2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Maşaallah size
Ben de her uyandığında günaydın oğlum diyorum yüzümde kocaman gülümseme ile ve boynunun sağ altından öpüyorum hemen sırıtıyor
Bin şükür bu yavruları nasip eden Allah ımıza

Ama B3n hep kaçırıyorum yaaaa

Bende 3yü asla istemiyorum diyordum ama cok kardes olsunlar. Sonrasinda kıyı köylerine yerlesip organik domates yetistiririz
Unutmayin kadinlar evlatlari icin cektikleri cileyi cabuk unuturlar.
Bunu da unuttunuz demi
Canım unutmasan 2. Çocuğu yapamazsın dünyanın en zor ve en tatlı şeyi ewlat.ben idili o kadar sıkıntıya buyuttum yapmasam ben yapmazdim inan.ya benim hayalimdek bi koy evi bahçede masam çocuklar oynuo fln ama çok zor yaslaninca anca olur

erkek olsa ben fırat eşim deniz diyecekti ortalığı yıkacaktık. kız olunca eşim yine deniz dedi benden hiç öneri gelmeyince deniz oldu :)
şans oldu bizimki. sen ne koymak istemiştin?
Benim ikinci çocuğum cinsiyeti ne olursa olsun deniz olacak insallah çok seviyorum meleginin ismini

Canım yapamio oda kadın bizde kadiniz yapmayan daha iyi yaranio deveye diken insana s.. yaranirmiis ya çok doğru bi laf

Valla bende bu kvleri anlamıyorum hangi gelin kötü olursa daha kıymete biniyor.büyük eltim ona neler yaptı ağzının içine bakıyor ben oğlum hafif burun akıntısı var ona yoklamadim diye bir tavırlar bir tavırlar anlamadım gitti bu işi.

matsiyahoje canım ben nehir isimlerini sevmiyorum büyük oğlumun ilk ismi de nehir ismi eşim istedi,bir de aile içinde çok Fırat var :)

Kızlaar oğluşum bu günlerde çok uyuyor emziriyorum azcık oynatayım diyorum uyumak için ağlıyor dun gece 00.00 da bi uyudu yedide uyandı emmesi kakası çişi normal ama neden uyuyor kansızlığı olabilir mi sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…