- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #13.501
Sağ ol canımsen hep gülen hayat dolu ve aşırı özgüvenli biri gibisin. yüzün tam anlattığım gibi olan bir arkadaşıma benziyor.
Bizde de önce bi baktı isik tuttu gözüne sonra damla damlatti gozun arkasina bakacağım dedi 20 dk bekleyecek damladan sonra dedi bekledik uygar gozunu acmak istemedi biraz zorlayinca gözünün cevresi kizarmistisağol canişkolatam :)
bir arkadaşın oğlu erken doğmuştu göz doktoruna gitmişler baya zorlamış çocuğu gözü kan çanağı olmuş çıkınca fln. ama benimki erken doğum olduğu için öyle yaptı dedi ama açıkçası ben pek ikna olmadım. ne farkı var ha erken doğum ha geç...
kızıma da yapacak mı acaba dedim durdum. demek ki doktorla alakalı bişeymiş. inşaşlah bizim gideceğimiz doktor da zorlamaz kızımı
Canım sen whatsapp yüklicen yani scss2016 ya bi alkışKızlar whatsapp grubumu kursak
Canım ig varsa ekle eminim herkesin orada vardır gelinliklı haliBeni de tahmin edinnnn:)))ya ben hepinizin gelinlikli hallerini merak ettim ne alakaysa:)))saçlarınızı makyajınızı filan:)
Sizin cenenizde düşük ztn susmaz telefonben istemem canım ya kalabalık whatsapp ta kimkime dumduma.burdan bile zor yetişiyorum
Her eczanede oluyo mu.sormadım ki.burdan birileri internetten aldı da eczaneme sorm o zaman fiyatını falan biliyomusunuz pekiEczanede yok mu
Yetiş yeni bi sosyal ağ cikmadan bunu kacirmaDusuneyim azcikuzerimde çok baskı hissediyorum
Çok tşk ettim ya çok sağol hemen alyrmmamacim nokta com da var canım en uygun fiyatlısı orda 500 lüsü. öğlen meraktan baktım şansına. o site güvenilir canım
:)) öyle canım napiyim vallaSen iyi buraya giriosun
Canım ig varsa ekle eminim herkesin orada vardır gelinliklı hali
Ayy canım olsun burdasin ya o da gusel ztn çok iyi deil bu sosyal ağlar işte kapatmak en gusel ama ig yeni açtım azcık tadını çıkarıym sonra kapatirim:)) öyle canım napiyim valla
Ben bidaha hayal etmicemmsizi kıracağıma tabularımı kırarım :)
Maşallah kız genç anneBuyrun bacişkoletalarBuda ben iyi bakın hemen kaldıriciğimmm
Kiz ne dalga gecion üzülüyorum baaakCanım sen whatsapp yüklicen yani scss2016 ya bi alkış
Anladım canım teşekkür ederim bilgi verdiğin içinCan'ım erken doğan bebeklerde rob denilen rahatsızlık olabiliyor gözlerde onun icin irdelemişlerdir ilerde görme kaybı yapıyor tedavi edilmezse erken donemde oksijene maruz kaldığı icin oluyor korkmana gerek yok o kadar irdelemezler
Üzülme canım benimde ig face yok kocişkolatam kızıyo:))) @NurmuratkfKiz ne dalga gecion üzülüyorum baaak
Anacım herkeste açık sanmış nasıl bi izlenim bıraktıysamMaşallah kız genç anneben seni açık düşünmüştüm dedim ztn ben tutturamiorum
Yok yaCanım ig varsa ekle eminim herkesin orada vardır gelinliklı hali
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?