- 13 Haziran 2015
- 1.731
- 1.729
- 83
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #13.601
Kübra mı demiştin? Ben de kıza atar yapıyorum ha Büşra ha Beyza diyekübra demiştim yaklaştım benceeeee :)
kübra diye bi ark var ona benzettim ondan demiştim aslında ama isim tahmin furyası başladı
Aynen KIZ bende yaşlandıkça öyle mi olcam diye korkuorumAboo ters tepmiş adı desene
Biri bizi durdursuunnKübra mı demiştin? Ben de kıza atar yapıyorum ha Büşra ha Beyza diye
Delü semiha diye arkadaşım var çok benziosun ondan dedim valla ne kız adın merak ettim deisik ne olabilerkırılıyorum ama yaa nerem semiha benim
resimde güzel çıkmamışım yoksa değişik ve güzel bi adım var
İlerde Pelin Su babaannelr olacakKızmatsiyahoje Selin diye babaanne mi olur:))))
babaannenin adı mı haa ben onu kaçırdım ya görmemişim.Kızmatsiyahoje Selin diye babaanne mi olur:))))
Yok kız bence semiha değilsin valla bak ne ki ismin canım haydiii soyleeekırılıyorum ama yaa nerem semiha benim
resimde güzel çıkmamışım yoksa değişik ve güzel bi adım var
Ayşe Fatma Hayriye?Ahahaha yok Yeliz de değil pınar da değil:)))çoooook zor tahmin edersiniz benim ismimi tipimle alakası yok:))))
Bi tombigin ismini merak ettim neler oldu
Her ne kadar gelinle oğlanın arasında yatmayı planlasanda sen öyle olmazsın canım cici bir babaanniş olursunAynen KIZ bende yaşlandıkça öyle mi olcam diye korkuorum
Ay Emine de anneannemin ismi:))))babaannenin adı mı haa ben onu kaçırdım ya görmemişim.
bilemedim valla emine değildir inşallah eşimin eksinin ismi emine çünkü. emine ve buket isimlerine gıcığım var
Haydi çifte telliyeeeAyşe Fatma Hayriye?
Ya ben istemem onlar dâvet eder ben yok gelemem beyiskolatam la uyucam derimHer ne kadar gelinle oğlanın arasında yatmayı planlasanda sen öyle olmazsın canım cici bir babaanniş olursun
Ben yazacaktım ya yetiştiremedim yineHaydi çifte telliyeee
İpucu verisim tahmini alayım semiha olmasın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?