2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Bence ikinci Seçenek daha mantıklı Bebeğin biraz daha toparlamış olur canım

Kızlar bu gnc bira mayasını nereen alabilirim güvenilir .site var mı bildiğiniz bu aralar sütüm azaldı gibi okula gidyem kızım daha az emiyo okulda sağacak yer de yok
mamacim nokta com da var canım en uygun fiyatlısı orda 500 lüsü. öğlen meraktan baktım şansına. o site güvenilir canım

Aaa

Aaa tommbikciim profilde ki sensin demi seni çok merak ediyodum valla :)) yok canım hiç canı yanmiyo uyuyodu Ertuğrul bakarken uyanmadi bile
nasıl baktı canım rica etsem ayrıntılı anlatır mısın?
evet profildeki benim canım hayallerini yıkmadım umarım :)

2 ocağı tercih ederdim canım. ki öyle yaptım ben de

nasıl baktı canım rica etsem ayrıntılı anlatır mısın?
evet profildeki benim canım hayallerini yıkmadım umarım :)
Aa canım olur mu ikinizde çok guzelsiniz valla anlatiyimanlatiyim canım önce sağlık ocağına gittik doktor bi cihazla gözüne ışık tuttu dedi ki normalde kırmızı işin alirdim alamadım bence bi doktora gidin dedi bizi korkuttu bizde hemen hastaneye kostuk doktor aynı cihazla baktı ışık tuttu gözüne bi problem yok dedi sonra basına bisi taktı kask gibi sonra Ertuğrul un gözüne mercek tuttu mavi bi ışıkla kontrol etti 6. Ayda tekrar gelirsiniz dedi kayma felan olursa getirirsiniz dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…