- 4 Haziran 2016
- 2.701
- 2.674
- 83
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #13.981
maşallah hanım kızım kaç aylıksın bakıyım senBuda benim fıstığım :)) herkes koyarda ben koymam mi
duramıyorum hatunnnEller havaya
Herkes elindeki telefonu yere biraksin
Ben bu sayfalari okuyana kadar da kimse tek kelime yazmasin
Ne içtiniz akşam siz
2.5 ayligiz canim :)maşallah hanım kızım kaç aylıksın bakıyım sen
benim oğlunda 2.5 aylık2.5 ayligiz canim :)
Maşaallah cimcimeye ne kadar bu güzellikCimcimem :)
Bu saattemi
Aman kız bu genç kız olmus maşallah subhanallah çok tatlı annesi oturtuyomusun canım sen bebisi ben daha hiç oturtmadim bende oturtuyum yavaştanCimcimem :)
BelinayyyyEvet şekerim bendimbildigimi de bilmistim ayrıca da matsiyahoje in ismini tahmin edemedim bi türlü b ile başlayıp ay ile biten ne olaki
Sen bana yaz balkona çıkıyim
Geldi fahriyeEller havaya
Herkes elindeki telefonu yere biraksin
Ben bu sayfalari okuyana kadar da kimse tek kelime yazmasin
Ne içtiniz akşam siz
Deil kız deisik gusel Ciks bi isimBelinayyyy
Topiğin saçlı erkeklerine rakip çıktıBuda benim fıstığım :)) herkes koyarda ben koymam mi
Sor bakayım yemek bulaşık biliyor mu?maşallah hanım kızım kaç aylıksın bakıyım sen
Boşuna seni çağırmadım herhalde hanım kızımızı ilk gördüğümdebenim oğlunda 2.5 aylık
vallahi bilmiyodum ben bacişkoletam ayı ayına boyu boyunaşmışBoşuna seni çağırmadım herhalde hanım kızımızı ilk gördüğümde
Polis mangal yokken gelmez ki sen ara ben üst kat komşu demek zorunda değilsin mahallemizde mangal yapılıyor de adresi verKızlar ya saçma gelebilir ama bişey danışacağım size nasıl bir medeniyette yaşıyorsak bizim sitede millet mangalını balkonda yapıyor. Sabahtan beri canım çıktı evi miss gibi yaptım tam bitti artık dedim oturdum bir baktım duman kokusu alt komşu balkonda mangal yapıyorşimdi ben polise şikayet etsem mi? Kimseyle de yüzgöz olmak istemiyorum. Acaba hiç kimsenin mangal yapmadığı bir anda mı arasam polisi gelip site yönetimini uyarsalar. Halılarım filan bembeyaz hep is oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?