- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #14.261
Maske yapabilirsin canimKizlar benim fena halde saclarim dokuluyo dokunmaya korkuyorum ne zaman dokulmesi durur yoksa kel kalacagim
Koymadım zatiAma ama ama misafir gelecekti simdi gördüm yazını göremedim ki bal suratu
Canım çok güzel olmuşsun maşallah bu arada ismin Burçin mii
İnşallah canım be
Ouuy canım beniiim çok şükür bitti ama sıkıntılari demi allahım bidaha yasatmasin şifa versinYok çok şükür tahamin ama ıdilde öyle çok çektim ki çok dua ettim gebeliğimde olmasın gazı diye idil tek gaz deilmis ameliyat olmasi gerektigi6icinde sikintisi varmış gerçi
Amin canim tesekkur ederiz :)Maşallah Suphanallah canım Allah nazarlardan korusun
En iyisi olmasınGelenekçi mi olsun o zaman Zeynep
Nihayet bizm topigin erkek bebislerinin saçlarına rakip bir kız bebe. Masallahh
Bak ben 3 heceli isimlere bayılıyorumAmaann o zaman Melek in yanına duseniyim ımmm Asude Melek
Nihayet bizm topigin erkek bebislerinin saçlarına rakip bir kız bebe. Masallahh
Ne cekiyosam o saclardan cekiyorum cok nazar var cocugumda cok :/Topiğin saçlı erkeklerine rakip çıktımaşallah
Saliha unuttun kizzzBak ben 3 heceli isimlere bayılıyorum
Asude
Rümeysa
Süheyla vs.
Teşekkür ederiz :)Maşaallah cimcimeye ne kadar bu güzellik
Ne guzelbenim oğlunda 2.5 aylık
8 veriyorum canım. Günde 4 defa sekezer damla veriyordu 32damlaya kadar verebilirsiniz denilmişti şükür gaz sorunumuz azaldı da kullanmiyorum artikSab simplex kullanan arkadaşlar 1 defada kaç damla veriyorsunuz
Benimki de acayip dökülüyor zaten 3 tel saçım vardiKizlar benim fena halde saclarim dokuluyo dokunmaya korkuyorum ne zaman dokulmesi durur yoksa kel kalacagim
Maşallah size tatlı tosbikBuda benim fıstığım :)) herkes koyarda ben koymam mi
Hakkaten masallah kizina canim. Hosgeldin. Ben bu kizlarin hizina yetisemiyorum arada kaynadin sen :)Teşekkür ederiz :)
Bakim mi yapsam hormonaldir diye dusunmustumMaske yapabilirsin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?