- 18 Ağustos 2016
- 907
- 948
- 23
- 31
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #13.361
Biliyorum ya seni etiketleyemeyince dedim yazar kesinatraksiyon yaptım
Tamam canım teşekkür ederim ; )Evet canım normal göz doktoruna gittik kırmızı işin taraması dedi sanırım öyle bi testmis
Sağol canım:)Maşallah canım çok iyi büyümüş
Yaa hakikaten bu sabah biraz almışim zaten sinir oldum
Kız o benim ,beni tarif ediyorsunsen kapalı mısın ? seni açık uzun düz saçlı kumral olarak hayal etmiştim hep
Biz 20 gunlukken yaptirdik sifir agri narkoz almiyor tertemizzKizlar uygari sünnet yaptirsam mi bilemedim bi yandan yaptiralim da geçsin gitsin kolay oluyor diyorlar diyorum bi yandan da minnakima kiyamiyorun. Uygar belki sünnete dayanabilir de ben dayanabilir miyim bilmiyorum aşıda bile ben uygardan daha fazla agladim hemşire uygardan cok benle ilgilenmek zorunda kaldi. Yaptirmali miyim oglusunu sünnet yaptiran baciskolatalar fikir verin
Ben de oturtuyorum etrafı görmek istiyor sevmiyor yatmayı ya gezecek kucakta ya oturacak.Nasıl oturmaya çalışıyor?
benim kızım da 3,5 aylık oturtumca keyfi yerinde oluyor yatmayı sevmiyor. biz yemek yerken hep ağlardı şimdi kucağıma oturtuyorum üstünden yiyorum hiç sesi çıkmıyor. çevreyi tanımak istiyorlar. d vitamini veriyoruz günde on onbeş dk oturtabiliriz bence ben oturtuyorum
Kızlar bebisler bildiğimiz oturma pozisyonunda mi oturuyo kucaginizda ben korkuyodum oturtabiliyomuyuzBen de oturtuyorum etrafı görmek istiyor sevmiyor yatmayı ya gezecek kucakta ya oturacak.
Evet cnm 34 haftalik doğdu. 11 gün kuvezde kaldı. Haftada 1 gün görebiliyordum. Çok şükür geçti gitti o günler. Allah yavrularımıza sağlık versin.Şükür tabi hasta olması kötü oldu benim için 3 günlük bebeğimi aldılar hastaneye ben eve... 2 gün yattı ama o 2 günü ben nasıl geçirdim sen bana sor daha çok küçük ve her saniye büyüyor ben görmeden diye nasıl içim parçalandı. .. şükür günümüze senin bebeğin erken mi doğdu canım? Çok geçmiş olsun önemli olan sağlıkları kilonun hiç önemi yokmuş bak sana örnek
Yok kız saclarim dümdüz siyah:)
hiçte bile öyle güzel kuzu doğuran bi kadın çirkin olamaaazBeni merak eden olursa söyliyim sisko ve çirkin bir kadın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?