2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

haftasonu full gezme bizde.esim hic karsi gelmiyor.

Canım sende yemekle temizlikle yıpratma hiç kendini, madem o gelmiyor sende al bebişini yanına çık gez alışveriş yap sürekli çık havan değişsin, kimseye ihtiyacın yok. Ben 2 çocukla canım ne zaman isterse çıkıyorum geziyorum alışverişimi yapıp geliyorum :)

Güzel anneler selam herkese, okuyorum okuyorum bir türlü yazma fırsatı bulamıyorum. En son 1 hafta önce aütüm azalıyor galiba diyip telaş yapmıştım hatırlarsınız. Akşamları 7-8 gibi ve gece yatarken biberonla ek sağdığım sütümden verdim. İçip içip uyumuştu ve çok üzülmüştüm sütüm yetmiyor diye. 2 günün sonunda ek vermeme gerek kalmadan ağlamadan uyuyarak normal hayatımıza döndük çok şükür bin şükür.
Biz gece 1-2 gibi zorla gece uykusuna geçiyorduk. Baya geri çektik 10-10:30 gibi uyutuyorum sabah 3-4 te ve 7-8 gibi emip uyuyor sonra 1-1,5 saatte kalkıyo son olarakta 10:30-11:00 gibi uyanmış oluyor. Emzirme işlemini sık sık değilde 2 saatte 1 e sabitledim çok işe yaradı. Gece 3-4 gibi ve sabah 7-8 gibi tek meme emziriyorum ve diğer memeyi sağıyorum. Çıkan süt 70 ile 100 cc arasında değişiyor. Sizce az mı normalmi? 2 kerwe sağınca 140 ile 200 cc arasında stoğuma atmış oluyorum. İyimi azmı çözemedim. Mama veren arkadaşlar 2 saatte 1 , 100 -130 cc arasında mı veriyorsunuz? Eğer öyleyse muhtemelen bebeğimde bu civarda çekiyordur memeden.

Yazılanları takip ettiğim kadarıylada uyurken başını hızlı hızlı sağa sola çevirme bizdede var maalesef. Genelde tepkiler aynı seviyede gidiyor. 10-15 gün oynuyor arada.
Kaka konusuna gelince bizimde genelde sarı hardal rengi ama içinde parça parça azda olsa mukus oluyor. Ama hiç kan görmedim daha.

Oğlum artık yüzleri seçiyor. Beni ve babasını tanıyor :) görünce önce bir kaç saniye bakıyo sonra gülüp şımarıyo. Allah hepimize boynunua sarıldığı günleride göstersin inşallah. Muhteşem bir duyguymuş.

Oyuncaklara tepkileri başladı. Ana kucağına asıyorum eliyle yetişemediği yere ayaklarını uzatıyor. Şimdi bu ay oyun halısı alma vakti :) birkaç tane zeka gelişimini destekleyecek oyuncak alacağım. İnanılmaz çenesi düşün bir çocuk. Dakikalarca gözlerini gözlerimize dikiyor ve bişeyler anlatıyor değişik seslerle. Akşam babası gelmeye görsün:) tüm gün benım yaptıklarımı şikayet ediyor resmen:)
Yüzüstü koyduğumda (sevmediği için pek koyamıyorum ve dönmeşeri çalıştıramıyorum maalesef) yana dönmey

Oğlum 9 Kasımda 4. Aylık olacak ve dr umuzun yönlendirmesiyle uyku eğitimine geçeceğiz

Ben oyun halısı almadım, benimki oyuncaklarla kavga ediyor resmen. Ne zaman bir oyuncakla oynatmaya çalışsam sinirleniyor ağlıyor, eline tutturuyorum kavga ediyor onunla
Bakıyorum olay büyüyecek vazgeçiyorum kaldırıyorum oyuncağı
Ne istediğini anlayamıyorum ki çocucuğun, asabi şimdiden :)

kızlar aranızda bebişe emzik veren varmı biz aventin emzigini almıştık emmedi dün 3 liraya emzik aldık civilden onu emdi bu sabah ben işe başlayacam diye vetmrk istiyorum ama kafamdada sorular var aranızda kullanan yada neden kullanmayan var mı işe başlayacam bakanlara rahatlık olsun diye istiyorum ama yanlış mı yapıyorumm ayyu kafamda deli sorular

