2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

bu mükemmel açıklayıcı mesajın için teşekkür ederim arkadaşım...ellerine sağlık

Gecmis olsun canim
Teşekkür ederim canım çok sağ ol
Geç!iş olsun canım sık sık burnunu aç balgam yutacagi için kakasini biraz sümüksü olabilir telaşlanma
Teşekkür ederim
Günde üç kere buraya süpriz sıkıyoruz sonunda spilatör ile çekiyoruz inşallah faydası olur çabucak çocuğumu

Sizede geçmiş olsun canım vallahi kalabalık ortamdan çabuk yapılıyor böyle hastalıklar maalesef biz de bitki çayı falan önermedi dediğim gibi burun spreyi ikide şurup verdi
Çok geçmiş olsun canim bebegin kac aylık benim de kizimin burnu tikaliydi sadece serum fizyoloji yaptik ilac vermiyor
Canım dördüncü ayın içindeyiz biz size de geçmiş olsun

Sahihuban gecmis olsun.aksamlari banyo yaptiriyor musun?ister istemez soguktan etkileniyorlar.ben gunduz yikiyorum artik gece usur diye
Bir hafta önceye kadar yaptırıyordum ama bir haftadır yaptırmaz oldum gündüzleri yaptırıyorum canım
Sahihuban geçmiş olsun burun tıkanıklığı için mi acile gittiniz şikayetiniz neydi
Hırıltısı vardı canım o da burnu tıkalıymış o yüzdenmiş ciğerlerine inmiş için önlem alıyoruz poşet olmaması için

Kalmiyor merak etmeyin

Geçmiş olsun canım :/

Canim cok geçmiş olsun inşallah hemen toplar kuzucuk

Haklısın canim benim inşallah toplar en kısa zamanda. biliyorum çok zor bi dönem o. gece uykusu nasıl peki
3 gündür gece de her saat basi uyaniyor canim
Dun gece dayanamadım calpol verdi yarim cay kaşığı bi yeri mi agriyo diyo uyustu kaldi kuzum 2 saatte bir uyandi ama cok yorgun halsiz ruhsuz görünüyordu daha da vermem calpol

Canim hiç telaş yapma boşuna büyüyor artık annesi inş bole devam eder hep. ne mutlu sana. Su'yun doğdugundan beri gece Uykuları hep çok düzenli oldu cok sukur. Geceleri 1 nadiren 2 kez uyanir. Şuan 3 ay 9 günlük yaklaşık 2 haftadır gece 12 gibi yatıp 9 gibi uyanıyor bazen 7 de uyanıyor. Artık emme refleksleri daha geliştiği için iyice doyup uyuyorlar acikmiyorlar muhtemelen. aciksa mutlaka uyanırdi

Ayy kiyamam ben ona ya. verme canım ya ne de olsa ilaç emme durumu ne alemde ?

Canım benim oğlumda cıngıraga bakması gerek denildiğinde cıngıraga degil bana bakıyodu cıngırak dene bakalım bebeklerin hareketleri değişiklik gösteriyo bişi yoktur telaş yapma bence

Kızlar eşlerle ne alemdesiniz? Ben hafta içi hiç dışarı çıkamıyorum temizlik yemek bebek derken akşama pestilim çıkıyor hsonuda bi yerlere gitmek istediğimde eşim her zaman istemiyor bugün yine kavga ettik çok sinirli oluyorum incelik bekliyorum ben demeden hadi desin istiyorum. Erkeklerden böyle şeyler beklemek saçma dimi siz ne alemdesiniz?

Kızlar ben oğlumu yastıkta uyutuyorum yoksa durmadan uyanıyor hata mı ediyorum
Canım bebek yastigi var elifin ben bir ayi dolunca hep onda uyuttum hala devam yani.benimkinin ebati kucuk ama normal bebek yastigida var ama oda iki ay daha gecsin oyle yatrcam.birsey olmaz uyusunda nasil uyursa uyusun :) rahatsa takilma

Canım benim oğlumda cıngıraga bakması gerek denildiğinde cıngıraga degil bana bakıyodu cıngırak dene bakalım bebeklerin hareketleri değişiklik gösteriyo bişi yoktur telaş yapma bence
Çıngırağa bakıyor canım hemde çok dikkatli takip ediyor benide takip ediyor ayağa kalktığımda arkaya doğru gitsem bile kafasını geriye doğru kaldırıp beni takip ediyor ama bana bakmazken seslendiğimde bakmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…