2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

aynen canım ben de ağrı kesici parol verdim 1 tatlı kaşığı kadar. ondan sonra uyudu. kesin biteri ağrıyordu ama çözemedim ki

Benim kremler var. Ameliyattan sonra icin furacin kullandim. Dikis isi icin estetik krem kullaniyorum. Cok az izim kaldi.

Canım contractubex var dikiş izleri icin onumu önerdi acaba eğer oysa gerçekten işe yarıyor ben bebekten fırsat bulup alamadım bir türlü ama aklımda şimdide kullansak faydası olur mutlaka bunu catlaklar icin bile kullananlar var.

eastnbull bende dusunuyorum almayi yorumlar guzel icinde daralsamda korseyle bu gobekler gitmeliiii ama iste indallah yazildiği gibidir

Valla bende çok sıkılıyorum ya ama napalım güzellik acı çekmek demek , şıklık rahatlık demek değil, damlaya damlaya göl olur, sakla samanı gelir zamanı vs vs

Dört kutu falan kullanmıştım ilk Ay. Ya oluyor sütte göğsüm boşmuş gibi geliyor. Neyse bir hafta sonra üç ayı doldurmuş olacak bir kontrole gidince sorarım

Kızlar sabah göğsüm çok şişti ilk defa sagdim biberona koydum oyle veririm dedim ağzına verince öğüruyor anlamadım gitti memeden baska birsey almazsa disarda napcam ben böyle anlamadım.arada sağıp verirdim diye düşünüyordum oysa .s

matsiyahoje Sahihuban o minnak Ayakları yerimmm:)))arya ayağından öpülmesinden çok hoşlanıyor:)))ben alıştırdım çooook seviyorum o minnak Ayakları yemeyi:)))çorabını çıkardığım an öpeyim diye havaya kaldırıyo.öptükten sonra öööö kokmuş aryanın Ayakları diyorum anlamış gibi basıyor kahkahayı:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…