- 20 Ocak 2015
- 8.708
- 8.197
- 248
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #14.641
aynen canım ben de ağrı kesici parol verdim 1 tatlı kaşığı kadar. ondan sonra uyudu. kesin biteri ağrıyordu ama çözemedim kiAy bu ayda kriz ayı galiba. Perşembe ve cumartesi geceleride bize oldu. Perşembe susturamadık benim oğlumun pek ağlaması gazı tuzu yoktur. Çok nadir şiddetli ağlar. Fönlede susardı. Perşembe gece dediğin gibi durup dururken şiddetli bi şekilde başladı. Naptıysak Susturamadık , oda bende ağlaya ağlaya hastaneye diye çıktık arabada sakinleyip emip uyudu. Sabah kalktıgında gülüyordu. Ama ben inanılmaz üzgün ve bitkindim. Cumartesi gecede inledi resmen ağlamadı bağırıp durdu. Gece Saat 11 den 3,5 a kdr aynı tonda bağırdı. En son calpol verdim 1 çay kaşığı. 15 dakika kalmadan rahatladı uyudu. Demekki biyerleri ağrıuor biz anlamıypruz. Şuan normal düzenimizdeyiz inşallah bişey olmaz.
Kizlar sezeryan olanlar dr unuz size dikis izi kalmasin diye bir ilac onerdi mi bana onerdi ama dogumdan sonra toparlanip o surece adepte olmak zor kendimi unuttum ve ilaci almadim her gece surmek gerekiyodu ise yarar miydi onuda bilmiyorum bide ben duzenli ilac kullanan biri degilimdir
Kizlar sezeryan olanlar dr unuz size dikis izi kalmasin diye bir ilac onerdi mi bana onerdi ama dogumdan sonra toparlanip o surece adepte olmak zor kendimi unuttum ve ilaci almadim her gece surmek gerekiyodu ise yarar miydi onuda bilmiyorum bide ben duzenli ilac kullanan biri degilimdir
Ciddi miiimaşallah güzellik tam tahmin ettiğim gibisin
Günaydın çok geçmiş olsun cold mix için küçük değil mi yavru biz büyük oğlana 2 yaşından sonra başlamıştık
Canım contractubex var dikiş izleri icin onumu önerdi acaba eğer oysa gerçekten işe yarıyor ben bebekten fırsat bulup alamadım bir türlü ama aklımda şimdide kullansak faydası olur mutlaka bunu catlaklar icin bile kullananlar var.Kizlar sezeryan olanlar dr unuz size dikis izi kalmasin diye bir ilac onerdi mi bana onerdi ama dogumdan sonra toparlanip o surece adepte olmak zor kendimi unuttum ve ilaci almadim her gece surmek gerekiyodu ise yarar miydi onuda bilmiyorum bide ben duzenli ilac kullanan biri degilimdir
bilmem aklımda öyle canlandın yazdıklarındanCiddi miii
Höm nasıl tahmin ettinnn
eastnbull bende dusunuyorum almayi yorumlar guzel icinde daralsamda korseyle bu gobekler gitmeliiii ama iste indallah yazildiği gibidir
Son dakika yetistim :))) masallahh masallaahhSuper_anne1411 bacişkolata gördün mü fotoyu kaldıracağım
İşte esmer bi Kayacansssbilmem aklımda öyle canlandın yazdıklarından
Dört kutu falan kullanmıştım ilk Ay. Ya oluyor sütte göğsüm boşmuş gibi geliyor. Neyse bir hafta sonra üç ayı doldurmuş olacak bir kontrole gidince sorarımMamsell stea kullaniyormusun canim.sutun varmi yokmu aksamlari kalmiyor demissin bol su ve komposto ic sutun olsun.bikac gun idrarini takip et huylaniyorsan saglik ocagina sorarsin doktorluk degildir mevzu :) icini rahat tut biz anneler fazla pimpirikli mi olduk ne
Öyle bu bebişler ya:))ben artık bıraktım aryayla inatlaşmayı o beni yönetiyor:)))uyumak isterse uyuyo beslenmek isterse besleniyo:)))Tam toparladik dedim simdi kakasini yapmiyo beyfendi.
Adamin derdi benimle rahat nefes almayim ben keyif aliyo bundan
Sende fıstıkkksın canım:)bu topiğin anaları fena:)
Sen güzel baktığından kuzum:)
Gelinlik herkese yakışıyo:)
Hmm aynen canim sen bir sor gidince icin rahat etsinDört kutu falan kullanmıştım ilk Ay. Ya oluyor sütte göğsüm boşmuş gibi geliyor. Neyse bir hafta sonra üç ayı doldurmuş olacak bir kontrole gidince sorarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?