- 13 Ekim 2011
- 3.663
- 2.320
- 173
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #16.581
ek gida sizin icin erken su an.bir sekilde biberon almasi lazim.sutunu sagip icine koyup ver emme arasinda.en kotu ihtimal kasikla beslersinizkızlar günaydın aralık sonu ocak başı gibi işe başlayacam bebegim 5 aylık olacak biberon emmiyo emzik emmiyo annem cok zorlanacak deniyorım almıyo ben ne yapacam bazen diyorum erken ama ek gıdaya mı geceyim perişan olacaz vallabenim gibi olan var mı tavsiywnizi bekliyorum
alıştırma bardağı dene canım.kızlar günaydın aralık sonu ocak başı gibi işe başlayacam bebegim 5 aylık olacak biberon emmiyo emzik emmiyo annem cok zorlanacak deniyorım almıyo ben ne yapacam bazen diyorum erken ama ek gıdaya mı geceyim perişan olacaz vallabenim gibi olan var mı tavsiywnizi bekliyorum
kızlar günaydın aralık sonu ocak başı gibi işe başlayacam bebegim 5 aylık olacak biberon emmiyo emzik emmiyo annem cok zorlanacak deniyorım almıyo ben ne yapacam bazen diyorum erken ama ek gıdaya mı geceyim perişan olacaz vallabenim gibi olan var mı tavsiywnizi bekliyorum
Inşallah canımmatsiyahoje bizim kultur de temiz cikti.insallah sizde atlatirsiniz bir an once
Anaaaam kız.belki doğum sonrası düsensizliktirKızlaaar adetim üç gün geçti be yapıcam benn
Âmin inşallah canımİyi olsunlar onlara bişey olmasın insan nasıl üzülüyor. Rabbim yardım etsin arkadaşım inşallah hemencik iyi olur yavrun
Ayyy inşallah öyledir çok tırsıyorum vallahiAnaaaam kız.belki doğum sonrası düsensizliktir
canım bizim kakada da kan ve mukus var dr alerji dedi diyet yapıyorum geçmiş olsun
Burun hırıltısı devam ediyor şimdi de öksürük başladı hem de dolu dolu
Allah ım Ya Şafi şifa ver inşaallah
Şuruplarını da veriyorum
Ne biliyim nasıl oldu çok üzgünüm imşallah ilerlemeden geçer
Canım dikkat et iyi takip et hırıltı burundan mi gogusten mi? Dün benim bebeğim de de hırıltı vardı ama gogustendi oksurukte vardı doktor bronşit dedi. Bir turlu balgami bitmemişti sık sık serum fizyolojik yaptığım halde göğüse inmiş balgamBurun hırıltısı devam ediyor şimdi de öksürük başladı hem de dolu dolu
Allah ım Ya Şafi şifa ver inşaallah
Şuruplarını da veriyorum
Ne biliyim nasıl oldu çok üzgünüm imşallah ilerlemeden geçer
Yok haslamadim canım rendeleyip suyunu sıktım. 10 tane narfazla sanko ya ama zararki mi bilmiyorunKaç aylık ki bebegin herşeyi yesin dedihavucu nasıl verdin kuzum ya haşladınmı sıktınmı püre gbimi yaptın narı ağğında pıtlatıyorum ben 10 tane kadar bişiy olurmu sence...bugün doktora gittik çinko şurubu verdi çinko kremi verdi deri döküntüsü vardı...herşeyi yesin artık dedi nasıl olacak
Düzenli mi adet oluyordunuz. Ben iki ay sonra oldum.çok azdı ve bu ay olmadım. Bende korkuyorum aslında. Emzirirken düzensizlik oluyormuş inşallah öyledir bende korkuyorumAyyy inşallah öyledir çok tırsıyorum vallahi
Yok canım hiçbir zaman düzenli adet olmadım zatenDüzenli mi adet oluyordunuz. Ben iki ay sonra oldum.çok azdı ve bu ay olmadım. Bende korkuyorum aslında. Emzirirken düzensizlik oluyormuş inşallah öyledir bende korkuyorum
Gerçekten bende korkuyorum. Doğumdan sonra hemen mi oldunuz adet.Yok canım hiçbir zaman düzenli adet olmadım zatenama korkuyorum bende oyle diyorlar evet
Kırkım çıktıktan iki gün sonra olmuştum canım ondan bi 25 gun sonra tekrar oldum ama şimdi hiçbir adet belirtisi yokGerçekten bende korkuyorum. