- 2 Ağustos 2014
- 646
- 618
- 53
- 36
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #13.921
eastnbull Canım senin bi kızın olsa sana bensese ne güsel olur inşallah hayirlisyla olur seninde doğurasin var ztn
Misafir gelecegi zaman cocukta uyumuyo insan iyice stres oluyo bakacak ben azcikta takintiliyim hersey muntazam olsun diye kendimi paraliyom o yuzdende rahat insanlara bayiliyom keske oyle olsam.Bence de hazir al birgunde zor bebisle yardim eden de olmayincaBende pasta börek evde yapacaktım ama.hiç malzeme kalmamış. Uzun zamandır yapmıyordum. Şimdi hangi birini alayım dedim en iyisi hazır alayım gitsin. Daha ev temizlicem bizim ki uyursa.
Canım çok sevinirim vallaO zaman doktor için yardımcı olamayacağımartık burdan paylaşırım
Ben boyattim.kanıtlanmış bir şey yok boyayla ilgili.Kizlar birsey sorcam emziren anneler sizlere sorum sacimizi boyatamiyoruz degil mi ? Rengarenk oldu sacim boya aldim ama arkadasim sutle gecer dedi doktora sormuş boyatan varmi nedir ne degildir bir cevap yazin bana :)
Kız bizim ki yılların lojmanı 40 yıllık vardır :)) o yüzden kendimi de parcalasam yok olmazAyy bugün herkesin işi başından aşkın bende buzdolabımı temizledimve manyak gibi fayanslarımı telliyorum daha sadece koridor bitti . Bizden öncekiler evi ahır gibi kullanmış resmen. Görsem yüzlerine
Bende öyle çok takıntı yaparım biri geleceği zaman.bir de iş arkadaşlarım ilkkez gelecekler.Misafir gelecegi zaman cocukta uyumuyo insan iyice stres oluyo bakacak ben azcikta takintiliyim hersey muntazam olsun diye kendimi paraliyom o yuzdende rahat insanlara bayiliyom keske oyle olsam.Bence de hazir al birgunde zor bebisle yardim eden de olmayinca
Kızlar. Günaydın. Geçmişi okuyorum sabah sabah çok güldüm alemsiniz Vala.
Bu arada english home da mama sandalyesi indirime.girmiş almayı düşünen varsa baksın
Foto da koyayım. Eki Görüntüle 1898249
Tmm oyle diyiverek gariiSağol canım Elif te çok güzel çok naif bir isim. Çokta değişik bir adım yok siz zehra deyiverin
Canım kılıfları var ayrı alırsın çok uygun bencedeBen almayı düşündüm ama çok sert olacağı için vazgeçtim. Baya bir süre kullanacağız sonuçta yumuşak sırtı poposu rahat edeceği birşey tercih etmeyi düşünüyorum.
Tmm oyle diyiverek gariiSağol canım Elif te çok güzel çok naif bir isim. Çokta değişik bir adım yok siz zehra deyiverin
Bende bu sozlerle boyayim bari kardeşim geliyo bugun kalmaya uyutup benimkini boyatirim bi guzel kuaforede giderim hen birakip ona bacak orman olduBen boyattim.kanıtlanmış bir şey yok boyayla ilgili.
Bende bu sozlerle boyayim bari kardeşim geliyo bugun kalmaya uyutup benimkini boyatirim bi guzel kuaforede giderim hen birakip ona bacak orman olduBen boyattim.kanıtlanmış bir şey yok boyayla ilgili.
Bende koyimmiSenin için koydum şekerimm
Kizlar birsey sorcam emziren anneler sizlere sorum sacimizi boyatamiyoruz degil mi ? Rengarenk oldu sacim boya aldim ama arkadasim sutle gecer dedi doktora sormuş boyatan varmi nedir ne degildir bir cevap yazin bana :)
Evet evet eveet haydi koy koyyyy :) luffen luffennnBende koyimmi
Teşekkürler canım sana da maşAllahHastayım sana hatunmaşallah sana 41 kere
Hayır canım Meryem değilim
Canim maşallah sana fıstık gibisin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?