2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

4.ay aşımızı vurulduk bu ay az kilo almışız meme reddi yaşadık ve 20 gündür mamayı kestim bazen çok ağladığında gece veriyorum, 350 gram almış 5 cm uzamış kilosuna üzüldüm bu aydan sonra az kilo alır zaten gelişimi için boya bakıyoruz seninki boya vermis dedi, bir de vegaferon verdi bunda da paraben var ne yapsam bilemedim

Parabensiz yok mu ya bende bunu araştırıyorum

Bazen geçti diyorum ama tekrar başlıyor bizimkinin gaz sancısı bugün doğum günümdü tek dileğim evladım için sancımızla geçti günümüz Allahım başka sorun vermesin buna da şükür dedim geçen doğum günüm olsun kızumın sancıları da bitsin İnşallah

tabii canım zararı olsa bekleyin derdi...hangi meyveyi verdin ilk acaba ısıttınmı havalar soğudu ya tepkisi nasıldı bebişin
Canim evde ne varsa onu veriyorum havuç mandalina armut nar verdim şimdiye kadar ama ısıtmadim oda sıcaklığında verdim

Canim evde ne varsa onu veriyorum havuç mandalina armut nar verdim şimdiye kadar ama ısıtmadim oda sıcaklığında verdim
havucu nasıl verdin kuzum ya haşladınmı sıktınmı püre gbimi yaptın narı ağğında pıtlatıyorum ben 10 tane kadar bişiy olurmu sence...bugün doktora gittik çinko şurubu verdi çinko kremi verdi deri döküntüsü vardı...herşeyi yesin artık dedi nasıl olacak

vegaferonda paraben var kuzum

hasladim suda.catalla ezdim ben

Kızlar oğlum ikinci kez fışkırarak kustu, hiç olmayan şey 4.ayında niye olmuş olabilir? Fikri olan varmı?

Burun hırıltısı devam ediyor şimdi de öksürük başladı hem de dolu dolu
Allah ım Ya Şafi şifa ver inşaallah
Şuruplarını da veriyorum
Ne biliyim nasıl oldu çok üzgünüm imşallah ilerlemeden geçer

İyi olsunlar onlara bişey olmasın insan nasıl üzülüyor. Rabbim yardım etsin arkadaşım inşallah hemencik iyi olur yavrun

kızlar günaydın aralık sonu ocak başı gibi işe başlayacam bebegim 5 aylık olacak biberon emmiyo emzik emmiyo annem cok zorlanacak deniyorım almıyo ben ne yapacam bazen diyorum erken ama ek gıdaya mı geceyim perişan olacaz valla benim gibi olan var mı tavsiywnizi bekliyorum

canım bizim kakada da kan ve mukus var dr alerji dedi diyet yapıyorum geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…