2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Kızlar ben oğlumu yastıkta uyutuyorum yoksa durmadan uyanıyor hata mı ediyorum
Doktorumuz bize bir yaşına kadar yastıkta yatırmanızı tavsiye etmiyoruz dedi ama bazen kızım yastıkta uyuyor gün içinde, ayakta salladıktan sonra özellikle. Çünkü alınca uyanabiliyor hemen

Bazı biberonların meme reddine nrfrn olduğunu duymuştum bu biberon da öylr bir sorun yok galiba dimi ben Dr bunu almayı düşünüyorum da
benim kizim ilk 1 ay meme almadi.surekli sagarak ve mama takviyesiyle gittik 1 ay.2.ay basladi emmeye.yani meme reddi gibi bir sorun yasamadik.hala da ayni biberonu kullaniyorum

kortizon da gecici cozum.eger kokten kurtulalim dersek o minik operasyon gerekiyor.ama isinde iyi ellere teslim olmak lazim

isg sınavı mı bende gircem ona valla ne kadar cıkarsa o kadar dolduracam bende atayım buzluga cıkarınca tek kullanımlıktır bence cozulur içilmezse dogru çöpe

aynı şeyi bende yaşadım canım ya makas falan tutamıyordum hiç hatta bazen sanki birşey takılıyor gibi olup sonra parmagım tık diye atıyordu. çok şükür şuan daha iyiyim doktora da gidemedim

Bazı biberonların meme reddine nrfrn olduğunu duymuştum bu biberon da öylr bir sorun yok galiba dimi ben Dr bunu almayı düşünüyorum da
canım ben baştan beri dr.browns kullanıyorum memnunum. ama birkaç kere lansinoh verdim meme reddi oldu geri memeyi tutana kadar çok zorlandım

Doktorumuz bize bir yaşına kadar yastıkta yatırmanızı tavsiye etmiyoruz dedi ama bazen kızım yastıkta uyuyor gün içinde, ayakta salladıktan sonra özellikle. Çünkü alınca uyanabiliyor hemen
Bana da doktor öyle söyledi ama senin gibi ayağımda uyutuyorum yastıksız uyuyamıyor

kızlar oglum 22 temmuz dogumlu aranızda su veren ve demir ülacı veren var mı merak ediyprum
Ben su veriyorum mama ile beslendigi için. Doktorum ver dedi.demire 4.ayda başlayacağız herhalde bakalım. Parabensiz demir ilaci kullanan varsa aramızda söylesin kizlar . Benimde kafam demir ilacinda. Siz hangisini kullanıyorsunuz?

Doğduğu ilk gün hastanede vermek zorundaydım. O kadar agliyordu ki meğersem açmış çocuğum emzikle kandiriyordum. Sezaryandan sonra sütüm gelmedi. Hastanede mama ve emzikle idare ettik. Alıştı emziğe cok rahatim . Uyurken hiç zorluk cekmiyoruz hemen uykuya daliyor. 0_6 ay avent emzik kullaniyorum ve mutlaka her ay değiştiriyorum. Ayda bir emzik değiştirmek en sagliklisi

benim doktorum da sağlık ocağındakini önermedi paraben olduğu için içinde ferromixin kullan dedi şase şeklinde sütümü sağıp içine karıştırıp öle veriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…