- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #14.241
Ben varım ya. Saat 9 dan beri sallıyorm 3 kere uyidi Geri uyandı Saat 11 oldu hala uyumuyor gündüz de uynadi hiç. 5 gecedir uyku falan yok bizde.Benim kizin uyku duzeni alt ust oldu napicam bilmiyorumvarmi benim gibi biranda uyku dyzeni bozulan
Ben 6 damla veriyodum canım ama vermiyorum pek işe yaramadi bizdeSab simplex kullanan arkadaşlar 1 defada kaç damla veriyorsunuz
:)) yok canım ya olsun diyebilirsin nolacakScss2016 canım sana tombis demiştim ben geri aliorum lafımi çok zayıfsin kız sen masallah
Bizim de oluyor arada geçenlerde 2 gün uyumak bilmedi. Ben de bazen uyumasını istemediğim saatlerde uyandırdım çareyi böyle buldumBenim kizin uyku duzeni alt ust oldu napicam bilmiyorumvarmi benim gibi biranda uyku dyzeni bozulan
8 damla dedi bizim drSab simplex kullanan arkadaşlar 1 defada kaç damla veriyorsunuz
Canım Gazi olan bebe ye ilaç ta pek fayda etmio ya ben ıdilde denemedigim kalmadı ama hiçbir i care olmadı kuzuma çok gazliydiBen 6 damla veriyodum canım ama vermiyorum pek işe yaramadi bizde
Sen zayıflama topiginde deil misin canım ben yanlış hatırlıyorum belkide:)) yok canım ya olsun diyebilirsin nolacak
Valla canım ya bende vermiyorum artık ilaç versemde aynı ama biraz azaliyo gibi artık bin sukurCanım Gazi olan bebe ye ilaç ta pek fayda etmio ya ben ıdilde denemedigim kalmadı ama hiçbir i care olmadı kuzuma çok gazliydi
Evet canım şimdi eski kiloma donuyum diye o biraz eski hamileligimin baslariydiSen zayıflama topiginde deil misin canım ben yanlış hatırlıyorum belkide
Büyüdükçe gecicek canım idil 6. Ayında rahatlamisti Allahın izniyle sizin daha kısa zamanda biter inşallahValla canım ya bende vermiyorum artık ilaç versemde aynı ama biraz azaliyo gibi artık bin sukur
İnşallah canım benim tahanin gaz problemi yok demi şükür tahaydi bebisin adı demiBüyüdükçe gecicek canım idil 6. Ayında rahatlamisti Allahın izniyle sizin daha kısa zamanda biter inşallah
Kıyılar daha güzelArkadaşımın düğüne gitmiştik Erbaa ya güzeldi
Yok çok şükür tahamin ama ıdilde öyle çok çektim ki çok dua ettim gebeliğimde olmasın gazı diye idil tek gaz deilmis ameliyat olmasi gerektigi6icinde sikintisi varmış gerçiİnşallah canım benim tahanin gaz problemi yok demi şükür tahaydi bebisin adı demi
Canım bi kitap tavsiye edebilirim bebek bakim sorunlarına mucize çözümlerBenim kizin uyku duzeni alt ust oldu napicam bilmiyorumvarmi benim gibi biranda uyku dyzeni bozulan
Gelenekçi mi olsun o zaman ZeynepYok pelin olmasın
Amaann o zaman Melek in yanına duseniyim ımmm Asude MelekTiki isimde begenmedim coq uyduruk
Ama ama ama misafir gelecekti simdi gördüm yazını göremedim ki bal suratuNormalde hiçbir yere koymuyorum ama burdayken bi iki dakikalığına profile koyayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?