- 18 Ağustos 2016
- 907
- 948
- 23
- 31
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #13.561
Söyledi ys kız
Artık herkes bilio kizz itiraf ettim
Yazmış bilemİg olan arkadaşlar bilio canım özel yazmama gerek yok yani hepiniz bilebilirsiniz sıkıntı yok
Yeliz olabilirAhahaha ay öldümmmm:)))Semiha tipi ne kız tövbe:)))melek bende ne tipi var çok merak ettim tahmin et bakimmm
Yetişemiyorum sanaArtık herkes bilio kizz itiraf ettim
Sende pınar tipi varAhahaha ay öldümmmm:)))Semiha tipi ne kız tövbe:)))melek bende ne tipi var çok merak ettim tahmin et bakimmm
tam dicektim 5 harfli de olabilir diye. melek mi yook hiç aklıma gelmezdi ama çok güzel isimAmann ya bilemedin bi isim yakistiramadin tipimeMelek benim adım
Ahahaha yok Yeliz de değil pınar da değil:)))çoooook zor tahmin edersiniz benim ismimi tipimle alakası yok:))))Yeliz olabilirben adımı bile tahmin edin diyemiyorum yaa
Et canımS
Senin adını tahmin ediyim miii
Zeynep misin yoksaAhahaha yok Yeliz de değil pınar da değil:)))çoooook zor tahmin edersiniz benim ismimi tipimle alakası yok:))))
Kız dur heycanlandim bilemiycem :))))Et canım
semiha mıSenin adın semiha olabilirmi semiha tipi var sende kızmatsiyahoje
Semiha sen misin yoksa :)Ahahaha yok Yeliz de değil pınar da değil:)))çoooook zor tahmin edersiniz benim ismimi tipimle alakası yok:))))
Semiha mi kız yoksaAhahaha yok Yeliz de değil pınar da değil:)))çoooook zor tahmin edersiniz benim ismimi tipimle alakası yok:))))
Yoooook Zeynep de değil hadi ip ucu vereyim babaannemin ismi:))))Zeynep misin yoksa
Topikte bir Semiha var ama çözemedik kim olduğunuSemiha sen misin yoksa :)
Ayyy aynı espriye kopmusuZSemiha sen misin yoksa :)
Ayşe, Fatma ?Yoooook Zeynep de değil hadi ip ucu vereyim babaannemin ismi:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?