- 10 Ağustos 2015
- 3.843
- 4.556
- 53
- 35
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #13.421
Hosbulduk canım :)H
Hoş geldin caniim
Biz ıdilin ameliyatında 5.5 aylık ti 9.5 kg idi yogun bakıma geçince yanına grdik hemşireler beni gördü şok ta baktılar biz bu bebis çok iri olunca sizi cok iri düşünmüştük ne kadar zayıfsiniz dediler zayıf dedikleri 61 kg idim ben yineYaa hakikaten bu sabah biraz almışim zaten sinir oldumanalarinin oğlu ne de olsa tombul tombul
Canim genel anastezi ile yapıyorlar diye biliyorum yanlış miyimBiz 20 gunlukken yaptirdik sifir agri narkoz almiyor tertemizz
Profilindeki kadın gibi güzelsin bence oğlun da güzel çirkin olamazsınBeni merak eden olursa söyliyim sisko ve çirkin bir kadın
Bana benziyorsunYok kız saclarim dümdüz siyah:)
68 boyum da tenimde beyaz :)))
Maşallah titiz ve becerikli hatunBu arada ben her gün düzenli ev supururumve toz alırım. Silmeye de 2 günde bir.toz aldığım zaman hafta da 1 kere de kapıları silerim banyoyu her gün çamaşır suyuyla temizlerim.camları da doğumdan sonra 2 kere sildim bu aralar silsem iyi olacak yine kirlendiler çünkü
maşallah canım gözün aydın. inşallah ateşi çıkmaz.Kızlar bizde sağlık ocağindan geldik rota asimizi yaptık burdaki yorumları okuduktan sonra kararsız kalmıstik ama keşke dememek için yaptırdık sonra göz kontrolü muz için hastaneye gittik herşey iyi çok şükür oglumda 64 cm 8050 kilosuda teyzeleri aşının yan etkisi olmaz inşallah
Hosbulduk tatlim :)sende elif bebişimizde aramıza hoşgeldiniz :)
Hg canım burda bi komsu var adı kübra temmuz annesi kızı var ve türbanlı yeminle o sandım baya inceledimHosbulduk canım :)
Ayy şimdi iyice merak ettim iyi miKapalıyım canım :) hayallerininde tam tersiyimbende öyle merak ediyorum ki sizi kafamda canlandırmaya çalışıyorum
Bende@karpuz_suyu kız sen de foto koymadin merak ediom karpuzcu baci yi
Eczanede yok muKızlar bu gnc bira mayasını nereen alabilirim güvenilir .site var mı bildiğiniz bu aralar sütüm azaldı gibi okula gidyem kızım daha az emiyo okulda sağacak yer de yok
canım alt orta tarafta beyaz beyaz uç çıkmış dişinin. öyle anladım.Yaaamatsiyahoje nadil anladin dis cikardigini. Tam oalrak kac gunluksunuz? Biz 2 gecedir cok huysuzuz. Gunduz da oyle hep kucakta. Uyutuyorup besige koyuyorum uyaniyo agliyo agrisi var gibi inliyo. Salyasi cok akiyo ve eli hep agzinda isiriyo. Sanirim dis bizimki de. Ne zaman patlar acaba. Bide ek gidaya gecmedik ama dis kadiyicilardansa pirasa ya da kereviz sapi daha iyiymis diye okudum. Simdi onlari kullansam olur mu sizce kizlar
61 çokta kilolu değil canım 64 kilo olan biri olarak söylüyorum çokta kilolu değiliz. Züğürt tesellisi yapayım da moralimiz bozulmasın:))Biz ıdilin ameliyatında 5.5 aylık ti 9.5 kg idi yogun bakıma geçince yanına grdik hemşireler beni gördü şok ta baktılar biz bu bebis çok iri olunca sizi cok iri düşünmüştük ne kadar zayıfsiniz dediler zayıf dedikleri 61 kg idim ben yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?