2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Kızlar
Acile gittik
Burnumuz tıkalıynış
Bronşite çevirmemesi için bi antibiyotik bi şurup bi de burun spreyi verdi

Çok üzgünüm
Soğuk da görmedik şu sıralar evden de çıkmadık pek ama soğuklar birden geldi

İnşaallah tez vakitte iyileşiriz Allah ım tüm yavrulara şifa ve sağlık versin iniaallah

Allah yardimcin olsun canim valla ben bi taneyle bu kadar yorulduysam sen kimbilir nasilsindir. Ins bi an önce rutine girer düzelir bu huzursuzluklar gider de rahatlarız

Gecmis olsun canim

Geç!iş olsun canım sık sık burnunu aç balgam yutacagi için kakasini biraz sümüksü olabilir telaşlanma

Aynı dertten acile gittik tek farkla biz iki çocukla.. ilk oğlum okuldan getirdi kardeşe bulaştırdı. Zaten salgın var dedi doktor.. hemen bi iğne yaptı bronşit başlangıcı ilerlemesin diye.. şimdide ilaç kullanıyoruz. Günde 1 çay bardağı da farklı zamanlarda bitki çayı ver dedi. Nane limon, ıhlamur. . Ben gazına da iyi gelsin diye kimyon demliyorum 5 çay kaşığı. . Arada 2-3 kaşıktq ıhlamur. .

Canim cok gecmis olsun bebegin lkac aylik

Çok geçmiş olsun canim bebegin kac aylık benim de kizimin burnu tikaliydi sadece serum fizyoloji yaptik ilac vermiyor

Günaydın hanımlar, sizlere bir şey soracağım. Benim oğlan dün akşam 8 de yatıp ilk olarak sabaha karşı 5 te uyandı. Uyandığında saate baktığımda şok oldum. İlk defa böyle bir durumla karşılaştım. O zamana kadar hiç uyanmadı ya. 4 aylık olmamıza 10 gün var. Yataklarımız yan yana zaten uyanmış olsa muhakkak duyardım. Panik oldum açıkçası ama sabah kalktığında da gayet neşeliydi.

gayet normal canım. kilosu iyiyse uyandırma çok iyi değilse alarm kur 1 gibi bi kere uykusunda emzir istersen

Merhaba kızlar ben ağustos annesiyim sizlere bir şey soracaktım biz 6 gün sonra 3 aylık oluyoruz bebeğim ben seslendiğimde sesime bakmıyor işitme testi yapıldı bir sorun yok zaten uykudayken en ufak sese uyanıyor ama kafası bir tarafa donukken diğer kulağına sesleniyorum yüksek sesle ama donup bakmıyor sizce erken mi yoksa bakması gerekiyor mu?

Bence henuz erken cnm 4 aylik olunca donuyo bakiyo sesini biliyo görüntünü taki ediyo. Biraz daha bekle stres yapma bosuna kendine

Kan damlası!
Kızlar novaferrum diye bir kan damlası var. yurt dışından getiriyorlar. carslon d vitamini gibi.bir araştırın isterseniz

sadece emme yetmedi bizede formül veriyoruz ama söyle düşündüm ben acaba herşeyi alıyormu bu mamadan o nedenle mantıklı olsada olmasada acaba bebeğimde bişiyler eksik kalıyormu nasıl desteklesem düşüncesi beliriyor ister istemez ...neticede anneyiz kimse bebeğine zarar vermek istemez eksik kalsında istemez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…