2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Ay öyle deme bak hiç bişey yazmadım üzülürüm
üzülme kız şaka yaptım ama ifşa etme beni koçişkolata keser valla.
yarın kesin çok yazmışsınız okuyana kadar gözüm çıktı dicekler
hala semiha diyip diyip gülüyorum ya :)

Son düzenleme:
Kartların fotosunu gösterebilir misin canım nerden aldın yaş grubu yazıyor mu

eastnbull Canım ekolu mu oksuruo yoksa alerjik gbi kurumu yankisizmj.taha ekolu köpek sesi gbi sesle oksuruo da buara
Cnm tam kestiremedim dediğini ya :) böyle gıcık olmuş gibi boğazına tüy kıl kaçmış gibi öksürüyo peşpeşe 3-4 kere sonra 1-2 saat geçiyo bidaha. Dr a sordum cold mix damla verdi. Yakaya damlattık hakkaten geçti galiba :/

Kızlar benim sol göğüs sızlıyor
Özellikle kol kaldırınca ki bugün de sırma tuttu
Annemler canım bi şey isteyip yiyemediysen ondan olmuştur dediler
Sırtım ekmek arası soğan ile vurdular korkuttular
Ilık duş aş masaj yap dediler
Yaptım bakalım inşaallah geçer
Aman başka şey olmasın da
Geçmezse doktora gideceğim inşaallah

canım allah razı olsun valla sen yazıyorsun biz yapıyoruz biran önce diş kaşıyıcı alacağım.
doktora sorsaydın keşke ya geçmiş olsun.

Ne demek cnm. Bende alıcam kaşıyıcı. Şimdi işimiz yoksa onu yıkayıp durcaz Sordum cnm cold mic damla verdi. Kıyafete veya yastığa damlatılıyormuş. Başladık bakalım.

Açıklama için çook teşekkür ederim canım benim :) kullanmadan,sadece ürün açıklamasını okumak yetmiyor her zaman,tecrübe etmek gerekiyor. Maymunun ışığını neden kullanmıyorsunuz ?bebiş tercih mi etmedi acaba?

Amann ya bilemedin bi isim yakistiramadin tipime Melek benim adım

Bayılırım ismine. Annemin adı Melek. Bi kızım olsa masal melek , melisa melek koyarım diyordum hep oğlum oldu Ali Aras. Daha çocuk dşünmüyorum ama niyeyse Ali Aras'a uysun diye kız ismi bakıyorum belki gelinim olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…