- 20 Ekim 2015
- 4.200
- 5.405
- 108
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #13.461
Bence ikinci Seçenek daha mantıklı Bebeğin biraz daha toparlamış olur canımKızlar çok çıkmazdayim yardiminiz lazım bana bi fikir verin nolur. Is terimin şartlarına göre kasimin 22 sinde baslayip (Kasım 27 de kızım 4. Ayına giriyor) is yerinden kızım 1 yaşına gelene kadar 16.00 da çıkmak mi mantıklı yoksa ocagin 2sinde işe başlayıp (bu tarihte de kizim 5 ay + 6 günlük oluyor) kızım 1 yaşına gelene kadar hergün 17.30 da çıkmak mi? Hafta sonları tatilim buarada
Valla ben seni kilolu hayal etmisim hep maşallah süpersinAyyy ne Heyecanlı keşke beni de görmeyip merak etseydinizzz:)))
mamacim nokta com da var canım en uygun fiyatlısı orda 500 lüsü. öğlen meraktan baktım şansına. o site güvenilir canımKızlar bu gnc bira mayasını nereen alabilirim güvenilir .site var mı bildiğiniz bu aralar sütüm azaldı gibi okula gidyem kızım daha az emiyo okulda sağacak yer de yok
Niye ki acep kilolu hayal ettin:))kız kiloluyum zaten boydan kurtarıyorum yoksa kilom az değil:)Valla ben seni kilolu hayal etmisim hep maşallah süpersin
ben ig yi anlamıyom ki foto mu koyuyorsunuz oraya. facebook daha iyi değil mi
Valla miii yaa ne güzel kız kaç yasindasin sen canimBana benziyorsun
Teşekkür ederiz canım o aryayla senin tatlılığın :)matsiyahoje ne tatlısınız sizzzz öylee ana kız maşallahhh
bugün bunu söyleyen üçüncü kişisin çok mutlu ettin beni :)Deniz sana benziyor canım yani ben benzettim
nasıl baktı canım rica etsem ayrıntılı anlatır mısın?Aaa
Aaa tommbikciim profilde ki sensin demi seni çok merak ediyodum valla :)) yok canım hiç canı yanmiyo uyuyodu Ertuğrul bakarken uyanmadi bile
Olabilir vallaKızlar whatsapp grubumu kursak
2 ocağı tercih ederdim canım. ki öyle yaptım ben deKızlar çok çıkmazdayim yardiminiz lazım bana bi fikir verin nolur. Is terimin şartlarına göre kasimin 22 sinde baslayip (Kasım 27 de kızım 4. Ayına giriyor) is yerinden kızım 1 yaşına gelene kadar 16.00 da çıkmak mi mantıklı yoksa ocagin 2sinde işe başlayıp (bu tarihte de kizim 5 ay + 6 günlük oluyor) kızım 1 yaşına gelene kadar hergün 17.30 da çıkmak mi? Hafta sonları tatilim buarada
25 yaşındayım canım sen?Valla miii yaa ne güzel kız kaç yasindasin sen canim
ben istemem canım ya kalabalık whatsapp ta kimkime dumduma.burdan bile zor yetişiyorumKızlar whatsapp grubumu kursak
Aa canım olur mu ikinizde çok guzelsiniz valla anlatiyimanlatiyim canım önce sağlık ocağına gittik doktor bi cihazla gözüne ışık tuttu dedi ki normalde kırmızı işin alirdim alamadım bence bi doktora gidin dedi bizi korkuttu bizde hemen hastaneye kostuk doktor aynı cihazla baktı ışık tuttu gözüne bi problem yok dedi sonra basına bisi taktı kask gibi sonra Ertuğrul un gözüne mercek tuttu mavi bi ışıkla kontrol etti 6. Ayda tekrar gelirsiniz dedi kayma felan olursa getirirsiniz dedinasıl baktı canım rica etsem ayrıntılı anlatır mısın?
evet profildeki benim canım hayallerini yıkmadım umarım :)
Ben ig de bile karıştırıyorum kim kimdi diye sonra girip bebelerin ismine bakıyorum ordan anlıyorumben istemem canım ya kalabalık whatsapp ta kimkime dumduma.burdan bile zor yetişiyorum
22 canım bende25 yaşındayım canım sen?
İstemiyorlar kızOlabilir valla
Demiştim sen bana benziyorsun22 canım bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?