2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Ayyy kızlar misafirler gittiğinden beri mesajlaşma okuyorum iyice alışkanlık yaptı bu tipik.uyumayı bile bıraktım meraktan. Hayrına birileri kim kimmis derleyip toplasin da okuyayim bari. Vallacok Yoruldum uyuycam gariiiii. İyi gecelerde allahım nolur uygar hemen uyanmasına azıcık yatem noluurrrr aminn

Bu gün pek bi gelişme yoktu canım kim kimmiş ben de daha cozemedim pek sır vermiyolar hala ben seher onu acikladim :))) başka da bisi olmadi sanirsam

C
Canım benim oğlumun öyle krizleri oluyo ben ayakta emziriyorum düşün
:) bol bol oku canım için rahat etmiyosa da kaldır fotosunu bebisinin

hahaha yalniz değilsin canım bende ayniyim yetisemiyorum valla muhabbetin en kralını kaçırdım anlıyamadım kim kimdir nedir kafamda deli sorular

Oyy yerim en güzel ve en yorucu halleri bana göre. Allahim sağlık versin gerisi tatli sikayetler. Dünyaya gelen büyüyor

Haha özledin bencede

Canım sen bebisi nasi uyutuyosun anlat bakım :)
Emzir aktivite uyku senin zamanın kitapta bu şekilde geçiyor canım ben emziriyorum uyuyo bazen uyumadığında sohbet ediyorum bizim yatağı seviyor oraya koyuyorum tavanda lambayla biraz sohbet ediyo sonra sıkılıp ağlıyor o zaman ben devreye giriyorum dik tutuyorum kucağımda aralıksız sohbete devam bu arada sonra kolum yorulunca yatırıyor spor yaptırıyorum hoşuna gidiyor sonra mizmizlanma başlıyor anlıyorum ki yorulmuş uykusu gelmiş hemen emziriyorum o zaman :) emzirirken uykuya dalışı kolay oluyor benim yavrumun geceleri de acıktıkça uyanıyo emzirip uyutmaya çalışıyorum ama her defasında uyumuyo o zaman altını alıyorum biraz yanımızda yatırıyorum biraz eşimle oynuyor mizmizlaninca eşim bana veriyor emziriyorum uyuyo. Anlayacağın bebek bakımı kolay bi şey değil benimki çok uslu diyeni görmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…