- 22 Ocak 2008
- 8.891
- 8.902
- 723
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #13.381
H
hiçte bile öyle güzel kuzu doğuran bi kadın çirkin olamaaaz
Yok kız saclarim dümdüz siyah:)
68 boyum da tenimde beyaz :)))
Bende mavi gozluyum ama oğulların ikisi de babaları gibi kahverengi gözlü oldu bende beceremedimMavi yeşil gözlü olmak mesela değil yeğeaaan mavi gözlü uşak doğurmak meseleeaaave ben onu beceremedim sanırsam
Geçmiş olsun canım yan etkisiz atlatirsiniz umarim. Maşallah seninki de baya boylu poslu olmusKızlar bizde sağlık ocağindan geldik rota asimizi yaptık burdaki yorumları okuduktan sonra kararsız kalmıstik ama keşke dememek için yaptırdık sonra göz kontrolü muz için hastaneye gittik herşey iyi çok şükür oglumda 64 cm 8050 kilosuda teyzeleri aşının yan etkisi olmaz inşallah
Bende mavi gozluyum ama oğulların ikisi de babaları gibi kahverengi gözlü oldu bende beceremedim
Sağol canım benim inşallah ya korktum ama keşke demekten iyi sanırımGeçmiş olsun canım yan etkisiz atlatirsiniz umarim. Maşallah seninki de baya boylu poslu olmus
Açık ama çok uzun değil saçların esmer siyah gözlüKızlar bide beni tahmin edin yahuu
Sırtı kambur olmayacak şekilde kucağımda oturuyorum ama koltukta filan kendini hareket ederek kaydirdigi için eğik şekilde yatisa yakın bir pozisyonda oturtuyorum. 3-4. Aydan sonra yavaş yavaş bebekleri oturtup etrafı görmesini sağlamak gelişimleri açısından onemliymisK
Kızlar bebisler bildiğimiz oturma pozisyonunda mi oturuyo kucaginizda ben korkuyodum oturtabiliyomuyuz
Aynen canım bende katılıyorum benim oglum 4100 gram dogdu 2. Gun 4000 e duştu fazla vermedi ödemi yoktu ama gel görki cok iştahsız zorla yediriyorum kilo alımıda yavaş yine buna bin şükür sağlıklı hareketli bir bebekEvet canım çok haklısın benim kız 4220 doğdu iki gün içinde 500gr verdi
Canım bebeğinin kilosu boyu çok iyi maşallah. Saydigin maddelerin hepsini yapıyor benim oğlan sevindim gelişiminin iyi olmasına sağol bunları bizimle paylaştığın için. Kuru öksürük için odayı biraz nemlendirip biraz da ıhlamur içirebilirsin boğazını yumuşatırKızlar selam, yazamadım 1 haftadır. Dün 3. Ay kontrolümüz vardı. İçeri girer girmez fiziksel ve nörolojik olarak dr umuzun sorduklarını yazıyorum sizde kontrol edin :)
1- Maaşallah boynunu dik tutuyor geri düşmüyor dedi. Artık bebeklerinizin boynunu tutuyor olması gerekiyormuş.
2- Eller sürekli ağızda ve şap şap yiyormu :)
3- Salyalar sular seller gibi akıyor mu :)
4- geçen ayki ödevimiz olan çıngıraktı hatırlarsanız, onu çaldı. Oğlum dönüp baktı ama biz konuşunca bize döndü. Dr umuz insan sesine daha tepkili dedi. Sizde deneyebilirsiniz.
5- Bu ayki ödevimiz eline halka vermek. Şuan eline ne verilse tutuyor. Ama 4. Ayı tamamlarken artık tuttuğunu ağzına götürecek dedi. Bu nedenle eline dişlik veya ağzına sokabileceği halkalar vereceğiz. Bunun üzerine bugün dikkat ettim üzerine örttüğüm battaniye ve emzik zincirini ağzına götürmeye başladı.
4. Ay muaynemizde oyun halısına ve uyku eğitimine başlatacak doktorumuz. Onlarıda yazarım size.
Sadece anne sütü alıyoruz bir hafta civarında yeşil kaka sorunumuz vardı. Korkulcak bişey olmadığını yediklerimizden olduğunu söyledi. Geçtiğimiz aya göre 1200 kg almışız. Ölçülerimiz ise boy 62 cm, kafa 40 cm, kilomuz 6400 kg.
