2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

benim doktorum da sağlık ocağındakini önermedi paraben olduğu için içinde ferromixin kullan dedi şase şeklinde sütümü sağıp içine karıştırıp öle veriyorum
demir sut urunlerinde etkisini kaybeder diye biliyorum.yogurt sut vs icinde verilmez.meyve puresiyle beraber vermeyi dusundugum icin 1 ay daha bekleyecegim ben

benim doktorum da sağlık ocağındakini önermedi paraben olduğu için içinde ferromixin kullan dedi şase şeklinde sütümü sağıp içine karıştırıp öle veriyorum

Sagol canim not ettim 4.ay kontrolde soracağım mutlaka doktora. Mamaya katiliyordur insallah ya

demir sut urunlerinde etkisini kaybeder diye biliyorum.yogurt sut vs icinde verilmez.meyve puresiyle beraber vermeyi dusundugum icin 1 ay daha bekleyecegim ben

Bize bile hamileyken demir ilacini portakal suyu ile ic demisti doktor. Olabilir cok mantikli dediğin canim. Bakalim 4.ay kontorle 1 hafta var soracagim bende.

icinde kalsiyum olan hersey demir emilimini engeller.nette de arastirabilirsiniz.mamada da kalsiyum oldugu icin demir mamaylada verilmez.c vitamini demirin en iyi emildigi vitamindir.o sebeple c vitamini bulunan meyvelerle verilmesi en uygun durumdur.

Peki 3 gün kuralini yapiyormusun ? Mesela havuc tattirdiktan sonra 3 gün mü bekleniyor alerji olup olmadigini anlamak için?
3 gun kurali degil de 2 gun kullanacagim ben.alerjik bir besin degil havuc.3 gun beklemeye gerek yok.yogurt 3 gun denenebilir ama alerjik oldugundan.

3 gun kurali degil de 2 gun kullanacagim ben.alerjik bir besin degil havuc.3 gun beklemeye gerek yok.yogurt 3 gun denenebilir ama alerjik oldugundan.

Supersin ya bilgilendirdiğiniz için cok teşekkür ederim. Alerji yapabilecek olanlari denerken bekleyeceğiz o zaman. Sut ve sut urunleri ve netteki diğer alerji yapabilecek şeylerde o kural gecerli demek ki.

Tecrübesiz bir anneye yol gösterdiğiniz için cok sagolun tekrardan.

Bebeginizi güle güle büyütün

bende tecrubesizim:)okuyarak uygulayan arkadaslarin yol gostermesi ile ilerleyecegim:)

Demir ilaclari süt ile verilmez diye biliyorum canim kalsiyum ve demir karışınca demirin emilimi azaliyor diye biliyorum prospektuse bi bak istersen ben bir tatli kasigi elma suyu ile karistiriyorum benim oglum da sadece sut ile besleniyo vegaferon verdiler onu kullaniyorum

ben doktoruma tekrardan sorayım bi o zaman öle dedi bana da ben de o ne derse onu yapıyorum aslında

ben doktoruma tekrardan sorayım bi o zaman öle dedi bana da ben de o ne derse onu yapıyorum aslında

Kızımın kakasinda tekrar kan cikti bağırsakta enfeksiyon var dedi doktor ultasonlada bakildi bagirsakta farklı bi durum yok dediler.ilac kullanacagiz sonuçlara gore.alerji testi içinde kan alındı umarım yoktur böyle birşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…