- 26 Ağustos 2016
- 1.105
- 1.293
- 63
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #14.281
Teşekkür ederiz :*Maşallah size tatlı tosbik
Saglik olsun canim yazdinya mühim degil gerisi.Teşekkür ederiz canım :)Hakkaten masallah kizina canim. Hosgeldin. Ben bu kizlarin hizina yetisemiyorum arada kaynadin sen :)
Yaparsan aza indirirsin dökülmeyı canimBakim mi yapsam hormonaldir diye dusunmustum
Bu gün pek bi gelişme yoktu canım kim kimmiş ben de daha cozemedim pek sır vermiyolar hala ben seher onu acikladim :))) başka da bisi olmadi sanirsamAyyy kızlar misafirler gittiğinden beri mesajlaşma okuyorum iyice alışkanlık yaptı bu tipik.uyumayı bile bıraktım meraktan. Hayrına birileri kim kimmis derleyip toplasin da okuyayim bari. Vallacok Yoruldum uyuycam gariiiii. İyi gecelerde allahım nolur uygar hemen uyanmasına azıcık yatem noluurrrr aminn
Canım benim oğlumun öyle krizleri oluyo ben ayakta emziriyorum düşün12 de uyandik bugun uc dort kere uyuycakti daldi sallarken on dakikaya uyandı.dahada uyumadi bunca saat ayakta kuzum ve suandada aglama krizinde kucakta gezince susuyor tamamen olmasada.yataga koyunca basiyor çığlığı.suan uykusu cok var kardesm kucaginda gezdiriyor karnida acikti ama aglarken almiyor benimki aglayip kendini yoruyo sonra cok uyumayip emmeye kalkiyo snra uyuyo.suan gozleri kizardi yavrumun.okuyun bolca kizlar nazar mi degdi yine koymasamiydim resmini ://
genelde diş 6 ay civarınca çıktığı için yazmışlardır ama 3 aylık bebeğe pırasa kereviz mantıklı gelmedi bilemiyorum tabiOnu yapiyorum ama bicok doktor pirada kereviz yazmis basinda durmak sartiyla
o ne kız balina gibiBelinayyyy
Benimki tatlım gündüz hiç uyumuyor gece de zorla bu saatlerde uyuyorBenim kizin uyku duzeni alt ust oldu napicam bilmiyorumvarmi benim gibi biranda uyku dyzeni bozulan
hahaha yalniz değilsin canım bende ayniyim yetisemiyorum valla muhabbetin en kralını kaçırdım anlıyamadım kim kimdir nedir kafamda deli sorularAyyy kızlar misafirler gittiğinden beri mesajlaşma okuyorum iyice alışkanlık yaptı bu tipik.uyumayı bile bıraktım meraktan. Hayrına birileri kim kimmis derleyip toplasin da okuyayim bari. Vallacok Yoruldum uyuycam gariiiii. İyi gecelerde allahım nolur uygar hemen uyanmasına azıcık yatem noluurrrr aminn
Benim oğlumda öyle hep dik tutulmak etrafı izlemek istiyor. Hatta kucağımda meyilli tuttuğumda kafayı öne alıp oturmaya çalışıyor. Bazende kendini top yapıp hopp yan tarafa atıveriyor. İlgisini çeken bir eşya görünce kalıp halinde ona doğru bırakıyor kendini
Ben yeni doğduğunda daha çok zorlaniyordum Kucakta taşımaya kas yaptım galiba fazla ağrıminor kolum bence kucağa alışmak diye bir şey yok her aglamann bir sebebi var bence kucağa alışmak diye birşey de varsa şayet alissin hatta sadece benim kucağıma alissin kucagim onun olsunuyuyor diye özledim galiba
Sab simplex kullanan arkadaşlar 1 defada kaç damla veriyorsunuz
Uyumayan bebek anneleri bebek bakim sorunlarına mucize çözüm kitabını okumanızı tavsiye ederimBenimki tatlım gündüz hiç uyumuyor gece de zorla bu saatlerde uyuyor
Canım sen bebisi nasi uyutuyosun anlat bakım :)Uyumayan bebek anneleri bebek bakim sorunlarına mucize çözüm kitabını okumanızı tavsiye ederim
Emzir aktivite uyku senin zamanın kitapta bu şekilde geçiyor canım ben emziriyorum uyuyo bazen uyumadığında sohbet ediyorum bizim yatağı seviyor oraya koyuyorum tavanda lambayla biraz sohbet ediyo sonra sıkılıp ağlıyor o zaman ben devreye giriyorum dik tutuyorum kucağımda aralıksız sohbete devam bu aradaCanım sen bebisi nasi uyutuyosun anlat bakım :)
Sustu emiyo suanda :) uyursa tam olacak sac boyasi hzrladim krdesim beni bkliyo boyamk için :) sonrada uyurum artıkC
Canım benim oğlumun öyle krizleri oluyo ben ayakta emziriyorum düşün
:) bol bol oku canım için rahat etmiyosa da kaldır fotosunu bebisinin
Cnm polis değil zabitayi aricaksin belediye bakiyo o islerePolis mangal yokken gelmez ki sen ara ben üst kat komşu demek zorunda değilsin mahallemizde mangal yapılıyor de adresi ver
Onu bilmiyorum :/Cnm polis değil zabitayi aricaksin belediye bakiyo o islere
7 dqmla canimSab simplex kullanan arkadaşlar 1 defada kaç damla veriyorsunuz
Brn sni instagramda ekledim ama eastbull olduğunu bilmiyodumEvet tatlım Burçin adım. Teşekkür ederim güzel sözlerin için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?