- 13 Haziran 2015
- 1.731
- 1.729
- 83
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #13.661
Değişik geldi bana değil mi?Banu deisikmj
Bakan gözün sahibinin güzelliği oAyyy çoooook güzellll
Aman kaçtılar bizi merakta koydular küstum ben onlara ztn @Aryadeniz38
mutluluğunuz daim olsun sarı şekerEki Görüntüle 1897853 @Aryadeniz38 al canım geçen yıl ağustos
Keşke sende demeseydin adını tahmin etmek eğlenceliymiş :)Aman kaçtılar bizi merakta koydular küstum ben onlara ztn @Aryadeniz38matsiyahoje benimde sarzim azdi taktım sarza ama kaçmadım
Aynen benim de kız uyandı emzirirken yazıyorum şarjda da telefon #dirennurvemelekAman kaçtılar bizi merakta koydular küstum ben onlara ztn @Aryadeniz38matsiyahoje benimde sarzim azdi taktım sarza ama kaçmadım
Ztn ig de olanlar bilio bacım büyüsü olmazdiKeşke sende demeseydin adını tahmin etmek eğlenceliymiş :)
sende face var mı canım? ameliyat dönemi belki rahatsız ederim seni.özelden yazar mısınAman kaçtılar bizi merakta koydular küstum ben onlara ztn @Aryadeniz38matsiyahoje benimde sarzim azdi taktım sarza ama kaçmadım
Teşekkür ederim hepimizinki inşAllah Berrak Beril Burçin ? Cimmutluluğunuz daim olsun sarı şeker
Aaaa ismini öğrenirimsende face var mı canım? ameliyat dönemi belki rahatsız ederim seni
Bize de söylersin artıkAaaa ismini öğrenirim
Vayy şu ig bana da yaz seni takibe alayimZtn ig de olanlar bilio bacım büyüsü olmazdisıra insanbuL da onun adını merak ettim ayyy kesin fahriye
Merakla bekliorumBize de söylersin artık
Yok demem merak etmeidilduam söyleme bacişkolatam yaaa lütfen
matsiyahoje ne güsel mis ismin bayildim
Hosbulduk :) mütevazi olamayacagim bu konuda evet guzel olacak cimcimem :)) banada bir iltifatmi vardi neanasına bak kızını al demişler kızın çok güzel olacak maşallah. hoşgeldin aramıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?