- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #13.941
Ksk gittik canimNereye nereye
Teşekkürler canım o bakan gözün sahibinin fıstıklıgiCanim maşallah sana fıstık gibisin :)
Normalde hiçbir yere koymuyorum ama burdayken bi iki dakikalığına profile koyayimBal surati görmek istiyoruz
Normalde hiçbir yere koymuyorum ama burdayken bi iki dakikalığına profile koyayim
Normalde hiçbir yere koymuyorum ama burdayken bi iki dakikalığına profile koyayim
İşte hafta sonu eşim azcıkta olsa ilgileniyor ben de o arada bişeyler yapmaya çalışıyorum canım. Dur kız hatırlatmışkwn tülü bende atayım makineye eşim asarBen o kadar ayrintili yapamiyorum ellerine saglik canim bende tulleri yikadim utuledim iki gun once dun de temizlik yaptim bugun yine coktemiz gorunmuyo gozume bu temmuz anneleride cok hamarat be
Lojmanlar öyle maalesef annemlerden biliyorum ne yapsan boşKız bizim ki yılların lojmanı 40 yıllık vardır :)) o yüzden kendimi de parcalasam yok olmaz
Ben sadece anne sütüyle besliyorum ve saçımı normalde sarı yaptırıyorum ama ne hamilelikte ne doğum sonrası boyatmadim canım benimkinde fazlaca açıcı kullanılıyor zararlı diye bi kişi bile dese o riski alamam yavrum goruntumden onemliKizlar birsey sorcam emziren anneler sizlere sorum sacimizi boyatamiyoruz degil mi ? Rengarenk oldu sacim boya aldim ama arkadasim sutle gecer dedi doktora sormuş boyatan varmi nedir ne degildir bir cevap yazin bana :)
İçine minder alırsın ya da evde dikersin canımBen almayı düşündüm ama çok sert olacağı için vazgeçtim. Baya bir süre kullanacağız sonuçta yumuşak sırtı poposu rahat edeceği birşey tercih etmeyi düşünüyorum.
Koyasım geliyoCnm merak ettim gerçekten sen yazmışken sorayım neden sadece suratını gizliyorsun? Hiç koyma?
İçine minder alırsın ya da evde dikersin canım
Teşekkür ederim efenim o bakan gözün sahibinin güzelliğiBu arada sen çık güzelsin gerçekten.
Koyasım geliyo
EvetAhaha alemsin ya , e yüzünü niye kapatıyosun? Nazar filan mı?
Hatun taş taşşş
Sende çok kayboluyorsun be güzelimYokluğumda amma kaynatmissiniz beee oku oku bitiremiyorum çenesi düşükler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?