- 20 Ocak 2015
- 8.708
- 8.197
- 248
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #13.521
kullanmadığım yıllık izinleri birleştirdim kasım sonuna kaydı iznim.Sen ne zman başlıyorsun ise canım ?
Aaa Aaa sizin yog mu@insanbuL ig gelinlik li foto koymayani dowuolarmis bizde koyalım kizz
Bak şimdi gelirler kız görmeye hoşuna da kaçtıysa tamamdır. Bu topikte çookkk talibiniz olurHahha ne güldüm hosuma kaçtı
Anammm biri gelin mi dedi koştum geldimm@Kbraelf hoşgeldin canım.
KızLittlestar koş koş bir güzel kızımız daha oldu şöyle bir alıcı gözüyle bakıver.
Anammm biri gelin mi dedi koştum geldimmBaktım baktım maşallah pekte güzelmiş hanım kızımız
Banane banane ilk ben geldim@Studentmom i çağır sen o var en önce görücü
beni de herkes birine benzetir. ama ben seni sevdiğim birine benzettim göçmenler onlar. sizde de var mı göçmenlik.Sağ ol canımevlenmeden önce tektim dünyada ama artık çok sıradan bi soyadım var 'Korkmaz' yüzümde çok sıradan sanırım kim görse birine benzetiyo, benzeyeceksem dünyaca ünlü birine benzeseydim bari
Onu ben yükledim kaldırdım ya açmadı beniAyyy Kıyamam üzülme ama ya bu arada @haticekk ile bu konuda yarisirsimiz takdir ettim ben keşke sizin gbi olsam ama bende sorun merak var bende keşfetmem lazım deniyorum herseyi snapcahat merak ediorum bu ara o cikti
Oooo hatun fotoğraf yükledi koşun hanımlarrrrBanane banane ilk ben geldimben gördüm
Aaa Aaa sizin yog muyog da Yozgatlı dayidan alıntı
haa olur o kadar canım çok da şaapmamak lazımBizde de önce bi baktı isik tuttu gözüne sonra damla damlatti gozun arkasina bakacağım dedi 20 dk bekleyecek damladan sonra dedi bekledik uygar gozunu acmak istemedi biraz zorlayinca gözünün cevresi kizarmisti
Yok canım ben süt olayları erken kapandı ama eczanelerse tabletler satılıyor diye biliyorum. Aradığın marka var mıdır bilemem tabiHer eczanede oluyo mu.sormadım ki.burdan birileri internetten aldı da eczaneme sorm o zaman fiyatını falan biliyomusunuz peki
Ayy valla uyuyamazdımm:))çoook tatlııı bayıldımmm
Snapcat var ya kız ama ben kullanmayo öğrenemedim bir türlü. İnstagram candırYetiş yeni bi sosyal ağ cikmadan bunu kacirma
:) adın kübra mı??Ben bidaha hayal etmicemmhiç mi tuttursmaz bi insan yahu
Dedim size bu topiğin anaları da bir başkaBuyrun bacişkoletalarBuda ben iyi bakın hemen kaldıriciğimmm
Yeni sosyal ağ çıkmış bile dimi onu bende çözemem siz gençler cozemediysenizSnapcat var ya kız ama ben kullanmayo öğrenemedim bir türlü. İnstagram candır
Sağ ol canım benim teşekkür ederimbeni de herkes birine benzetir. ama ben seni sevdiğim birine benzettim göçmenler onlar. sizde de var mı göçmenlik.
bide ben senin adını nurmuratkafa olarak okuyorum hep :)
kopmaya bakayyy gece gece şeyini çıkardık bebeleri uyutup kopuoz
Fotodan isimin tahmini yaptı abuuu:) adın kübra mı??
tahmine gel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?