- 20 Ocak 2015
- 8.708
- 8.197
- 248
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #14.821
öyle mii çok sevindim. senin meleğinin adı ne?Benim ikinci çocuğum cinsiyeti ne olursa olsun deniz olacak insallah çok seviyorum meleginin ismini
Kızlar oğlum emmek istemiyor netten araştırdım hep kötü şeyler söylüyorlar idrar yolu enfeksiyonu ya da besin alerjisi diyorlar bu sorunu yaşayan vardır illa aranızda çünkü bu aylarda oluyormuş sizler ne yaptınız
fırat nehrinde günbatımını izledikten sonra oğlum olursa adı fırat olacak mutlaka dedim yok böyle bi güzellikmatsiyahoje canım ben nehir isimlerini sevmiyorum büyük oğlumun ilk ismi de nehir ismi eşim istedi,bir de aile içinde çok Fırat var :)
deniz de öyle canım araştırdım soruşturdum hiçbir kötü sebebi yokmuş büyüyorlarmış akıllanıyorlarmış :)Kızlaar oğluşum bu günlerde çok uyuyor emziriyorum azcık oynatayım diyorum uyumak için ağlıyor dun gece 00.00 da bi uyudu yedide uyandıemmesi kakası çişi normal ama neden uyuyor kansızlığı olabilir mi sizce
deniz de öyle canım araştırdım soruşturdum hiçbir kötü sebebi yokmuş büyüyorlarmış akıllanıyorlarmış :)Kızlaar oğluşum bu günlerde çok uyuyor emziriyorum azcık oynatayım diyorum uyumak için ağlıyor dun gece 00.00 da bi uyudu yedide uyandıemmesi kakası çişi normal ama neden uyuyor kansızlığı olabilir mi sizce
canım dün aynı şeyler oldu tekrar deniz birden deli gibi ağlamaya başladı arkadaşlarım bizdeydi sağolsunlar yardımcı oldular gaz sıkışması olmuş meğer çıkarttı rahatladı.Bşr arkadaşım büyüme dönemlerinde kemikleri, kasları veya eklemleri ağrıyabilir demişti. Belki öyle birşey yaşıyoruz cnm. Ama birdaha benzer bir durum yaşarsak uzatmadan calpol vericem eziyete gerek yok
Canim grip oksuruk ile bogusuyorum buyuk oglumda hasta bir yandan ufakligi sık emzirme derdi aman hasta olmasin diye. Bir yaramazlık yok yani1cicek3bocek bayağıdır olmayan arkadaşlarımızdan. Umarım. Bir sorun yoktur.
canım benim iyiyseniz sıkıntı yok öpüyorum salihi ve seniCanım hafta içi tekirdağdayım işe başladım ya. Burada internet yok. Mobilden arada bakıp kaçıyorum. Hafta sonu eve geçiyorum ama onda da çok fırsat bulamıyorum... bir süre böyle idare edeceğiz...
geçmiş olsun kuzum bizde de dertler derya. .Canim grip oksuruk ile bogusuyorum buyuk oglumda hasta bir yandan ufakligi sık emzirme derdi aman hasta olmasin diye. Bir yaramazlık yok yani
bizde sünnet yok canım henüz kismetse yaza ınsallah abisiyle beraber. Benim doruk 3.300 kusurlerde dogdu ama bence ufak bebekler daha ii büyüyor o kanidayim. Doguda 3.480 idi o da ii alıyordu ama bu ondan daha tospik abisi gunde 2_3 kere mama yediği halde doruk kadar degildi tabi. Doruk epeydir gece yedigi mamayida kesti daha rahatiz su ara. Iyi buyudu gibi geliyor banada 27sinde rota ve izleme var tahminim 8i bulur o zamana gibi geliyor birde gece emmeleri cok toparliyor bebeği epeydir geceleri saat basi memedeyiz o gözümden kacmadi daha iyi geliştiya bu topiğin oğlanları amma tombik hay maşallah.
@idilduam1cicek3bocek
sünnetten sonra mı böyle oldu kızlar?
