- 14 Kasım 2015
- 447
- 413
- 103
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #16.521
Doktorumuz bize bir yaşına kadar yastıkta yatırmanızı tavsiye etmiyoruz dedi ama bazen kızım yastıkta uyuyor gün içinde, ayakta salladıktan sonra özellikle. Çünkü alınca uyanabiliyor hemenKızlar ben oğlumu yastıkta uyutuyorum yoksa durmadan uyanıyor hata mı ediyorum
Bizim doktor buhar makinesi falan demedi. Islak havluyu kalorifer peteğinin üzerine koy dediMemnun musun fayda ediyor mu
Anladim canim peki fayda görüyor mu bebeğin memnun musunBizim doktor buhar makinesi falan demedi. Islak havluyu kalorifer peteğinin üzerine koy dedi
benim kizim ilk 1 ay meme almadi.surekli sagarak ve mama takviyesiyle gittik 1 ay.2.ay basladi emmeye.yani meme reddi gibi bir sorun yasamadik.hala da ayni biberonu kullaniyorumBazı biberonların meme reddine nrfrn olduğunu duymuştum bu biberon da öylr bir sorun yok galiba dimi ben Dr bunu almayı düşünüyorum da
kortizon da gecici cozum.eger kokten kurtulalim dersek o minik operasyon gerekiyor.ama isinde iyi ellere teslim olmak lazimÇok geçmiş olsun gerçekten bu ağrı çok fena bir şey. Ateli de takamıyorum bebeğimin bacaklarını çiziyor, emzirirken falan rahat değil. Tak çıkar insana fenalık veriyor. Zaten taksam da geçmiyor bir şey.. Gittiğim ftr uzmanı geçmezse gelirsin fizyoterapiye bAşlarız demişti. Direkt el cerrahına mı gitsem diye düşünüyorum ama dediğin gibi bu durumda nasıl kortizon alalım, ameliyat olalım :/
Daha başlamadım canım ama annem de ebe, o da geçen gün aynı şeyi söyledi. Bir deneyeceğim umarım yararAnladim canim peki fayda görüyor mu bebeğin memnun musun
isg sınavı mı bende gircem ona valla ne kadar cıkarsa o kadar dolduracam bende atayım buzluga cıkarınca tek kullanımlıktır bence cozulur içilmezse dogru çöpe20gün sonra sınavım var ve Bebeğimi anneme bırakıcam. Şimdi ara ara süt stoklayıp buzluğa atsam olur dimi? Bişi olmaz.. bide ne kadar koyuyorsunuz poşete? Ağzına kada r doldurup mu tek kullanımlık mı?
aynı şeyi bende yaşadım canım ya makas falan tutamıyordum hiç hatta bazen sanki birşey takılıyor gibi olup sonra parmagım tık diye atıyordu. çok şükür şuan daha iyiyim doktora da gidemedimKızlar, haftalardır sağ baş parmağımda ağrım vardı. Normalde başka bir şey olsa hemen internetten bakarım ama bu sefer bakmadım, sonuçta bebek tutuyorum onun kas ağrısıdır diye. Geçmeyince internete baktım ve "de quervain" diye anılan bir rahatsızlık ismiyle karşılaştjm. Tendon sıkışmasıymış ve genellikle de yeni annelerde/emziren annelerde görülürmüş. Doktora gittim atel verdi ama işe yaramıyor. Sanırım ufak bir operasyon geçirmem gerekecek. Elimle neredeyse hiç iş yapamıyorum. Çok ağrım oluyor. Var mı benim gibi bu gibi şeyle karşılaşan
canım ben baştan beri dr.browns kullanıyorum memnunum. ama birkaç kere lansinoh verdim meme reddi oldu geri memeyi tutana kadar çok zorlandımBazı biberonların meme reddine nrfrn olduğunu duymuştum bu biberon da öylr bir sorun yok galiba dimi ben Dr bunu almayı düşünüyorum da
Bana da doktor öyle söyledi ama senin gibi ayağımda uyutuyorum yastıksız uyuyamıyorDoktorumuz bize bir yaşına kadar yastıkta yatırmanızı tavsiye etmiyoruz dedi ama bazen kızım yastıkta uyuyor gün içinde, ayakta salladıktan sonra özellikle. Çünkü alınca uyanabiliyor hemen
cok iyi canim masallah
Yok canım benimki aöf..isg sınavı mı bende gircem ona valla ne kadar cıkarsa o kadar dolduracam bende atayım buzluga cıkarınca tek kullanımlıktır bence cozulur içilmezse dogru çöpe
Maşallah benimki de 3 ay 3 hafta. .
hafiza kartlarimizi soran olmustu.asagidaki linkten inceleyebilirsiniz
http://www.dr.com.tr/Kitap/Q-Bebek-...gitim-Etkinlik-Kitaplari/urunno=0000000608907
Ben su veriyorum mama ile beslendigi için. Doktorum ver dedi.demire 4.ayda başlayacağız herhalde bakalım. Parabensiz demir ilaci kullanan varsa aramızda söylesin kizlar . Benimde kafam demir ilacinda. Siz hangisini kullanıyorsunuz?kızlar oglum 22 temmuz dogumlu aranızda su veren ve demir ülacı veren var mı merak ediyprum
kızlar aranızda bebişe emzik veren varmı biz aventin emzigini almıştık emmedi dün 3 liraya emzik aldık civilden onu emdi bu sabah ben işe başlayacam diye vetmrk istiyorum ama kafamdada sorular var aranızda kullanan yada neden kullanmayan var mı işe başlayacam bakanlara rahatlık olsun diye istiyorum ama yanlış mı yapıyorumm ayyu kafamda deli sorular
benim doktorum da sağlık ocağındakini önermedi paraben olduğu için içinde ferromixin kullan dedi şase şeklinde sütümü sağıp içine karıştırıp öle veriyorumBen su veriyorum mama ile beslendigi için. Doktorum ver dedi.demire 4.ayda başlayacağız herhalde bakalım. Parabensiz demir ilaci kullanan varsa aramızda söylesin kizlar . Benimde kafam demir ilacinda. Siz hangisini kullanıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?