- 13 Ekim 2011
- 3.663
- 2.320
- 173
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #16.481
haftasonu full gezme bizde.esim hic karsi gelmiyor.Kızlar eşlerle ne alemdesiniz? Ben hafta içi hiç dışarı çıkamıyorumtemizlik yemek bebek derken akşama pestilim çıkıyor hsonuda bi yerlere gitmek istediğimde eşim her zaman istemiyor bugün yine kavga ettik çok sinirli oluyorum incelik bekliyorum ben demeden hadi desin istiyorum. Erkeklerden böyle şeyler beklemek saçma dimi siz ne alemdesiniz?
Canım sende yemekle temizlikle yıpratma hiç kendini, madem o gelmiyor sende al bebişini yanına çık gez alışveriş yap sürekli çık havan değişsin, kimseye ihtiyacın yok. Ben 2 çocukla canım ne zaman isterse çıkıyorum geziyorum alışverişimi yapıp geliyorum :)Kızlar eşlerle ne alemdesiniz? Ben hafta içi hiç dışarı çıkamıyorumtemizlik yemek bebek derken akşama pestilim çıkıyor hsonuda bi yerlere gitmek istediğimde eşim her zaman istemiyor bugün yine kavga ettik çok sinirli oluyorum incelik bekliyorum ben demeden hadi desin istiyorum. Erkeklerden böyle şeyler beklemek saçma dimi siz ne alemdesiniz?
kızlar aranızda bebişe emzik veren varmı biz aventin emzigini almıştık emmedi dün 3 liraya emzik aldık civilden onu emdi bu sabah ben işe başlayacam diye vetmrk istiyorum ama kafamdada sorular var aranızda kullanan yada neden kullanmayan var mı işe başlayacam bakanlara rahatlık olsun diye istiyorum ama yanlış mı yapıyorumm ayyu kafamda deli sorular
işe hazırlık mı yapıyosunuz öyle bendr 1 ay sonra başlayacam ama henüz stoklamaya başlamadım siz nasıl yapıyosunuz tadş degişmez mi buzlukta ne kadar saklıyosunuz sonra nasıl ılıtılacak o süteastnbull bence gayet iyi.bende gunluk 100 120 arasi stoga atiyorum ama tek sagim yapiyorum.
bende ocak da baslayacgim.anneme falan biraktigimda donmus sut goturuyorum.eylulde basladim stoga.herhangi bir bpzulma olmuyor.lansinoh poset kullaniyorum.ustune yaziyorum tarih ve cc.eski tarihlerden baslayarak kullaniyorum.hemen icireceksem sicak suyun icine atiyorum posetiyle hemen cozuluyor.sonra icireceksen dolabin altina koyuyorum icirecegimde cikarip yine suda cozduruyorumişe hazırlık mı yapıyosunuz öyle bendr 1 ay sonra başlayacam ama henüz stoklamaya başlamadım siz nasıl yapıyosunuz tadş degişmez mi buzlukta ne kadar saklıyosunuz sonra nasıl ılıtılacak o süt
Bu konu da benimde bi sorum var. bende ocakta başlıyorum ise ekim itibariyle stoklamaya başladım bende ama hiç depoladigim sutten ıcirmedim daha. Sutu ısıtirken sıcak mi çıkarıyorsun ılık mi acaba?bende ocak da baslayacgim.anneme falan biraktigimda donmus sut goturuyorum.eylulde basladim stoga.herhangi bir bpzulma olmuyor.lansinoh poset kullaniyorum.ustune yaziyorum tarih ve cc.eski tarihlerden baslayarak kullaniyorum.hemen icireceksem sicak suyun icine atiyorum posetiyle hemen cozuluyor.sonra icireceksen dolabin altina koyuyorum icirecegimde cikarip yine suda cozduruyorum
canım ben emziğe çok karşıydım çocuk açsa nerden anlıcaz beni emmez emziği emer kilo verir fln diyodum ama sonradan özellikle dışarda çok zorlanmaya başladım emziği alsa rahat edicem demeye başladım. bu sefer de o rmziği almadı üç çeşit denedik almadı hatta fırlattı emzikleri.kızlar aranızda bebişe emzik veren varmı biz aventin emzigini almıştık emmedi dün 3 liraya emzik aldık civilden onu emdi bu sabah ben işe başlayacam diye vetmrk istiyorum ama kafamdada sorular var aranızda kullanan yada neden kullanmayan var mı işe başlayacam bakanlara rahatlık olsun diye istiyorum ama yanlış mı yapıyorumm ayyu kafamda deli sorular
geçmiş olsun canım neden oluyor ki böyle acaba evinde odalar arasında ısı farkı mı fazla yada evin çok sıcak olabilir. soğuk kadar sıcak da zararlı canım. başına da şapka tavsiye ederim o emer terini. çok geçmiş olsunKızlar günaydın.
Kızım hastalıktan gözünü açamıyor tam iyileşti diyorum hopp tekrar başa sariyoruz . boğazına sürekli. balgam iniyor. bıktım artık. onu böyle görünce moralim çok bozuluyor.kafası aşırı terliyor.sabaha kadar çarşafın yönünü kaç kez değiştiriyorum . doktoruna söyledim oralı bile olmadı. ;((((
Şuan uyuyor hiriltisi var.offff
bizde var kart.hergun 1 resim aciliyor ve cocugun yanina konuyor.gulen somurtan sasiran kiz erkek var,geometrik sekiller var.siyah kirmizi ve beyaz renklerde.eve gidince fotosunu koyarmKizlarrr bebislwrine oyun karti alan kullanan var mi kac kart var setlerinizin içinde
dokun hisset kartlardan mi aldiniz
Hangi markayi onerirsiniz
Bebisinizin ilgisini cekiyor mu
cok sicak degil.vucuttan ciktigi sekilde hemen hemen.mama gibi ilik ayarliyorumBu konu da benimde bi sorum var. bende ocakta başlıyorum ise ekim itibariyle stoklamaya başladım bende ama hiç depoladigim sutten ıcirmedim daha. Sutu ısıtirken sıcak mi çıkarıyorsun ılık mi acaba?
Canim o fotoyu koyduğunda beni de etiketler misin? Birde kaynamis suyun içine mi atıyorsun poseti yoksa poset içindeyken mi kaynatiyorsun suyubizde var kart.hergun 1 resim aciliyor ve cocugun yanina konuyor.gulen somurtan sasiran kiz erkek var,geometrik sekiller var.siyah kirmizi ve beyaz renklerde.eve gidince fotosunu koyarm
cok sicak degil.vucuttan ciktigi sekilde hemen hemen.mama gibi ilik ayarliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?