- 1 Haziran 2012
- 2.223
- 858
- 83
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #16.461
bu mükemmel açıklayıcı mesajın için teşekkür ederim arkadaşım...ellerine sağlıkakans tup bebek grubu arkadaslarim var bu forumdan.onlarla grubumz var.bizden 2 3 ay ilerdeler.
once yogurt tadimiyla basladilar.2 ya da 3 gun sadece yogurt.ilk gun 2 cay kasigi kadar verdiyse 2.gun 1 kasik arttirarak gittiler.sonra havuc patates kabak ya da balkabagi suda ya da buharda haslayip catalla ezerek verdiler.yine kasik sayisini arttirarak.bu sebzelerden sonra armut elma seftali murdum erigi ve avokado.cam rende ile rendeleyerek veriliyor suyuyla beraber.bu tadimlar bitince mesela yogurda sebze ya da meyve katarak,sebzeleri karistirip icine az pirinc koyup cesitlendirerek ilerlenecek.tuz seker salca verilmeyecek.yiyeceklerin icerisine cok ince cekilmis badem ya da ceviz konabiliyor.tatlandirma pekmezle yapiliyor.tadimlarin ogleye dogru yapilmasi alerjiyo gozlemleme acisindan uygun saat.ilk tadimlar boyle geciyor.sonra zaten yavas yavas farkli sebzeler,balik ve meyveler giriyor listeye.burda isim belirttigim meyve ve sebzelerin 6.aya kadar kullanilmasinda slklntl olmadigi yaziyor.zaten tadim ve karisim derken 6.aya gelinir.o zaman cesit artar
Teşekkür ederim canım çok sağ olGecmis olsun canim
Teşekkür ederimGeç!iş olsun canım sık sık burnunu aç balgam yutacagi için kakasini biraz sümüksü olabilir telaşlanma
Sizede geçmiş olsun canım vallahi kalabalık ortamdan çabuk yapılıyor böyle hastalıklar maalesef biz de bitki çayı falan önermedi dediğim gibi burun spreyi ikide şurup verdiAynı dertten acile gittik tek farkla biz iki çocukla.. ilk oğlum okuldan getirdi kardeşe bulaştırdı. Zaten salgın var dedi doktor.. hemen bi iğne yaptı bronşit başlangıcı ilerlemesin diye.. şimdide ilaç kullanıyoruz. Günde 1 çay bardağı da farklı zamanlarda bitki çayı ver dedi. Nane limon, ıhlamur. . Ben gazına da iyi gelsin diye kimyon demliyorum 5 çay kaşığı. . Arada 2-3 kaşıktq ıhlamur. .
Canım dördüncü ayın içindeyiz biz size de geçmiş olsunÇok geçmiş olsun canim bebegin kac aylık benim de kizimin burnu tikaliydi sadece serum fizyoloji yaptik ilac vermiyor
Bir hafta önceye kadar yaptırıyordum ama bir haftadır yaptırmaz oldum gündüzleri yaptırıyorum canımSahihuban gecmis olsun.aksamlari banyo yaptiriyor musun?ister istemez soguktan etkileniyorlar.ben gunduz yikiyorum artik gece usur diye
Hırıltısı vardı canım o da burnu tıkalıymış o yüzdenmiş ciğerlerine inmiş için önlem alıyoruz poşet olmaması içinSahihuban geçmiş olsun burun tıkanıklığı için mi acile gittiniz şikayetiniz neydi
Kalmiyor merak etmeyinsadece emme yetmedi bizede formül veriyoruz ama söyle düşündüm ben acaba herşeyi alıyormu bu mamadan o nedenle mantıklı olsada olmasada acaba bebeğimde bişiyler eksik kalıyormu nasıl desteklesem düşüncesi beliriyor ister istemez ...neticede anneyiz kimse bebeğine zarar vermek istemez eksik kalsında istemez
Geçmiş olsun canım :/Kızlar
Acile gittik
Burnumuz tıkalıynış
Bronşite çevirmemesi için bi antibiyotik bi şurup bi de burun spreyi verdi
Çok üzgünüm
Soğuk da görmedik şu sıralar evden de çıkmadık pek ama soğuklar birden geldi
İnşaallah tez vakitte iyileşiriz Allah ım tüm yavrulara şifa ve sağlık versin iniaallah
Haklısın canim benim inşallah toplar en kısa zamanda. biliyorum çok zor bi dönem o. gece uykusu nasıl pekiTamam kendi karar versin ne zaman uyuyacagina ama nolurrrrr 10 dk uyuyup uyanmasinnn
