2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Evet şekerim bendim bildigimi de bilmistim ayrıca da matsiyahoje in ismini tahmin edemedim bi türlü b ile başlayıp ay ile biten ne olaki
Belinay mı acep:))) anaaam ne konuşmusunuz kız böyle.ama dayanamadım bi tahmin yapayım dedim.belki de ileri ki sayfalarda söylemişlerdir ismini acaba ne çok merak ettim

Sünnetimizi yaptık çok şükür güzel geçti ama sonrası felaket, kıyametler kopardı oğluş
Erkek anneleri bebekleriniz küçükken yapın, büyüdükçe zorlaşır zor unutur. Bizimki boş boş bakıyordu etrafa ne oldunu anlamadığı için tepki vermedi, sonrasındaki acıyı da en kolay bebekler unutur diyorum.
Bir kez daha sağlımızın kıymetini anladım, binlerce şükür

Hiç.üşenmeden 744 mesajı okudum kendimle gurur duyuyrm kim kimmiş öğrendim. ben de çok yoğunum malum okul ev eş kv abla yenge derken nasıl geçiyo günöer bilmyrm.kızımı beşiğine alıştrımakla meşgulum bu günlerde.burdakileirn isimlerini bilmyrm çoğunun ama hepinizi tanıyo gibiym biraraya gelsek sphbet edecek o kadar çok konumuz olur ki.yani gönül dostuyuz biz uzaklar engel değil canlarımmm.girip bi beni unutmayın dyp çıkasım geldi topiğe.hep burdaym aslında ama yazamyrm.kendinize ve bebeklerinize iyi bakın öpyrm hepinizi

Tecrübeli anneler şu english home da ki.mama sandalyesine bi baksanız nasıl acaba alsak mı ya .fiyatı çok ıygun ama karar veremdim.oturduğu yer rahat değil gibi minderli olanlar falan var ya öyle mi.aömak daha mantıklı acaba bi de tekerlekli olması geekwir mi sizce bunda yazmıyo tekeelekli falan die.ben uzun süre kullanmak istyrm.kendi kendine yesin die

Hayırlı olsun erkek oldu annesi

Ben aynısını n beyazı var ikea da 0nu kullanmistim ıdilde yan minderi var canım gayet gusel çok pahalı bişi almaya gerek yok çünkü büyüdükçe istemicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…