2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

serum fizyolojik kullanıyor musun

maşallah paşaya oyy pufidik oğlan yaa
ayy gece emzirmesi kilo mu yapıyor?deme ya deniz gece bir iki kere anca kalkıyor. acaba ben kalkıp emzirsem mi gece? 3 aylıkken 6300 dü deniz. aysonu 4 ay kontrolü var 7 fln olcak muhtemelen

amin canım hepsi bi alem.
biberon sormuştum gördün mü canım?

Bana saglik ocagida söyledi bunu gece emip yatıyorlar dogal olarak bir enerji kaybı yok çocuklarda ama gun icinde paso emseler bile hareketlendiler artik eller kollar bacaklar kipir kipir efor harciyorlar. 1 hafta düzenli sen kalk emzir farki goruceksin

Oy valla oyle böyle kotu degilim ihlamur agaci cikacak heryerimde. Ilacta kullanamiyoruz birde gece emmeleri halim kalmıyor artik hayırdır kiz niye dertler var bi ara konusuruz
dert derken eşim grip oldu şimdi ben oldum denizin gaz sancıları geri geldi vs. öyle dertler yani çok şükür iyiyiz yine :)

tamam canım bi hafta değil hep yaparım gerekirse. kaç saate bir emzireyim??

Ben geçtim canım çünkü yoruluyordu artik birde aglama krizine giriyordu. Buyudugu icin artik bol bol gelsin istiyor.yine tek delik ama daha büyük

Bol bol serum fizyolojik ve burun aspiratörü ile temizleyeceksin. Tikali birakma cok onemli tikali olmamasi.

Ben geçtim canım çünkü yoruluyordu artik birde aglama krizine giriyordu. Buyudugu icin artik bol bol gelsin istiyor.yine tek delik ama daha büyük
bende avent biberon var 2 nolusu 2 delikli :)
deniz kesinlikle emmiyor biberonu. emip de az geliyor olsa neyse damlayanları içiyor ama emmiyor. başlık değiştirsem mi acaba

bende avent biberon var 2 nolusu 2 delikli :)
deniz kesinlikle emmiyor biberonu. emip de az geliyor olsa neyse damlayanları içiyor ama emmiyor. başlık değiştirsem mi acaba

Aventler daha akiskan aslinda evet ben dr brown kullanıyorum mamada ...suda avent. Aventi değiştirmedim o iyi geliyor cunku.

Niye almiyor acaba 2 delikli diyorsun canim bayagi gelir onda sivi.

Biberonu mu degistirsen acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…