:))))aynen Canımm arya da öyle:)))gülmüyo fazla ama çenesi çok düşük:))uyuturken eee eee ye alıştırdım ben susunca kendi başlıyo eeee eee demeye:)))gece beslemesinde uyanıp başlıyo konuşmaya annecim sabah olmadı gece daha sus diyorum daha çok bağırıyo:)))hayat bu bücürler ya Rabbim sağlıklı uzun ömürler versin hepsinearya kuzusu bu yaaa benimki de deniz kuzusu :)) ye teyzesi yeee
evde bebek arabasında uyuyo gündüzleri. mutlaka o ayağı yukarı kaldıracak. anasına çekmiş ben de kanepede yatarsam ayağımı yukarı atarım.
ben de denizin altını açınca temiz bezini sallıyorum poposu kurusun diye şimdi alışkanlık oldu bezi açınca ayakları havaya dikip bekliyor keyifçi tosbaaa :)
bi de her sabah Günaydın prenses diyorum uyanmış mı minnoşum uyanmış mı ayyyy yapıyorum sabah gülücüğünü kapıyorum..zaten çok gülen bi bebek değil sabah da gülmezse daha gülmüyo...
:))))aynen Canımm arya da öyle:)))gülmüyo fazla ama çenesi çok düşük:))uyuturken eee eee ye alıştırdım ben susunca kendi başlıyo eeee eee demeye:)))gece beslemesinde uyanıp başlıyo konuşmaya annecim sabah olmadı gece daha sus diyorum daha çok bağırıyo:)))hayat bu bücürler ya Rabbim sağlıklı uzun ömürler versin hepsinearya kuzusu bu yaaa benimki de deniz kuzusu :)) ye teyzesi yeee
evde bebek arabasında uyuyo gündüzleri. mutlaka o ayağı yukarı kaldıracak. anasına çekmiş ben de kanepede yatarsam ayağımı yukarı atarım.
ben de denizin altını açınca temiz bezini sallıyorum poposu kurusun diye şimdi alışkanlık oldu bezi açınca ayakları havaya dikip bekliyor keyifçi tosbaaa :)
bi de her sabah Günaydın prenses diyorum uyanmış mı minnoşum uyanmış mı ayyyy yapıyorum sabah gülücüğünü kapıyorum..zaten çok gülen bi bebek değil sabah da gülmezse daha gülmüyo...
Oy valla oyle böyle kotu degilim ihlamur agaci cikacak heryerimde. Ilacta kullanamiyoruz birde gece emmeleri halim kalmıyor artik hayırdır kiz niye dertler var bi ara konusuruzgeçmiş olsun kuzum bizde de dertler derya. .
sitem edecektim unuttun beni hiç yazmyorsun diye ama bahanen varmış napalım siz iyi olun sonra görüşürüz.öpüyorum seni ve kuzuları.
Oy valla oyle böyle kotu degilim ihlamur agaci cikacak heryerimde. Ilacta kullanamiyoruz birde gece emmeleri halim kalmıyor artik hayırdır kiz niye dertler var bi ara konusuruzgeçmiş olsun kuzum bizde de dertler derya. .
sitem edecektim unuttun beni hiç yazmyorsun diye ama bahanen varmış napalım siz iyi olun sonra görüşürüz.öpüyorum seni ve kuzuları.
çok geçmiş olsun canım şimdi nasılsınDünkü üşütme nin sonucu sabah baş dönmesi tansiyon 7-4 olması son nokta serum yedim
Ben kafama koydum kiz tam 5 sene sonra kiz icin sınırlarımı zorlayacağımOlacaksa kız olsuno zaman 1cicek3bocek @Daisymom @tulaykavas da 3.kız dogursun iki erkek anneleri
Evet canım kimi bebek elleriyle kimi ağzıyla kesfediyor Yunus Emre'm ağzıyla kesfediyorama herşeye dil atmıştı gi var sonrada bu çocuk aç diyorlar
canım hemen kötü düşünme gaz olabilir altta üstte. çok zorlama teklif et ısrar etme biraz suyuna git bakalımKızlar oğlum emmek istemiyor netten araştırdım hep kötü şeyler söylüyorlar idrar yolu enfeksiyonu ya da besin alerjisi diyorlar bu sorunu yaşayan vardır illa aranızda çünkü bu aylarda oluyormuş sizler ne yaptınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?