- 20 Ocak 2015
- 8.708
- 8.197
- 248
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #14.861
lansinoh var bide avent var ikisi de doğal akış ikisini de almıyorAventler daha akiskan aslinda evet ben dr brown kullanıyorum mamada ...suda avent. Aventi değiştirmedim o iyi geliyor cunku.
Niye almiyor acaba 2 delikli diyorsun canim bayagi gelir onda sivi.
Biberonu mu degistirsen acaba ?
Öyle yapıyorum canım elimden geldiğince çok teşekkür ederim siz nasılsıniz Deniz prenses nasılbol bol dinlenmeye çalış canım geçmiş olsun
Bana vermişti ama ben kullanmadımKizlar sezeryan olanlar dr unuz size dikis izi kalmasin diye bir ilac onerdi mi bana onerdi ama dogumdan sonra toparlanip o surece adepte olmak zor kendimi unuttum ve ilaci almadim her gece surmek gerekiyodu ise yarar miydi onuda bilmiyorum bide ben duzenli ilac kullanan biri degilimdir
Bende dün aldım. Doktor çok etkilemiyor diyor ama bakacaz
Oğlumda öksürük var doktor bizede verdi
Kızlar ıhlamuru ne kdr verıyosunuz bebişlere ya?
Bir çay kaşığımı yoksa 10-20 cc falan biberonlamı?
Cnm çok geçmiş olsun.ayaklarının altına limon sur iyi geliyormuş. Dün eşime biri söylemişDünkü üşütme nin sonucu sabah baş dönmesi tansiyon 7-4 olması son nokta serum yedim
Cnm aynı şeyi bende düşünüyorum. Dr brawni artık almıyor.ben okuyamadığım 12 sayfayı okurken sizlete bir sorum var bebeği 3 aydan büyük ve biberon kullanan anneler 2 nolu biberon emziğine geçtiniz mi? benim kızım kurban bayramından beri biberon almıyor da acaba 1 nolu emzik kullandığım için mi? bende 2 nolu da var tek farkı deliği gibi ama siz ne diyorsunuz?
Bizde de gaz azalmıştır hoppa geri hortladicanım dün aynı şeyler oldu tekrar deniz birden deli gibi ağlamaya başladı arkadaşlarım bizdeydi sağolsunlar yardımcı oldular gaz sıkışması olmuş meğer çıkarttı rahatladı.
gaz bitti derken tekrar başladı oof of
Çok geçmiş. Olsun cnm sildi süpürdü herkesi bu gripCanim grip oksuruk ile bogusuyorum buyuk oglumda hasta bir yandan ufakligi sık emzirme derdi aman hasta olmasin diye. Bir yaramazlık yok yani
Eki Görüntüle 1899575 81 günlük olduk teyzişkolatalar ve tatlis kardeşler :)
Bize doğduğu gün uyguladilar serum fizyolojik canım hastanedeIyi madem doktoru arayip bende uygulayim
Bize doğduğu gün uyguladilar serum fizyolojik canım hastanedeIyi madem doktoru arayip bende uygulayim
Canım benim çok teşekkür ederimBana vermişti ama ben kullanmadım
Çok pahali gelmişti o zamanlar.
Bende dün aldım. Doktor çok etkilemiyor diyor ama bakacaz
Cnm ıhlamur da ben ipimi kopardım verebildiğim kadar veriyorum. Ağlıyor sızlıyor ama veriyorum.ıhlamur çoğu zaman bronsiti engelliyormus
Cnm çok geçmiş olsun.ayaklarının altına limon sur iyi geliyormuş. Dün eşime biri söylemiş
Cnm dün yapmıştı ama günlerdir yapmayan bir bebe olarak.az yapmıştı zaten bu sabah ağlayarak uyandı. Çok kötü gazı da vardı artık dayanamadım yarım fitil.verdim sonrasına inanamazsın. Acayip gaz ve kaka yaptı ikinarak yavrum;(
Cnm aynı şeyi bende düşünüyorum. Dr brawni artık almıyor.
Bizde de gaz azalmıştır hoppa geri hortladi
Çok geçmiş. Olsun cnm sildi süpürdü herkesi bu grip
Oy oy yerim o ağzıni burnunu yanaklarını. Masallahhhhh Sübhânallah
lansinoh var bide avent var ikisi de doğal akış ikisini de almıyor
avent 2 noyu deniyim bi de..
bir kere süt içti biberondan ama mamayı almıyor.mamayı kaşıkla veriyorum şapır şupur içiyor ben anlamadım bu işi
fırat nehrinde günbatımını izledikten sonra oğlum olursa adı fırat olacak mutlaka dedim yok böyle bi güzellik
gerçi nehir de dahil nehir isimlerini seviyorum ben hatta denize de dicle deniz bile düşündüm ama çift isimden hoşlanmıyorum.
benim iki ismim var ikincisi yük resmen boş yere konmuş.çok da güzel isim ama kullanmadıktan sonra ne anlamı var... o yüzden denize tek isim koyduk
Ben kafama koydum kiz tam 5 sene sonra kiz icin sınırlarımı zorlayacağım
tamam canım bi hafta değil hep yaparım gerekirse. kaç saate bir emzireyim??
Cnm içine Sinmiyorsa bir yaptır istersenYa bu idrarda koku olayina takildim. Biz bezi degistirdikten sonra koku gelmeye başladı. Tahlil yaptirsam mi acaba ondan belkide huzursuz cocuk. Prima kullaniyorduk. Pamper aldik yesil olani onda koku oluyor mu acaba ?
Gördüm tatlım emziğin deliğinden başka bi farklılık yok bi dene bakalım 2 numarasını.bende iki numarasını kullanıyorum gerçi ben deliğini biraz daha büyütüp kullanıyorum.hastanede öyle yapıyolardı.arya da alıştı içerken foşur foşur mama gelmesine.içerken biraz dökülüyo ama öyle daha rahat içiyoamin canım hepsi bi alem.
biberon sormuştum gördün mü canım?
Cnm içine Sinmiyorsa bir yaptır istersen
Biz 1.5 aydir 2 delikli kullaniyoruz cnm 1 de az geliyo ve sinir oluyoduben okuyamadığım 12 sayfayı okurken sizlete bir sorum var bebeği 3 aydan büyük ve biberon kullanan anneler 2 nolu biberon emziğine geçtiniz mi? benim kızım kurban bayramından beri biberon almıyor da acaba 1 nolu emzik kullandığım için mi? bende 2 nolu da var tek farkı deliği gibi ama siz ne diyorsunuz?
ben gectim 2 noluya.dr browns biberonumuz.ama bizde almama gibi bir sorun hic olmadi.deligi az daha genisben okuyamadığım 12 sayfayı okurken sizlete bir sorum var bebeği 3 aydan büyük ve biberon kullanan anneler 2 nolu biberon emziğine geçtiniz mi? benim kızım kurban bayramından beri biberon almıyor da acaba 1 nolu emzik kullandığım için mi? bende 2 nolu da var tek farkı deliği gibi ama siz ne diyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?