2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

eastnbull Canım senin bi kızın olsa sana bensese ne güsel olur inşallah hayirlisyla olur seninde doğurasin var ztn

Kuzum doğurasım vr tabi. Hayalim hep 3 çocuktu. Ama bendr genetik hastalık var. Allah bi tane nasip etti uzun ömrü olsun daha yapamam çok zor stresli geçiyor hamileliklerim.

Bende pasta börek evde yapacaktım ama.hiç malzeme kalmamış. Uzun zamandır yapmıyordum. Şimdi hangi birini alayım dedim en iyisi hazır alayım gitsin. Daha ev temizlicem bizim ki uyursa.
Misafir gelecegi zaman cocukta uyumuyo insan iyice stres oluyo bakacak ben azcikta takintiliyim hersey muntazam olsun diye kendimi paraliyom o yuzdende rahat insanlara bayiliyom keske oyle olsam.Bence de hazir al birgunde zor bebisle yardim eden de olmayinca

Kizlar birsey sorcam emziren anneler sizlere sorum sacimizi boyatamiyoruz degil mi ? Rengarenk oldu sacim boya aldim ama arkadasim sutle gecer dedi doktora sormuş boyatan varmi nedir ne degildir bir cevap yazin bana :)
Ben boyattim.kanıtlanmış bir şey yok boyayla ilgili.

Ayy bugün herkesin işi başından aşkın bende buzdolabımı temizledim ve manyak gibi fayanslarımı telliyorum daha sadece koridor bitti . Bizden öncekiler evi ahır gibi kullanmış resmen. Görsem yüzlerine
Kız bizim ki yılların lojmanı 40 yıllık vardır :)) o yüzden kendimi de parcalasam yok olmaz

Bende öyle çok takıntı yaparım biri geleceği zaman.bir de iş arkadaşlarım ilkkez gelecekler.

Kızlar yardım
Beebisin sesi gitti 2 gündür düzelir dedim ama yok.ne yapabilirim. Hoş bu ağlamaya ses de gider her şey de.

Ben almayı düşündüm ama çok sert olacağı için vazgeçtim. Baya bir süre kullanacağız sonuçta yumuşak sırtı poposu rahat edeceği birşey tercih etmeyi düşünüyorum.

Sağol canım Elif te çok güzel çok naif bir isim. Çokta değişik bir adım yok siz zehra deyiverin
Tmm oyle diyiverek garii
Bende bu sozlerle boyayim bari kardeşim geliyo bugun kalmaya uyutup benimkini boyatirim bi guzel kuaforede giderim hen birakip ona bacak orman oldu ne zormus cocukla yahu az buyuseydi dururdu uslu azcik

Sağol canım Elif te çok güzel çok naif bir isim. Çokta değişik bir adım yok siz zehra deyiverin
Tmm oyle diyiverek garii
Bende bu sozlerle boyayim bari kardeşim geliyo bugun kalmaya uyutup benimkini boyatirim bi guzel kuaforede giderim hen birakip ona bacak orman oldu ne zormus cocukla yahu az buyuseydi dururdu uslu azcik

Kizlar birsey sorcam emziren anneler sizlere sorum sacimizi boyatamiyoruz degil mi ? Rengarenk oldu sacim boya aldim ama arkadasim sutle gecer dedi doktora sormuş boyatan varmi nedir ne degildir bir cevap yazin bana :)

Ben hamileykende boyattım şimdide boyatıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…