- 13 Ekim 2011
- 3.663
- 2.320
- 173
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #16.541
demir sut urunlerinde etkisini kaybeder diye biliyorum.yogurt sut vs icinde verilmez.meyve puresiyle beraber vermeyi dusundugum icin 1 ay daha bekleyecegim benbenim doktorum da sağlık ocağındakini önermedi paraben olduğu için içinde ferromixin kullan dedi şase şeklinde sütümü sağıp içine karıştırıp öle veriyorum
benim doktorum da sağlık ocağındakini önermedi paraben olduğu için içinde ferromixin kullan dedi şase şeklinde sütümü sağıp içine karıştırıp öle veriyorum
demir sut urunlerinde etkisini kaybeder diye biliyorum.yogurt sut vs icinde verilmez.meyve puresiyle beraber vermeyi dusundugum icin 1 ay daha bekleyecegim ben
masallah @karpuz_suyu.gayet iyi
bende bugun havuc tattiracagim kizima 2 cay kasigi kadar.hazirladim uyanmasini bekliyorum
tadimlara basliyorum canim.ogune gecmemize var daha.2 gun havuc verecegim.30 haziran dogumlu kizim.4 ay 10gunluk4 aylik mi canim ? Başladın mi iyice ?
Ayy çok heyecanlı bende başlamak istiyorum bir an önce tadımlaratadimlara basliyorum canim.ogune gecmemize var daha.2 gun havuc verecegim
tadimlara basliyorum canim.ogune gecmemize var daha.2 gun havuc verecegim
3 gun kurali degil de 2 gun kullanacagim ben.alerjik bir besin degil havuc.3 gun beklemeye gerek yok.yogurt 3 gun denenebilir ama alerjik oldugundan.Peki 3 gün kuralini yapiyormusun ? Mesela havuc tattirdiktan sonra 3 gün mü bekleniyor alerji olup olmadigini anlamak için?
3 gun kurali degil de 2 gun kullanacagim ben.alerjik bir besin degil havuc.3 gun beklemeye gerek yok.yogurt 3 gun denenebilir ama alerjik oldugundan.
bende tecrubesizim:)okuyarak uygulayan arkadaslarin yol gostermesi ile ilerleyecegim:)Supersin ya bilgilendirdiğiniz için cok teşekkür ederim. Alerji yapabilecek olanlari denerken bekleyeceğiz o zaman. Sut ve sut urunleri ve netteki diğer alerji yapabilecek şeylerde o kural gecerli demek ki.
Tecrübesiz bir anneye yol gösterdiğiniz için cok sagolun tekrardan.
Bebeginizi güle güle büyütün
Masallah cnm
Demir ilaclari süt ile verilmez diye biliyorum canim kalsiyum ve demir karışınca demirin emilimi azaliyor diye biliyorum prospektuse bi bak istersen ben bir tatli kasigi elma suyu ile karistiriyorum benim oglum da sadece sut ile besleniyo vegaferon verdiler onu kullaniyorumbenim doktorum da sağlık ocağındakini önermedi paraben olduğu için içinde ferromixin kullan dedi şase şeklinde sütümü sağıp içine karıştırıp öle veriyorum
ben doktoruma tekrardan sorayım bi o zaman öle dedi bana da ben de o ne derse onu yapıyorum aslındaDemir ilaclari süt ile verilmez diye biliyorum canim kalsiyum ve demir karışınca demirin emilimi azaliyor diye biliyorum prospektuse bi bak istersen ben bir tatli kasigi elma suyu ile karistiriyorum benim oglum da sadece sut ile besleniyo vegaferon verdiler onu kullaniyorum
ben doktoruma tekrardan sorayım bi o zaman öle dedi bana da ben de o ne derse onu yapıyorum aslındaDemir ilaclari süt ile verilmez diye biliyorum canim kalsiyum ve demir karışınca demirin emilimi azaliyor diye biliyorum prospektuse bi bak istersen ben bir tatli kasigi elma suyu ile karistiriyorum benim oglum da sadece sut ile besleniyo vegaferon verdiler onu kullaniyorum
yanlis bilgilendirmis bence.nettede arastirirsan direk verilmemesi gerektigi yaziyor kalsiyumla beraber.ben doktoruma tekrardan sorayım bi o zaman öle dedi bana da ben de o ne derse onu yapıyorum aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?