Canim cok geçmiş olsun inşallah hemen toplar kuzucukKızlar
Acile gittik
Burnumuz tıkalıynış
Bronşite çevirmemesi için bi antibiyotik bi şurup bi de burun spreyi verdi
Çok üzgünüm
Soğuk da görmedik şu sıralar evden de çıkmadık pek ama soğuklar birden geldi
İnşaallah tez vakitte iyileşiriz Allah ım tüm yavrulara şifa ve sağlık versin iniaallah
3 gündür gece de her saat basi uyaniyor canimHaklısın canim benim inşallah toplar en kısa zamanda. biliyorum çok zor bi dönem o. gece uykusu nasıl peki
Canim hiç telaş yapma boşuna büyüyor artık annesi inş bole devam eder hep. ne mutlu sana. Su'yun doğdugundan beri gece Uykuları hep çok düzenli oldu cok sukur. Geceleri 1 nadiren 2 kez uyanir. Şuan 3 ay 9 günlük yaklaşık 2 haftadır gece 12 gibi yatıp 9 gibi uyanıyor bazen 7 de uyanıyor. Artık emme refleksleri daha geliştiği için iyice doyup uyuyorlar acikmiyorlar muhtemelen. aciksa mutlaka uyanırdiGünaydın hanımlar, sizlere bir şey soracağım. Benim oğlan dün akşam 8 de yatıp ilk olarak sabaha karşı 5 te uyandı. Uyandığında saate baktığımda şok oldum. İlk defa böyle bir durumla karşılaştım. O zamana kadar hiç uyanmadı ya. 4 aylık olmamıza 10 gün var. Yataklarımız yan yana zaten uyanmış olsa muhakkak duyardım. Panik oldum açıkçası ama sabah kalktığında da gayet neşeliydi.
Ayy kiyamam ben ona ya. verme canım ya ne de olsa ilaç3 gündür gece de her saat basi uyaniyor canim
Dun gece dayanamadım calpol verdi yarim cay kaşığı bi yeri mi agriyo diyo uyustu kaldi kuzum 2 saatte bir uyandi ama cok yorgun halsiz ruhsuz görünüyordu daha da vermem calpol
Canım benim oğlumda cıngıraga bakması gerek denildiğinde cıngıraga degil bana bakıyodu cıngırak dene bakalım bebeklerin hareketleri değişiklik gösteriyo bişi yoktur telaş yapma benceMerhaba kızlar ben ağustos annesiyim sizlere bir şey soracaktım biz 6 gün sonra 3 aylık oluyoruz bebeğim ben seslendiğimde sesime bakmıyor işitme testi yapıldı bir sorun yok zaten uykudayken en ufak sese uyanıyor ama kafası bir tarafa donukken diğer kulağına sesleniyorum yüksek sesle ama donup bakmıyor sizce erken mi yoksa bakması gerekiyor mu?
Emiyor birakiyor cekiyor birakiyor oyun yapti valla benim memisleriAyy kiyamam ben ona ya. verme canım ya ne de olsa ilaçemme durumu ne alemde ?
Kıyamam yaa aynı suyun bi dönem ki hali. sabır canım. inş çabuk gecerEmiyor birakiyor cekiyor birakiyor oyun yapti valla benim memisleri
Canım bebek yastigi var elifin ben bir ayi dolunca hep onda uyuttum hala devam yani.benimkinin ebati kucuk ama normal bebek yastigida var ama oda iki ay daha gecsin oyle yatrcam.birsey olmaz uyusunda nasil uyursa uyusun :) rahatsa takilmaKızlar ben oğlumu yastıkta uyutuyorum yoksa durmadan uyanıyor hata mı ediyorum
Çıngırağa bakıyor canım hemde çok dikkatli takip ediyor benide takip ediyor ayağa kalktığımda arkaya doğru gitsem bile kafasını geriye doğru kaldırıp beni takip ediyor ama bana bakmazken seslendiğimde bakmıyor.Canım benim oğlumda cıngıraga bakması gerek denildiğinde cıngıraga degil bana bakıyodu cıngırak dene bakalım bebeklerin hareketleri değişiklik gösteriyo bişi yoktur telaş yapma bence
İns canimKıyamam yaa aynı suyun bi dönem ki hali. sabır canım. inş çabuk gecer
Canim ben de reflu yastiginda uyutuyorum. Kafasi cok terliyordu reflu yastigi kusmamizi önleyemedi ama terlememizi önlüyorKızlar ben oğlumu yastıkta uyutuyorum yoksa durmadan uyanıyor hata mı ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?