2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Aventler daha akiskan aslinda evet ben dr brown kullanıyorum mamada ...suda avent. Aventi değiştirmedim o iyi geliyor cunku.

Niye almiyor acaba 2 delikli diyorsun canim bayagi gelir onda sivi.

Biberonu mu degistirsen acaba ?
lansinoh var bide avent var ikisi de doğal akış ikisini de almıyor
avent 2 noyu deniyim bi de..
bir kere süt içti biberondan ama mamayı almıyor.mamayı kaşıkla veriyorum şapır şupur içiyor ben anlamadım bu işi

Bana vermişti ama ben kullanmadım
Çok pahali gelmişti o zamanlar.

Oğlumda öksürük var doktor bizede verdi
Bende dün aldım. Doktor çok etkilemiyor diyor ama bakacaz
Kızlar ıhlamuru ne kdr verıyosunuz bebişlere ya?
Bir çay kaşığımı yoksa 10-20 cc falan biberonlamı?

Cnm ıhlamur da ben ipimi kopardım verebildiğim kadar veriyorum. Ağlıyor sızlıyor ama veriyorum.ıhlamur çoğu zaman bronsiti engelliyormus

Dünkü üşütme nin sonucu sabah baş dönmesi tansiyon 7-4 olması son nokta serum yedim
Cnm çok geçmiş olsun.ayaklarının altına limon sur iyi geliyormuş. Dün eşime biri söylemiş

Cnm dün yapmıştı ama günlerdir yapmayan bir bebe olarak.az yapmıştı zaten bu sabah ağlayarak uyandı. Çok kötü gazı da vardı artık dayanamadım yarım fitil.verdim sonrasına inanamazsın. Acayip gaz ve kaka yaptı ikinarak yavrum;(
Cnm aynı şeyi bende düşünüyorum. Dr brawni artık almıyor.
Bizde de gaz azalmıştır hoppa geri hortladi

Canim grip oksuruk ile bogusuyorum buyuk oglumda hasta bir yandan ufakligi sık emzirme derdi aman hasta olmasin diye. Bir yaramazlık yok yani
Çok geçmiş. Olsun cnm sildi süpürdü herkesi bu grip

Eki Görüntüle 1899575 81 günlük olduk teyzişkolatalar ve tatlis kardeşler :)

Oy oy yerim o ağzıni burnunu yanaklarını. Masallahhhhh Sübhânallah

Canım benim çok teşekkür ederim

Ya bu idrarda koku olayina takildim. Biz bezi degistirdikten sonra koku gelmeye başladı. Tahlil yaptirsam mi acaba ondan belkide huzursuz cocuk. Prima kullaniyorduk. Pamper aldik yesil olani onda koku oluyor mu acaba ?

İnanmıyorum canım eşim kız olursa da Dicle istiyordu :) bu arada ben bu gece rüya gördüm Hamileymisim çocuğun ismini de Deniz koyuyormysuz

Ben kafama koydum kiz tam 5 sene sonra kiz icin sınırlarımı zorlayacağım

Vayy ber maşallah kız Azmine sana ve @insanbuL a

tamam canım bi hafta değil hep yaparım gerekirse. kaç saate bir emzireyim??

Canım Seninle aynı gidiyor yavrularımızın kiloları Yunus Emre ilk hafta hiç kilo almadı ertesi hafta gece 3 saatte bir emzirdim sanki biraz toparladı gibi geliyor bana ama bilemiyorum yinede.bu ayda 7 kiloyu görsek iyi olur

amin canım hepsi bi alem.
biberon sormuştum gördün mü canım?
Gördüm tatlım emziğin deliğinden başka bi farklılık yok bi dene bakalım 2 numarasını.bende iki numarasını kullanıyorum gerçi ben deliğini biraz daha büyütüp kullanıyorum.hastanede öyle yapıyolardı.arya da alıştı içerken foşur foşur mama gelmesine.içerken biraz dökülüyo ama öyle daha rahat içiyo

Kızlar inanır mısınız böyle şeylere bilmem ben aradayım bu konuda.
Bebeklerin bu hafta huzursuzlanmasi dolunay yüzünden olabilir mi.dolunay olunca huzursuzluk olurmuş diye duymuştum.

Dün doktor kontrolü muz vardı. Doktorumuz ilgisiz olmaya başladı. İlk aylar iyiydi.şimdi bozdu. Mesela kızım 500 gr almış sadece çünkü 3. Ayını full hasta geçirdi hala da devam ediyor.onu bile söylemiyor neyse.
Dün bize çocuk nebulizatoru aldırdı. Artık ufak bir oksurukte onu kullanacağız. Kızım bronşiolit den dönmüş ona doğru gidiyordu dedi. Allah korusun bebeklerimiZi

Ben internetten daha kötüsünü söyleyeyim biberona alışmış olabilir bizde de biberon var emzik yok benim kızım 1 aydır emmiyor önce geceleri emiyor du artık o da yok bıraktı beni meme reddi diyorlar mış inşallah senin öyle değildir perişanım iki meme full sağıyorum günde 6 7 kere

Biz 1.5 aydir 2 delikli kullaniyoruz cnm 1 de az geliyo ve sinir oluyodu

Eslemak Ben internetten daha kötüsünü söyleyeyim biberona alışmış olabilir bizde de biberon var emzik yok benim kızım 1 aydır emmiyor önce geceleri emiyor du artık o da yok bıraktı benimeme reddi diyorlar mış inşallah senin öyle değildir perişanım iki meme full sağıyorum günde 6 7 kere

ben gectim 2 noluya.dr browns biberonumuz.ama bizde almama gibi bir sorun hic olmadi.deligi az daha genis

Kızlar emziren arkadaşlar biberon kullanımına dikkat edin bebişler biberona alışık emmeyi bırakıyorlarmış şekil A benim kızım avent ve lansinoh biberonları nı kullanıyordum artık hiç emmiyor kriz geçiriyor resmen.. Full sağıyorum berbat bişi.. oksijen tüpleri yaşayanlar gibiyim pompadan ayrılamıyorum:/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…