- 26 Ekim 2015
- 1.398
- 1.087
- 133
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #16.561
4.ay aşımızı vurulduk bu ay az kilo almışız meme reddi yaşadık ve 20 gündür mamayı kestim bazen çok ağladığında gece veriyorum, 350 gram almış 5 cm uzamış kilosuna üzüldüm bu aydan sonra az kilo alır zaten gelişimi için boya bakıyoruz seninki boya vermis dedi, bir de vegaferon verdi bunda da paraben var ne yapsam bilemedim
Bilmiyorum ki canım olursa alırım ama yarin buna başlcm artikParabensiz yok mu ya bende bunu araştırıyorum
Canim evde ne varsa onu veriyorum havuç mandalina armut nar verdim şimdiye kadar ama ısıtmadim oda sıcaklığında verdimtabii canım zararı olsa bekleyin derdi...hangi meyveyi verdin ilk acaba ısıttınmı havalar soğudu ya tepkisi nasıldı bebişin
havucu nasıl verdin kuzum ya haşladınmı sıktınmı püre gbimi yaptın narı ağğında pıtlatıyorum ben 10 tane kadar bişiy olurmu sence...bugün doktora gittik çinko şurubu verdi çinko kremi verdi deri döküntüsü vardı...herşeyi yesin artık dedi nasıl olacakCanim evde ne varsa onu veriyorum havuç mandalina armut nar verdim şimdiye kadar ama ısıtmadim oda sıcaklığında verdim
vegaferonda paraben var kuzumDemir ilaclari süt ile verilmez diye biliyorum canim kalsiyum ve demir karışınca demirin emilimi azaliyor diye biliyorum prospektuse bi bak istersen ben bir tatli kasigi elma suyu ile karistiriyorum benim oglum da sadece sut ile besleniyo vegaferon verdiler onu kullaniyorum
Ben sağlık ocağına götürüyorum canımKızlar rutin kontrolleri ve aşılarını doktoruna mı götürüyosunuz yoksa sağlık ocaklarındaki aile hekimlerine mi?
hasladim suda.catalla ezdim benhavucu nasıl verdin kuzum ya haşladınmı sıktınmı püre gbimi yaptın narı ağğında pıtlatıyorum ben 10 tane kadar bişiy olurmu sence...bugün doktora gittik çinko şurubu verdi çinko kremi verdi deri döküntüsü vardı...herşeyi yesin artık dedi nasıl olacak
rutin kontrol cocuk doktoruna asilari ocaga.Kızlar rutin kontrolleri ve aşılarını doktoruna mı götürüyosunuz yoksa sağlık ocaklarındaki aile hekimlerine mi?
Maşallah canim.çok iyi almişkarpuz_suyu .!.:
Kızlar rutin kontrolleri ve aşılarını doktoruna mı götürüyosunuz yoksa sağlık ocaklarındaki aile hekimlerine mi?
vegaferonda paraben var kuzum
Bende de oldu ya bikaç gundur başladı moralim bozuldu.Kızlar oğlum ikinci kez fışkırarak kustu, hiç olmayan şey 4.ayında niye olmuş olabilir? Fikri olan varmı?
İyi olsunlar onlara bişey olmasın insan nasıl üzülüyor. Rabbim yardım etsin arkadaşım inşallah hemencik iyi olur yavrunBurun hırıltısı devam ediyor şimdi de öksürük başladı hem de dolu dolu
Allah ım Ya Şafi şifa ver inşaallah
Şuruplarını da veriyorum
Ne biliyim nasıl oldu çok üzgünüm imşallah ilerlemeden geçer
Canim biliyorum da ne yapabilirim arastirdim bazi dr demir ilaçlarındaki paraben cok azdir diyo. Valla paraben olmayan bulursaniz beni de etiketleyin haber verin onu alalimvegaferonda paraben var kuzum
canım bizim kakada da kan ve mukus var dr alerji dedi diyet yapıyorum geçmiş olsunKızımın kakasinda tekrar kan cikti bağırsakta enfeksiyon var dedi doktor ultasonlada bakildi bagirsakta farklı bi durum yok dediler.ilac kullanacagiz sonuçlara gore.alerji testi içinde kan alındı umarım yoktur böyle birşey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?