2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

aynen canım ben de ağrı kesici parol verdim 1 tatlı kaşığı kadar. ondan sonra uyudu. kesin biteri ağrıyordu ama çözemedim ki

Bşr arkadaşım büyüme dönemlerinde kemikleri, kasları veya eklemleri ağrıyabilir demişti. Belki öyle birşey yaşıyoruz cnm. Ama birdaha benzer bir durum yaşarsak uzatmadan calpol vericem eziyete gerek yok

Kızlar kv ile ilgili kendimce bi çözüm buldum ne kadar işe yarar bilmiyorum.öncelikle ne sinsilik yaparsa yapsın takmıycam olabildiğince az görüşücem(zaten gidip gelmiyorum) ve en önemlisi de bişey söylemem gerekiyosa çatır çatır söyliycem.mesela sen sürekli triplerdesin oğlun sana zaman ayırıcam diye bize zaman ayıramıyor biz bu durumdan çok rahatsızız diye.tabi bunu daha usturuplu hale getirip söylerim zira yüzgöZ olamam onunla.eşimin haftada bir tek başına gitmesini de istemiyorum açıkcası yanına.ona bi çözüm bulamadım maalesef

Bence esin sana vakit ayiriyorsa haftada bir de gitsin . Yani haklı sebeplerin yoksa esine eziyet olur bu durum arada kalır

Canım hafta içi tekirdağdayım işe başladım ya. Burada internet yok. Mobilden arada bakıp kaçıyorum. Hafta sonu eve geçiyorum ama onda da çok fırsat bulamıyorum... bir süre böyle idare edeceğiz...

Aman ne temizliği ne gerek bosver pis pise iyiyiz böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…