Birde 3-4 gündür popoda pişik ve bacak kenarlarında kızarıklık vardı. Premıum caredan yeşil primaya geçtim ondan diye düşünürken eğer bebek allerjik ise çikolata, süt , yoğurt, kuruyemiş vs. Gibi tükettiğimiz gıdalardan pişik olabiliyormuş.Düşündüm 2 gün nutella yemiştim kestim geçti. Emzirdiğimizde bişey olmuşsa bir önceki 24 saatte muhakkak suçlu vardır dedi doktorumuz
Birde kızlar tecrübeli anneler Dün geceden beri Aras'ta öksürük var. Uzun aralıklarla kuru öksürüyor. Ateş, kusma, halsizlik , ishal veya farklı bir belirti yok. Sadece öksürüK. Napmalıyım sizce.? İlerlemesin istiyorum.
Bu arada ig takipleştiğim süper güzel anneler var. Benim hesabım açık kızlar takip etmek isteyenler @koseburcin
Hepinize sevgiler.
Hiç sanmıyorum öyle olduğunuBeni merak eden olursa söyliyim sisko ve çirkin bir kadın
Benim kız kardeşimde mavi gözlü, senin kuzu ona çekmiş ne güzel renkli renkli değişmez umarım benimki babası ve dayısı ggibi kahverengi oldu. Doğduğunda maviydi ama değiştiBen ve eşim de kahverengi gözlüyüz kucugumun gözler renkli şimdilik.kardeşim renkli gözlü benimde
eastnbull canım bilgiler için çok çok teşekkürler benim tosbigim şimdiden eline aldığını götürüyor ağzına battaniyeye eline ne geçerse drumuz nörolojik olarak ilerde olduğunu söylemişti.kuzuna da maşallah ig de eklim seni birde oğlunun adı Aras'mis benim büyük oğlanın adı da Aras Eymen :)
Ben yaptırmadim rotayı zaten kişi evde geciriyorlar. Bulaşıcı hastalıklar genelde baharın olur. Baharda da ek gıda filan derken bünyelerinde güçleniyor zaten. Büyük oğluma da yaptirmamistim sorun yaşamadım çok şükür. İshal durumu olmuştu 6-7 aylıkken ama çabuk atlattiSağol canım benim inşallah ya korktum ama keşke demekten iyi sanırım
Canım bebeğinin kilosu boyu çok iyi maşallah. Saydigin maddelerin hepsini yapıyor benim oğlan sevindim gelişiminin iyi olmasına sağol bunları bizimle paylaştığın için. Kuru öksürük için odayı biraz nemlendirip biraz da ıhlamur içirebilirsin boğazını yumuşatır
Bende düşündüm çok çok gerekli bi asi olsaydı asi takviminde olur du diye ama ne biliyim yaptırdık gitti işte inşallah bebislerimiz hasta olmasında :)Ben yaptırmadim rotayı zaten kişi evde geciriyorlar. Bulaşıcı hastalıklar genelde baharın olur. Baharda da ek gıda filan derken bünyelerinde güçleniyor zaten. Büyük oğluma da yaptirmamistim sorun yaşamadım çok şükür. İshal durumu olmuştu 6-7 aylıkken ama çabuk atlatti
İnşallah olmaz canım iyi ki yaptirmissin aklında kalacağına. Sen Tunceli deydin demi başka bir arkadaş ile karistirmiyorumdur umarım :))Bende düşündüm çok çok gerekli bi asi olsaydı asi takviminde olur du diye ama ne biliyim yaptırdık gitti işte inşallah bebislerimiz hasta olmasında :)
:)) yok canım karistirmiyosun doğru tuncelideyim şimdilik bi kaç yıl bakalımİnşallah olmaz canım iyi ki yaptirmissin aklında kalacağına. Sen Tunceli deydin demi başka bir arkadaş ile karistirmiyorumdur umarım :))
Yaaa bende böyle doktor istiyoruuumAuuu, ouuuu gibi sesler çıkarmamız gerekiyor bunu yazmayı unutmuşum:)
Kızlar birde benim bebeğim yapıyır benim bebeğim yapmıyor olayına takılmamak lazım. Hepsi aynı seviyeye gelene kdr bebekler arasındaki 10 gün bile çok şey ifade ediyor. Temmuz annesiyiz ama 1 temmuzla 20 temmuz bebekleri arasında gelişim farkı oluyormuş. Drumuzun söylediği 1 aylık süre. Öperim hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?