- 13 Haziran 2015
- 1.731
- 1.729
- 83
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #13.701
Ay öyle deme bak hiç bişey yazmadım üzülürümsen ne fenasın seeeen ifşa oldum daha da girmem topiğe
Ben de uyuyacağım inşallah canım artık yarına bu muhabbetleri kaçıranlar topa tutacak buralarıKonuscak kimse yokmu huhuuu
üzülme kız şaka yaptım ama ifşa etme beni koçişkolata keser valla.Ay öyle deme bak hiç bişey yazmadım üzülürüm
Tutsunlar bakalım kaynariz arada bizde :)Ben de uyuyacağım inşallah canım artık yarına bu muhabbetleri kaçıranlar topa tutacak buraları
Kartların fotosunu gösterebilir misin canım nerden aldın yaş grubu yazıyor muKızlar nasılsınız? :)
Kızım Melek, hFtaya 3 aylık oluyor ama kerata resmen oturmaya çalışıyor engel olmaya çalışıyorum daha çok küçük malum. Ama bu çabalarını izlemek çok tatlı. Hafıza kartları aldım çok hoşuna gitti güzel ilgi gösteriyor. Almak isteyenlere ben de tavsiye ederim
Momfortbaby mi canım ergobayb mi@idilduam dogru mu bacaklar :)
Evet cnm buyuyunce oyle ilk aylar pipiye bi ilsc suruyovsadece pipi uyusuyo :)Canim genel anastezi ile yapıyorlar diye biliyorum yanlış miyim
Yaaa bende böyle doktor istiyoruuum
GeldiööööKonuscak kimse yokmu huhuuu
Cnm tam kestiremedim dediğini ya :) böyle gıcık olmuş gibi boğazına tüy kıl kaçmış gibi öksürüyo peşpeşe 3-4 kere sonra 1-2 saat geçiyo bidaha. Dr a sordum cold mix damla verdi. Yakaya damlattık hakkaten geçti galiba :/eastnbull Canım ekolu mu oksuruo yoksa alerjik gbi kurumu yankisizmj.taha ekolu köpek sesi gbi sesle oksuruo da buara
canım allah razı olsun valla sen yazıyorsun biz yapıyoruz biran önce diş kaşıyıcı alacağım.
doktora sorsaydın keşke ya geçmiş olsun.
Kızlar whatsapp grubumu kursak
Ben senin fotoğrafını hatırlıyorum aaaa tommbik demiştim merakla :))) kaç 20li yaşlarda sanıyordum ben seni öyle düşünmüştüm yanisenin eski profil foton var ya onu sen sanıyordum ben. değilsin dimi?
sence ben nasıl biriyim :)
Açıklama için çook teşekkür ederim canım benim :) kullanmadan,sadece ürün açıklamasını okumak yetmiyor her zaman,tecrübe etmek gerekiyor. Maymunun ışığını neden kullanmıyorsunuz ?bebiş tercih mi etmedi acaba?Bende tekmelemesi için ayağının geldiği yere koydum Maymunu ışığından değil sesinden yararlanıyoruz ses çıkarması zor da değil aslancık çıngırak şeklinde ama çok tatlı bi çıngırak ben bile oynuyorum balina var bi tane çekmeli onun için erken yastığı var.. bi de karın üstü zamanları için halıya da özellikler var canım halının üzerindeki yunusun kuyruğunda ses çıkan bi aparat hışırtılı bir yaprak yumuşak bulut bir de filin başında bir yer var..
Amann ya bilemedin bi isim yakistiramadin tipimeMelek benim adım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?