2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

sağol canişkolatam :)
bir arkadaşın oğlu erken doğmuştu göz doktoruna gitmişler baya zorlamış çocuğu gözü kan çanağı olmuş çıkınca fln. ama benimki erken doğum olduğu için öyle yaptı dedi ama açıkçası ben pek ikna olmadım. ne farkı var ha erken doğum ha geç...
kızıma da yapacak mı acaba dedim durdum. demek ki doktorla alakalı bişeymiş. inşaşlah bizim gideceğimiz doktor da zorlamaz kızımı

Allah allah o niye öyle olmuş acaba gözüne bisi dokunmuyo ki canım sadece eliyle birazcık açtı o kadar

Allah allah o niye öyle olmuş acaba gözüne bisi dokunmuyo ki canım sadece eliyle birazcık açtı o kadar
Bilmiyorum ki canım kız erken doğumdan dolayı dedi durdu ben de bilmediğim için yorum yapmadım. belki fazla ayrıntılı bakmıştır doktor.
deniz 3,5 ayı bitirdi biran önce götürmemiz lazım bizim de

Kızlar geçen ay regl olanlar bu ay da oldunuz mu?
Ya da 2. Çocuk yapanlar ilkinde regl olduğunuz da hemen düzenli mi oldu ay ay yoksa başlarda düzensiz mi oluyor.

Bilmiyorum ki canım kız erken doğumdan dolayı dedi durdu ben de bilmediğim için yorum yapmadım. belki fazla ayrıntılı bakmıştır doktor.
deniz 3,5 ayı bitirdi biran önce götürmemiz lazım bizim de
Bilemedim ben de canım inşallah denizinde canı acimadan atlatır o zaman

Can'ım erken doğan bebeklerde rob denilen rahatsızlık olabiliyor gözlerde onun icin irdelemişlerdir ilerde görme kaybı yapıyor tedavi edilmezse erken donemde oksijene maruz kaldığı icin oluyor korkmana gerek yok o kadar irdelemezler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…