- 18 Ağustos 2016
- 907
- 948
- 23
- 31
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #13.621
Ahahahhaha:)))vallahi bildin yani çokkkk yaklaştın ay Tövbe ya kız sen bugün ne yedin ne içtin:)))))karnıma Ağrı girdi yemin ediyorum sessiz gülecem diye karın kaslarım ağrıdı:))))
Hahaha yazarken kendi kendime yarıldım bideBen yazacaktım ya yetiştiremedim yine
İpucu ver
Deisik mis ismi onunİpucu ver
O zman NebahatAhahahhaha:)))vallahi bildin yani çokkkk yaklaştın ay Tövbe ya kız sen bugün ne yedin ne içtin:)))))karnıma Ağrı girdi yemin ediyorum sessiz gülecem diye karın kaslarım ağrıdı:))))
Ben de yarılırken yetiştiremedimHahaha yazarken kendi kendime yarıldım bide
Bu sefer buldum nebahatAhahahhaha:)))vallahi bildin yani çokkkk yaklaştın ay Tövbe ya kız sen bugün ne yedin ne içtin:)))))karnıma Ağrı girdi yemin ediyorum sessiz gülecem diye karın kaslarım ağrıdı:))))
Neyle başlıyor onu de bariisim tahmini alayım semiha olmasın :)
Ben kolay beğenmem öyle bakalım veriyormuyum kizcagizimi .Evlendirme programlarindakiler gibi baslarmisim ev araba varmi dye haha haBak şimdi gelirler kız görmeye hoşuna da kaçtıysa tamamdır. Bu topikte çookkk talibiniz olur
Ben kolay beğenmem öyle bakalım veriyormuyum kizcagizimi .Evlendirme programlarindakiler gibi baslarmisim ev araba varmi dye haha haBak şimdi gelirler kız görmeye hoşuna da kaçtıysa tamamdır. Bu topikte çookkk talibiniz olur
B ile başlıyor canım :)Neyle başlıyor onu de bariSevgi Sevda Sevcan which one? ??
Banu dedim yanlış mı kiB ile başlıyor canım :)
anasına bak kızını al demişler kızın çok güzel olacak maşallah. hoşgeldin aramızaBen kolay beğenmem öyle bakalım veriyormuyum kizcagizimi .Evlendirme programlarindakiler gibi baslarmisim ev araba varmi dye haha ha
Söylemeyelim merak etsinler:))))bu arada içinizden biri doğru tahmin etti yemin ederim çooooook şaşırdım kızlar bu kadar rahat bulmanıza:))))ay gece gece ya ne güldüm:))))karnım ağrıyo vallahi:))))L Light Of God adını söylerse ben de söylicem
Bensu berenB ile başlıyor canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?