Kızlar günaydın.
Kızım hastalıktan gözünü açamıyor tam iyileşti diyorum hopp tekrar başa sariyoruz . boğazına sürekli. balgam iniyor. bıktım artık. onu böyle görünce moralim çok bozuluyor.kafası aşırı terliyor.sabaha kadar çarşafın yönünü kaç kez değiştiriyorum . doktoruna söyledim oralı bile olmadı. ;((((
Şuan uyuyor hiriltisi var.offff

dogdugu gunden yana emzikle kizim.sadece uykusu geldiginde aliyor.emzikle uyuyor dalinca kendisi atiyor agzindan daha da aramiyor.benim kurtaricim emzik:)

Kizlarrr bebislwrine oyun karti alan kullanan var mi kac kart var setlerinizin içinde
dokun hisset kartlardan mi aldiniz
Hangi markayi onerirsiniz
Bebisinizin ilgisini cekiyor mu

bende ocak da baslayacgim.anneme falan biraktigimda donmus sut goturuyorum.eylulde basladim stoga.herhangi bir bpzulma olmuyor.lansinoh poset kullaniyorum.ustune yaziyorum tarih ve cc.eski tarihlerden baslayarak kullaniyorum.hemen icireceksem sicak suyun icine atiyorum posetiyle hemen cozuluyor.sonra icireceksen dolabin altina koyuyorum icirecegimde cikarip yine suda cozduruyorum

Bu konu da benimde bi sorum var. bende ocakta başlıyorum ise ekim itibariyle stoklamaya başladım bende ama hiç depoladigim sutten ıcirmedim daha. Sutu ısıtirken sıcak mi çıkarıyorsun ılık mi acaba?

canım ben emziğe çok karşıydım çocuk açsa nerden anlıcaz beni emmez emziği emer kilo verir fln diyodum ama sonradan özellikle dışarda çok zorlanmaya başladım emziği alsa rahat edicem demeye başladım. bu sefer de o rmziği almadı üç çeşit denedik almadı hatta fırlattı emzikleri.
şimdi kızım 4 aylık tesadüfen daha önce sevmediği için kaldırdığım bi emziğini çaresizlikten verdim ve hoşuna gitti.o emziği de civilden 5 liraya almıştım. şimdi uyurken veriyorum bazen alıyo bazen almıyo ama aldığı zaman derin uyuyor rahat oluyor. uyurken vermekte zarar yok bence

geçmiş olsun canım neden oluyor ki böyle acaba evinde odalar arasında ısı farkı mı fazla yada evin çok sıcak olabilir. soğuk kadar sıcak da zararlı canım. başına da şapka tavsiye ederim o emer terini. çok geçmiş olsun

Kizlarrr bebislwrine oyun karti alan kullanan var mi kac kart var setlerinizin içinde
dokun hisset kartlardan mi aldiniz
Hangi markayi onerirsiniz
Bebisinizin ilgisini cekiyor mu
bizde var kart.hergun 1 resim aciliyor ve cocugun yanina konuyor.gulen somurtan sasiran kiz erkek var,geometrik sekiller var.siyah kirmizi ve beyaz renklerde.eve gidince fotosunu koyarm
Bu konu da benimde bi sorum var. bende ocakta başlıyorum ise ekim itibariyle stoklamaya başladım bende ama hiç depoladigim sutten ıcirmedim daha. Sutu ısıtirken sıcak mi çıkarıyorsun ılık mi acaba?
cok sicak degil.vucuttan ciktigi sekilde hemen hemen.mama gibi ilik ayarliyorum

Canim o fotoyu koyduğunda beni de etiketler misin? Birde kaynamis suyun içine mi atıyorsun poseti yoksa poset içindeyken mi kaynatiyorsun suyu

Merhaba güzel anneler...
Hazır süt stoklamadan konu açılmışken atlamak istedim. Ben oğluma geçenlerde buzluğa attığım 1 aylık sütümü eritip vermek istedim ama maalesef bana çok koktu o süt. Taze sağılan süte tabii ki benzemiyordu. Vermedim ben de. Hevesim kursağımda kaldı biraz. Neyi yanlış yaptım bilmiyorum. Lansinoh poşetinin içine koymuştum. Ilık suda da erittim. İnternette zaten okumuştum bi kac anneden kokabileceğini o yuzden çok da stoklamadım. Sizin tecrübelerinizi merak ediyorum.

Kızım dünden beri üçkez kakısını sümüksü yapış yapış yapıyor acaba nedén böyle yapıyor doktora götürmelimiyim sizce

Deli gibi Yorgun'um iki gündür üç ayrı misafir grubu ağırladım
6 kişilik
7kişiilik
5 kişilik

Allah eksik etmesin ancak üst üste olunca yordu baya
Yavrum ilaçları kullanır çok şükür şimdilik daha iyi
İniaallah tamamen geçer şu hırıltı
Cümlemize şifa versinler Rabb im

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…