- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #13.961
Bu arada seni görmüş oldum hoş hatun :))Sende çok kayboluyorsun be güzelim
Tamamdir bende boyiycamBen hamileykende boyattım şimdide boyatıyorum
kabuğu zor ama denerim canımCanim limonu kabuğu ile birlikte bol bol ye. Ben hamilelikte çok faydasını gördüm. Hasta olmadan atlattım o sayede bi kaç defa
Ben koyu kumrala boyiycam sarida olabilir acici fazlaligi tabiki de yavrumdan onemli degil ama boyanabiliyorsada neden olmasinBen sadece anne sütüyle besliyorum ve saçımı normalde sarı yaptırıyorum ama ne hamilelikte ne doğum sonrası boyatmadim canım benimkinde fazlaca açıcı kullanılıyor zararlı diye bi kişi bile dese o riski alamam yavrum goruntumden onemli
yapayım canım ıhlamura koyarım zencefilZencefilli çay ve evde serum fizyolojik yap çek iyice burnuna
Gör diye yazdım kızzzBu arada seni görmüş oldum hoş hatun :))
Kız çocuklardan giremedim dün küçük durmadı bir türlü bu yüzden baya muhabbet kacirmisim
Onu yapiyorum ama bicok doktor pirada kereviz yazmis basinda durmak sartiylacanım alt orta tarafta beyaz beyaz uç çıkmış dişinin. öyle anladım.
salya ve elinin ağzında olması bizde de var.
pırasa kereviz vs şeyleri tavsiye etmem canım nolur nolmaz allah korusun. dii kaşıyıcı al dolapta soğut dişini kaşı onla
Girer herşey yoluna inşallah merak etmeKızını çok seviyor ona bişey diyemem ama biz iki yabancı gibi olduk. Bazen boşanmayı bile düşünüyorum sonra alıyo beni bi ağlama..
Hatun taş taşşşmaşallah kızzz afetsin vallahi
Evet şekerim bendim
ama sizde çok tatlsınız hatun maşallah:)Evet şekerim bendimbildigimi de bilmistim ayrıca da matsiyahoje in ismini tahmin edemedim bi türlü b ile başlayıp ay ile biten ne olaki
Ay canim teşekkür ederim o senin tatliligin :)ama sizde çok tatlsınız hatun maşallah:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?