- 30 Ekim 2015
- 933
- 1.192
- 33
- 41
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #14.301
Ben belediye de beyaz masa da calisiyorum hep bu tarz sikayetlerle uğraşiyoruz:)Onu bilmiyorum :/
Belinay mı acep:))) anaaam ne konuşmusunuz kız böyle.ama dayanamadım bi tahmin yapayım dedim.belki de ileri ki sayfalarda söylemişlerdir ismini acaba ne çok merak ettimEvet şekerim bendimbildigimi de bilmistim ayrıca da matsiyahoje in ismini tahmin edemedim bi türlü b ile başlayıp ay ile biten ne olaki
Bzimki baya gazlı bi bebek cnm günde 3 kere 12 şer damla veryrm baya rahat hiç gaz sorunu yok.çok iyi bi.dr un önerisi bu aradaSab simplex kullanan arkadaşlar 1 defada kaç damla veriyorsunuz
Cok sinir bozucu yaa napcs boyleBen varım ya. Saat 9 dan beri sallıyorm 3 kere uyidi Geri uyandı Saat 11 oldu hala uyumuyor gündüz de uynadi hiç. 5 gecedir uyku falan yok bizde.
Evet bunu bende denicem mutlakaBizim de oluyor arada geçenlerde 2 gün uyumak bilmedi. Ben de bazen uyumasını istemediğim saatlerde uyandırdım çareyi böyle buldum
Canim tabiki et lutfebCanım bi kitap tavsiye edebilirim bebek bakim sorunlarına mucize çözümler
Ne kadar zormus ya.bebegi uyumayan anneleri daha iyi anliyorum simdiBenimki tatlım gündüz hiç uyumuyor gece de zorla bu saatlerde uyuyor
Sona gelince baştaki muhabbetleri merak ediyorum catlarim sonra:))
Benim oğlanın da bozuldu. Akşam 9-9.30 gibi uyurdum 3 gündür 12 gibi ancak uyutabiliyoruzBenim kizin uyku duzeni alt ust oldu napicam bilmiyorumvarmi benim gibi biranda uyku dyzeni bozulan
Biz maşallh dedikNe cekiyosam o saclardan cekiyorum cok nazar var cocugumda cok :/
Saliha unuttun kizzz
Hayırlı olsun erkek oldu annesiSünnetimizi yaptık çok şükür güzel geçti ama sonrası felaket, kıyametler kopardı oğluş
Erkek anneleri bebekleriniz küçükken yapın, büyüdükçe zorlaşır zor unutur. Bizimki boş boş bakıyordu etrafa ne oldunu anlamadığı için tepki vermedi, sonrasındaki acıyı da en kolay bebekler unutur diyorum.
Bir kez daha sağlımızın kıymetini anladım, binlerce şükür
Canim pelo sabah kesin uyaniskacta okuyor beninki 23.30 da zor yyudu akqm 4 den bwri de ayaktayizBenimki tatlım gündüz hiç uyumuyor gece de zorla bu saatlerde uyuyor
Ay canım bikmiyorun ya gece 4 den beri ayaktayiz bayilcamCok sinir bozucu yaa napcs boyle
Ben aynısını n beyazı var ikea da 0nu kullanmistim ıdilde yan minderi var canım gayet gusel çok pahalı bişi almaya gerek yok çünkü büyüdükçe istemicekTecrübeli anneler şu english home da ki.mama sandalyesine bi baksanız nasıl acaba alsak mı ya .fiyatı çok ıygun ama karar veremdim.oturduğu yer rahat değil gibi minderli olanlar falan var ya öyle mi.aömak daha mantıklı acaba bi de tekerlekli olması geekwir mi sizce bunda yazmıyo tekeelekli falan die.ben uzun süre kullanmak istyrm.kendi kendine yesin die
Ben 7-8 damla veriyorum canım 8 saatte bir defaSab simplex kullanan arkadaşlar 1 defada kaç damla veriyorsunuz
Bizimki de öyle canım umarım geçicidir saat başı uyanıyor dalarken de zorlanıyor mahvediyor beniBenim kizin uyku duzeni alt ust oldu napicam bilmiyorumvarmi benim gibi biranda uyku dyzeni bozulan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?