- 21 Mayıs 2012
- 2.279
- 2.280
- 333
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #14.681
aynen canım ben de ağrı kesici parol verdim 1 tatlı kaşığı kadar. ondan sonra uyudu. kesin biteri ağrıyordu ama çözemedim ki
Sagol canimMasallah çok hoşsun canım
Bence esin sana vakit ayiriyorsa haftada bir de gitsin . Yani haklı sebeplerin yoksa esine eziyet olur bu durum arada kalırKızlar kv ile ilgili kendimce bi çözüm buldum ne kadar işe yarar bilmiyorum.öncelikle ne sinsilik yaparsa yapsın takmıycam olabildiğince az görüşücem(zaten gidip gelmiyorum) ve en önemlisi de bişey söylemem gerekiyosa çatır çatır söyliycem.mesela sen sürekli triplerdesin oğlun sana zaman ayırıcam diye bize zaman ayıramıyor biz bu durumdan çok rahatsızız diye.tabi bunu daha usturuplu hale getirip söylerim zira yüzgöZ olamam onunla.eşimin haftada bir tek başına gitmesini de istemiyorum açıkcası yanına.ona bi çözüm bulamadım maalesef
Emira SY Nerelerdesin canım?
Yok canım maalesef kv triplerinden dolayı her hafta sonu ya da boş Günü'nde zorunluluk hissedip kv gidiyo istemeye istemeye.görev bilinciyle.Bence esin sana vakit ayiriyorsa haftada bir de gitsin . Yani haklı sebeplerin yoksa esine eziyet olur bu durum arada kalır
Yalniz kafamda cikaymis yiymisBu da benim gelinlikli halimbende o zamanlar aciktim.ahh ahh koskoca 4 yil gecmis
Manken gibisin maşallah canımBu da benim gelinlikli halimbende o zamanlar aciktim.ahh ahh koskoca 4 yil gecmis
Koydum canım tekrarKaçırdım
Eşim söylenmeye başlar şimdi. Aldığın bir şeyi de değiştirme diye
Aman ne temizliği ne gerek bosverKızlar çok sık yazmasamda hergün girip mutlaka okuyorum muhabbetleri bir çok şey öğrendim sizden.iyi geliyor okumak.bugün güya temizlik yapcaktım elimden telefonu bir türlü bırakadım uyuzlanip durdum bütün gün
Maşallah kız seni hiç açık düşünmemiştim manken mankenBu da benim gelinlikli halimbende o zamanlar aciktim.ahh ahh koskoca 4 yil gecmis
Aman ne temizliği ne gerek bosverpis pise iyiyiz böyle
Koydum canım tekrar
Sagol canim o zaman oyleydim :))))Evde b
Manken gibisin maşallah canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?