- 25 Mayıs 2013
- 14.033
- 20.742
- 598
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #16.441
Allah yardimcin olsun canim valla ben bi taneyle bu kadar yorulduysam sen kimbilir nasilsindir. Ins bi an önce rutine girer düzelir bu huzursuzluklar gider de rahatlarızBen bu 10 dk uykusunu 2 aydir yasiyorum canim tukendim resmen 1 dk durmuyor kizim kucakta uyuyor yatirdigim an agliyor ya da es kaza dalsa biraksam 10 dk aninda kalkiyor elimi bazen oynatamiyorum biberon emzik almiyor surekli agliyor canlari saolsn ins.benim 4 yasinda bir oglumda var kizim yuzunden onunla ilgilenemiyorum ne yapacagimi sasirdim zor yani allah yardimcimiz olsun
Allah uzun saglikli huzurlu ömür versin ins kizina sana ailene sevdiklerineKizimda 14 kasimda 4 aylik olcak
Gecmis olsun canimKızlar
Acile gittik
Burnumuz tıkalıynış
Bronşite çevirmemesi için bi antibiyotik bi şurup bi de burun spreyi verdi
Çok üzgünüm
Soğuk da görmedik şu sıralar evden de çıkmadık pek ama soğuklar birden geldi
İnşaallah tez vakitte iyileşiriz Allah ım tüm yavrulara şifa ve sağlık versin iniaallah
Geç!iş olsun canım sık sık burnunu aç balgam yutacagi için kakasini biraz sümüksü olabilir telaşlanmaKızlar
Acile gittik
Burnumuz tıkalıynış
Çok üzgünüm
İnşaallah tez vakitte iyileşiriz Allah ım tüm yavrulara şifa ve sağlık versin iniaallah
Aa aynı gün mü doğum yapmışız??Kizimda 14 kasimda 4 aylik olcak
Aynı dertten acile gittik tek farkla biz iki çocukla.. ilk oğlum okuldan getirdi kardeşe bulaştırdı. Zaten salgın var dedi doktor.. hemen bi iğne yaptı bronşit başlangıcı ilerlemesin diye.. şimdide ilaç kullanıyoruz. Günde 1 çay bardağı da farklı zamanlarda bitki çayı ver dedi. Nane limon, ıhlamur. . Ben gazına da iyi gelsin diye kimyon demliyorum 5 çay kaşığı. . Arada 2-3 kaşıktq ıhlamur. .Kızlar
Acile gittik
Burnumuz tıkalıynış
Çok üzgünüm
Canim cok gecmis olsun bebegin lkac aylikAynı dertten acile gittik tek farkla biz iki çocukla.. ilk oğlum okuldan getirdi kardeşe bulaştırdı. Zaten salgın var dedi doktor.. hemen bi iğne yaptı bronşit başlangıcı ilerlemesin diye.. şimdide ilaç kullanıyoruz. Günde 1 çay bardağı da farklı zamanlarda bitki çayı ver dedi. Nane limon, ıhlamur. . Ben gazına da iyi gelsin diye kimyon demliyorum 5 çay kaşığı. . Arada 2-3 kaşıktq ıhlamur. .
Çok geçmiş olsun canim bebegin kac aylık benim de kizimin burnu tikaliydi sadece serum fizyoloji yaptik ilac vermiyorKızlar
Acile gittik
Burnumuz tıkalıynış
Çok üzgünüm
İnsallah canım sagolCanım biz 20 günlük sünnet ettirdik şişme morluk falan olmadı hatta hiç anlamadan atlattık o süreci şükür. Tabii küçük olduğu için öle oldu. Max 1 haftaya toparlar seninkide
gayet normal canım. kilosu iyiyse uyandırma çok iyi değilse alarm kur 1 gibi bi kere uykusunda emzir istersenGünaydın hanımlar, sizlere bir şey soracağım. Benim oğlan dün akşam 8 de yatıp ilk olarak sabaha karşı 5 te uyandı. Uyandığında saate baktığımda şok oldum. İlk defa böyle bir durumla karşılaştım. O zamana kadar hiç uyanmadı ya. 4 aylık olmamıza 10 gün var. Yataklarımız yan yana zaten uyanmış olsa muhakkak duyardım. Panik oldum açıkçası ama sabah kalktığında da gayet neşeliydi.
Bence henuz erken cnm 4 aylik olunca donuyo bakiyo sesini biliyo görüntünü taki ediyo. Biraz daha bekle stres yapma bosuna kendineMerhaba kızlar ben ağustos annesiyim sizlere bir şey soracaktım biz 6 gün sonra 3 aylık oluyoruz bebeğim ben seslendiğimde sesime bakmıyor işitme testi yapıldı bir sorun yok zaten uykudayken en ufak sese uyanıyor ama kafası bir tarafa donukken diğer kulağına sesleniyorum yüksek sesle ama donup bakmıyor sizce erken mi yoksa bakması gerekiyor mu?
Teşekkür ederim canım.Bence henuz erken cnm 4 aylik olunca donuyo bakiyo sesini biliyo görüntünü taki ediyo. Biraz daha bekle stres yapma bosuna kendine
Ayın 14ünde 4 ay bitecek inş..Canim cok gecmis olsun bebegin lkac aylik
sadece emme yetmedi bizede formül veriyoruz ama söyle düşündüm ben acaba herşeyi alıyormu bu mamadan o nedenle mantıklı olsada olmasada acaba bebeğimde bişiyler eksik kalıyormu nasıl desteklesem düşüncesi beliriyor ister istemez ...neticede anneyiz kimse bebeğine zarar vermek istemez eksik kalsında istemezRica ederim. Hic bi fikrimiz olmasa bile mantiken soyle dusunsek bebek zaten hayati boyunca yiyip icecek ne bu acele birazda meme emsin yada mama icsin zaten 2 yasina kadar seker tuz verilmez ki kompostolar pureler zaten tatli oluyor bide henuz oturamayan bebegin agzina birseyler tikistirmak ne kadar saglikli yutmasi acisindan degilmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?