- 10 Ağustos 2015
- 3.843
- 4.556
- 53
- 35
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #13.541
Ohhh rahatladım nick name in şifreleri çözüldü bu gece rahat uyurumSağ ol canım benim teşekkür ederimgöçmenlik yok da Lazlik var genelde Trakyalilara benzetiliyorum ama ben batılı değil doguluyum Kuzey doğulu nur ben murat eşim k Allah nasip eder de olursa oğlumuzun adı Kadir Kemal, f de kızımız Fatımanur nickimin sırrı ifşa oldu
Ben kendi videolarım bile izlemedim dahaAyy valla uyuyamazdımm:))çoook tatlııı bayıldımmmben bayılırım gelin fotolarına bakmaya düğün videoları izlemeye:)))
aboooo sırlar döküldü valla :)Sağ ol canım benim teşekkür ederimgöçmenlik yok da Lazlik var genelde Trakyalilara benzetiliyorum ama ben batılı değil doguluyum Kuzey doğulu nur ben murat eşim k Allah nasip eder de olursa oğlumuzun adı Kadir Kemal, f de kızımız Fatımanur nickimin sırrı ifşa oldu
Ay çok ayıp ben hergün Show tv de gelin evini izleyen kadınımBen kendi videolarım bile izlemedim dahayazık yatıyorlar evde.
Ay çok ayıp ben hergün Show tv de gelin evini izleyen kadınım
ayyy çok zor yaa 4 harfli bilindik bi isim mi?Fotodan isimin tahmini yaptı abuuubenim adım ne bil bakalım banane
Bu eşlerden ne çektik beeYok yaface vardı dondurdum eşim sevmiyo sosyal medyayı
Amann ya bilemedin bi isim yakistiramadin tipimeayyy çok zor yaa 4 harfli bilindik bi isim mi?
Aynenayyy gece gece şeyini çıkardık bebeleri uyutup kopuoz
Ay maşallah kaç aylık olacak canim? Nerede çalışıyorsun bidekullanmadığım yıllık izinleri birleştirdim kasım sonuna kaydı iznim.
sonra da süt izinlerini birleştircem. muhtemelen ben de 2 ocakta başlarım gibi gibi
Ben zaten çok anlamam bi face vardı ona da karışacağı tuttu:))Bu eşlerden ne çektik beebenimki de twit kapattırdi swarm ı kapattırdı face ı dondurttu ig sildirDi ama bi süre sonra alıştı bunlara şimdi kullanmama bi şey demiyo
Benim bebe de uyumuyo daha oda bizle kopuyo maşallah :))
İg olan arkadaşlar bilio canım özel yazmama gerek yok yani hepiniz bilebilirsiniz sıkıntı yokidilduam özelden yazsana çatlarım valla
Ahahaha ay öldümmmm:)))Semiha tipi ne kız tövbe:)))melek bende ne tipi var çok merak ettim tahmin et bakimmmSenin adın semiha olabilirmi semiha tipi var sende kızmatsiyahoje
Çok gizli bi bilgiydi ağzımdan kactiOhhh rahatladım nick name in şifreleri çözüldü bu gece rahat uyurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?