırlarsanız, onu çaldı. Oğlum dönüp baktı ama biz konuşunca bize döndü. Dr umuz insan sesine daha tepkili dedi. Sizde deneyebilirsiniz.
5- Bu ayki ödevimiz eline halka vermek. Şuan eline ne verilse tutuyor. Ama 4. Ayı tamamlarken artık tuttuğunu ağzına götürecek dedi. Bu nedenle eline dişlik veya ağzına sokabileceği halkalar vereceğiz. Bunun üzerine bugün dikkat ettim üzerine örttüğüm battaniye ve emzik zincirini ağzına götürmeye başladı.
4. Ay muaynemizde oyun halısına ve uyku eğitimine başlatacak doktorumuz. Onlarıda yazarım size.

Sadece anne sütü alıyoruz bir hafta civarında yeşil kaka sorunumuz vardı. Korkulcak bişey olmadığını yediklerimizden olduğunu söyledi. Geçtiğimiz aya göre 1200 kg almışız. Ölçülerimiz ise boy 62 cm, kafa 40 cm, kilomuz 6400 kg.

Birde 3-4 gündür popoda pişik ve bacak kenarlarında kızarıklık vardı. Premıum caredan yeşil primaya geçtim ondan diye düşünürken eğer bebek allerjik ise çikolata, süt , yoğurt, kuruyemiş vs. Gibi tükettiğimiz gıdalardan pişik olabiliyormuş. Düşündüm 2 gün nutella yemiştim kestim geçti. Emzirdiğimizde bişey olmuşsa bir önceki 24 saatte muhakkak suçlu vardır dedi doktorumuz

Birde kızlar tecrübeli anneler Dün geceden beri Aras'ta öksürük var. Uzun aralıklarla kuru öksürüyor. Ateş, kusma, halsizlik , ishal veya farklı bir belirti yok. Sadece öksürüK. Napmalıyım sizce.? İlerlemesin istiyorum.

Bu arada ig takipleştiğim süper güzel anneler var. Benim hesabım açık kızlar takip etmek isteyenler @koseburcin

Hepinize sevgiler.

eastnbull canım bilgiler için çok çok teşekkürler benim tosbigim şimdiden eline aldığını götürüyor ağzına battaniyeye eline ne geçerse drumuz nörolojik olarak ilerde olduğunu söylemişti.kuzuna da maşallah ig de eklim seni birde oğlunun adı Aras'mis benim büyük oğlanın adı da Aras Eymen :)

Evet cnm 34 haftalik doğdu. 11 gün kuvezde kaldı. Haftada 1 gün görebiliyordum. Çok şükür geçti gitti o günler. Allah yavrularımıza sağlık versin.

Bu arada ben her gün düzenli ev supururum ve toz alırım. Silmeye de 2 günde bir.toz aldığım zaman hafta da 1 kere de kapıları silerim banyoyu her gün çamaşır suyuyla temizlerim.camları da doğumdan sonra 2 kere sildim bu aralar silsem iyi olacak yine kirlendiler çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…