- 14 Ekim 2016
- 174
- 176
- 18
- 31
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #13.641
Teşekkür ederiz kvAnammm biri gelin mi dedi koştum geldimmBaktım baktım maşallah pekte güzelmiş hanım kızımız
Bahriye, Benian, Bilge, BelinayB ile başlıyor canım :)
yok canım banu değil arydenizi bekliyom o yazınca yazıcamBanu dedim yanlış mı ki
Teşekkür ederiz kvAnammm biri gelin mi dedi koştum geldimmBaktım baktım maşallah pekte güzelmiş hanım kızımız
süt artıran neşeli topik burası :)muhabbete gel:)bi elimle sut sagoyorum size de koptum
Çatlarım meraktanSöylemeyelim merak etsinler:))))bu arada içinizden biri doğru tahmin etti yemin ederim çooooook şaşırdım kızlar bu kadar rahat bulmanıza:))))ay gece gece ya ne güldüm:))))karnım ağrıyo vallahi:))))
Büşra mi senin adın yoksaL Light Of God adını söyleyene kadar aklımda nebahat olarak kalacaksın :)
Kız Büşra değişik mi?Büşra mi senin adın yoksa
benim de şarjım yüzde 15 ben de kaçıyom.Şarjım bitiyo ben gidiyorum Öldüm gülmekten:))))matsiyahoje ben söyleyene kadar söyleme:))))Kızlardan birisi adımı bildi Tövbe yaaa:))))aklıma geldikçe bu muhabbet Güler'im vallahi:))))
Kızlar bu gnc bira mayasını nereen alabilirim güvenilir .site var mı bildiğiniz bu aralar sütüm azaldı gibi okula gidyem kızım daha az emiyo okulda sağacak yer de yok
tamam salihacim iyi geceler tatlim :)))Şarjım bitiyo ben gidiyorum Öldüm gülmekten:))))matsiyahoje ben söyleyene kadar söyleme:))))Kızlardan birisi adımı bildi Tövbe yaaa:))))aklıma geldikçe bu muhabbet Güler'im vallahi:))))
Banu deisikmjKız Büşra değişik mi?
Ayyy çoooook güzellll
Kesin benim o. Sende kesin Salihasin evet SalihasinŞarjım bitiyo ben gidiyorum Öldüm gülmekten:))))matsiyahoje ben söyleyene kadar söyleme:))))Kızlardan birisi adımı bildi Tövbe yaaa:))))aklıma geldikçe bu muhabbet Güler'im vallahi:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?