- 1 Haziran 2012
- 2.223
- 858
- 83
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #16.421
ben yaşıyorum canım tam olarak anlattıklarının aynısı neden bilmiyorum demir damlasına bağlı diye kestim onu içinde paraben varmış ama hala aynıKizlar 4. Ay asilarimizdan sonra bebisimde huzursuzluk emerken birakma itekleme yay gibi gerinme uyumama en fazla 10 dk dalma gibi sorunlar yasiyoruz. Asiyla ilgili olabilir mi ayni sorunlari yasayan var mi
Bende 2 gündür demir damlasi veriyorum ondan midir acababen yaşıyorum canım tam olarak anlattıklarının aynısı neden bilmiyorum demir damlasına bağlı diye kestim onu içinde paraben varmış ama hala aynı
o damlayı kes bence ...ben ona bağladım hem kakası hem uykusu değişti çocuğumun kıyamadım bıraktımBende 2 gündür demir damlasi veriyorum ondan midir acaba
Valla cok yoruldum bugun gunduz sadece yarimsar saatten 2 kez uyudu hala uyumuyo
Canim daha 4.ayı olmadık ama 2.ay aşıların da bizde yaşadık bunlarıKizlar 4. Ay asilarimizdan sonra bebisimde huzursuzluk emerken birakma itekleme yay gibi gerinme uyumama en fazla 10 dk dalma gibi sorunlar yasiyoruz. Asiyla ilgili olabilir mi ayni sorunlari yasayan var mi
Kızlar sağlık ocagindaki hemsiremiz 6 aya kadar sadece anne sütü ver hicbirsey tattirma dedi.bende oyle yapacagim 5 aylikken tattirmayi dusunuyorum suan 3 ay 5 gunluk cunku erken daha.siz nasil dusunuyorsunuz bu konuda ?
Ben daha damla kullanmaya başlamadım biz 20 gün önce başladık meme reddine dediğin gibi büyüme atağı hala da az az devam ediyor sık sık emzirdim uykusunda gezerek simdi atlatıyoruz şükürakans uygar eymen Eslemak damlaya alakası olduğunu düşünmüyorum ben kızlar. benim kızım da o sorun 2 aylikken basladi. bir müddet devam etti. şimdi çok nadir oluyor. büyüme sendromuymus o. daha bilinclendikleri için kendileri karar vermek istiyorlarmis. ben biraz zorlayarak biraz sabrederek uyurken emzikle uyutup uyandigi anda emzirerek atlattım o dönemi
kaka durumu nedir?bunlar alerji belirtisi de olabiliyormus.Kizlar 4. Ay asilarimizdan sonra bebisimde huzursuzluk emerken birakma itekleme yay gibi gerinme uyumama en fazla 10 dk dalma gibi sorunlar yasiyoruz. Asiyla ilgili olabilir mi ayni sorunlari yasayan var mi
Bende heyecanliyim canim bakalm biran once gelse o zamanlar :)Ben de bi sorun olmadığı sürece aynen dediğin gibi yapmayı düşünüyorum
İlk Altı ay yettiği sürece sadece anne sütü verilmeli..6.ayı doldurunca nasipse sebzelerle başlicam tattırıp üç gün bekleyerek sırayla deneyeceğim alerji olup olmadığını..
Çok heyecanlıyım
Ev yapımı yoğurt
Sebzeli çorbalar
Tepkileri nasıl olacak merak ediyorum
Hayırlısıyla nasip olsun hepimiz en en güzel günleri yavrularımızın
Yine 3 gündür yapmadıkaka durumu nedir?bunlar alerji belirtisi de olabiliyormus.
Rica ederim. Hic bi fikrimiz olmasa bile mantiken soyle dusunsek bebek zaten hayati boyunca yiyip icecek ne bu acele birazda meme emsin yada mama icsin zaten 2 yasina kadar seker tuz verilmez ki kompostolar pureler zaten tatli oluyor bide henuz oturamayan bebegin agzina birseyler tikistirmak ne kadar saglikli yutmasi acisindan degilmigerçekten bilmiyordum bunu teşekkür ederim ...sonuçta bilgi paylaşımı yapıyoruz ...kimse bebeğine zarar gelsin istemez tekrar teşekkür ederim
Deneyeyim cnm sagolasinizuygar eymen birkac arkadasim kan damlasinin cocuklarini cok huzursuz ettigini onu kesince duzeldiklerini soylediler.birkac gun verme bi gozlemle bakalim
Öyleyse de ins cabucak geçer. Zira cok yoruldum bi yandan uygar bi yandan grip mahvetti beniuygar eymen canım meme reddi yaşıyorsunuz sanırım biz de 20 gün önce başladı hala da az az devam ediyor
Tamam kendi karar versin ne zaman uyuyacagina ama nolurrrrr 10 dk uyuyup uyanmasinnnakans uygar eymen Eslemak damlaya alakası olduğunu düşünmüyorum ben kızlar. benim kızım da o sorun 2 aylikken basladi. bir müddet devam etti. şimdi çok nadir oluyor. büyüme sendromuymus o. daha bilinclendikleri için kendileri karar vermek istiyorlarmis. ben biraz zorlayarak biraz sabrederek uyurken emzikle uyutup uyandigi anda emzirerek atlattım o dönemi
Ben bu 10 dk uykusunu 2 aydir yasiyorum canim tukendim resmen 1 dk durmuyor kizim kucakta uyuyor yatirdigim an agliyor ya da es kaza dalsa biraksam 10 dk aninda kalkiyor elimi bazen oynatamiyorum biberon emzik almiyor surekli agliyor canlari saolsn ins.benim 4 yasinda bir oglumda var kizim yuzunden onunla ilgilenemiyorum ne yapacagimi sasirdim zor yani allah yardimcimiz olsunnolurrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?