- 20 Ekim 2015
- 4.200
- 5.405
- 108
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #13.481
Niye ki toplanalım orda da güzel olmaz mı kız hem whatsapp yok diyosun hem grup kuralım diyosun nasıl olcakkk:))İstemiyorlar kız
Demiştim sen bana benziyorsunsen sonra doğmuşsun banane banane
sağol canişkolatam :)Aa canım olur mu ikinizde çok guzelsiniz valla anlatiyimanlatiyim canım önce sağlık ocağına gittik doktor bi cihazla gözüne ışık tuttu dedi ki normalde kırmızı işin alirdim alamadım bence bi doktora gidin dedi bizi korkuttu bizde hemen hastaneye kostuk doktor aynı cihazla baktı ışık tuttu gözüne bi problem yok dedi sonra basına bisi taktı kask gibi sonra Ertuğrul un gözüne mercek tuttu mavi bi ışıkla kontrol etti 6. Ayda tekrar gelirsiniz dedi kayma felan olursa getirirsiniz dedi
Kurarsak belki Kociskolatam i ikna ederdim :)))Niye ki toplanalım orda da güzel olmaz mı kız hem whatsapp yok diyosun hem grup kuralım diyosun nasıl olcakkk:))
Allah allah o niye öyle olmuş acaba gözüne bisi dokunmuyo ki canım sadece eliyle birazcık açtı o kadarbir arkadaşın oğlu erken doğmuştu göz doktoruna gitmişler baya zorlamış çocuğu gözü kan çanağı olmuş çıkınca fln. ama benimki erken doğum olduğu için öyle yaptı dedi ama açıkçası ben pek ikna olmadım. ne farkı var ha erken doğum ha geç...
kızıma da yapacak mı acaba dedim durdum. demek ki doktorla alakalı bişeymiş. inşaşlah bizim gideceğimiz doktor da zorlamaz kızımı
Sağol canım uzun kısmı tamam da incelik tartışılırseni görmüştüm ince uzun hatun :)
Bilmiyorum ki canım kız erken doğumdan dolayı dedi durdu ben de bilmediğim için yorum yapmadım. belki fazla ayrıntılı bakmıştır doktor.Allah allah o niye öyle olmuş acaba gözüne bisi dokunmuyo ki canım sadece eliyle birazcık açtı o kadar
Sağol canım sen de çok güzelsin.Sağol canım uzun kısmı tamam da incelik tartışılırsende kuzunda çok güzelsiniz
O kısmına şükrediyorum zaten iyi ki boyum var sende çok kısa değilsin kiSenin boyda uzun ama benim 166 cm
Bilemedim ben de canım inşallah denizinde canı acimadan atlatır o zamanBilmiyorum ki canım kız erken doğumdan dolayı dedi durdu ben de bilmediğim için yorum yapmadım. belki fazla ayrıntılı bakmıştır doktor.
deniz 3,5 ayı bitirdi biran önce götürmemiz lazım bizim de
ben de bilemedim ama korkum hafifledi senin kontrolü duyuncaBilemedim ben de canım inşallah denizinde canı acimadan atlatır o zaman
Dusuneyim azcikYok artık seninde bu akıma uyman lazım hatceee kizzz gel ig yuvarlanip gideriz hep beraber
Can'ım erken doğan bebeklerde rob denilen rahatsızlık olabiliyor gözlerde onun icin irdelemişlerdir ilerde görme kaybı yapıyor tedavi edilmezse erken donemde oksijene maruz kaldığı icin oluyor korkmana gerek yok o kadar irdelemezlersağol canişkolatam :)
bir arkadaşın oğlu erken doğmuştu göz doktoruna gitmişler baya zorlamış çocuğu gözü kan çanağı olmuş çıkınca fln. ama benimki erken doğum olduğu için öyle yaptı dedi ama açıkçası ben pek ikna olmadım. ne farkı var ha erken doğum ha geç...
kızıma da yapacak mı acaba dedim durdum. demek ki doktorla alakalı bişeymiş. inşaşlah bizim gideceğimiz doktor da zorlamaz kızımı
Ztn ben bu tahminleri turtramam canım radyoda dinlediğim gönül dostu Füsun u görünce anladım ki ben düsleyemiorumNiye ki acep kilolu hayal ettin:))kız kiloluyum zaten boydan kurtarıyorum yoksa kilom az değil:)
Sen iyi buraya giriosunAma benim whatsap da yok yok
Sen ne zman başlıyorsun ise canım ?2 ocağı tercih ederdim canım. ki öyle yaptım ben de
Bana da öyle geliyor sonra bide durup acaba hergün daha erken görmek daha mı iyi olur diye düşünüyorum bi yandanBence ikinci Seçenek daha mantıklı Bebeğin biraz daha toparlamış olur canım
Hahha ne güldüm hosuma kaçtıKbraelf hoşgeldin canım.
Kız @karpuz_suyu koş koş bir güzel kızımız daha oldu şöyle bir alıcı gözüyle bakıver.
Bende face de var astım ben kendimiben ig yi anlamıyom ki foto mu koyuyorsunuz oraya. facebook daha iyi değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?