- 14 Ekim 2016
- 174
- 176
- 18
- 31
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #14.661
Çok şeker çıkmışsın canım:)Kizlar bu nisan resmim :) açiktim o zamanlar evlenince kapandim :)
Tesekkur ederim sende cok güzel olmussun tatlim :)Çok şeker çıkmışsın canım:)
Hayırlı olsun annesi :) Allahim damatligini da gösterir inşallah :*
Canim gözünüz aydın çok geçmiş olsun
çok teşekkür ederim canlarımHayirli ugurlu olsun canim
matsiyahoje Sahihuban o minnak Ayakları yerimmm:)))arya ayağından öpülmesinden çok hoşlanıyor:)))ben alıştırdım çooook seviyorum o minnak Ayakları yemeyi:)))çorabını çıkardığım an öpeyim diye havaya kaldırıyo.öptükten sonra öööö kokmuş aryanın Ayakları diyorum anlamış gibi basıyor kahkahayı:)))
Ama B3n hep kaçırıyorum yaaaaKızlaaar ben de ekledim foto
Günaydın herkeslere musmutlu hayırlı günler olsun canlaaar
Bugün ücretsiz izin için dilekçe vereceğim inşaallah onaydan geçer..
Yavrum bu gece gazlıydı hala gazlı...
Uyur uyanır emer iter
Rabb im bebeklerimize sağlık nasip eylesin inşaallah
Masallah çok hoşsun canımKızlar bendende bir foto bugün işe başladım bronsiolitler salgın aman dikkat edin :)
Canım yapamio oda kadın bizde kadiniz yapmayan daha iyi yaranio deveye diken insana s.. yaranirmiis ya çok doğru bi lafEltinin ayricaligi neymis. Valla ne balli hatunlar var ya. İki kadin evde bi yemegi yapmiyorlar mi?
Ben termometre kullanıyorum 23 derece olsun dwdi doktorKızlar odanın sıcaklığını nasıl ayarliyorsunuz.derece mi kullanıyorsunuz. Ben mesela pişiyorum oda sıcak geliyor ama belki bebeğe sıcak değil.
Canım unutmasan 2. Çocuğu yapamazsın dünyanın en zor ve en tatlı şeyi ewlat.ben idili o kadar sıkıntıya buyuttum yapmasam ben yapmazdim inan.ya benim hayalimdek bi koy evi bahçede masam çocuklar oynuo fln ama çok zor yaslaninca anca olurBende 3yü asla istemiyorum diyordum ama cok kardes olsunlar. Sonrasinda kıyı köylerine yerlesip organik domates yetistiririz
Unutmayin kadinlar evlatlari icin cektikleri cileyi cabuk unuturlar.
Bunu da unuttunuz demi
Benim ikinci çocuğum cinsiyeti ne olursa olsun deniz olacak insallah çok seviyorum meleginin isminierkek olsa ben fırat eşim deniz diyecekti ortalığı yıkacaktık. kız olunca eşim yine deniz dedi benden hiç öneri gelmeyince deniz oldu :)
şans oldu bizimki. sen ne koymak istemiştin?
Canım yapamio oda kadın bizde kadiniz yapmayan daha iyi yaranio deveye diken insana s.. yaranirmiis ya çok doğru bi laf
Bordo da insanı çekiyor "bana gell bana gell" diyeçok güzel güle güle kullan. Bizim bebek arabası füme olsaydı füme alırdım.
gece yapmadığını cikario oğlus napsin o kadar emioki canım ıdilde o kadar yapıodu bu azalmış hali 12 ye kadar çıkar bazen ben cis doldu doye bez degismedim daha her bez Tata li
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?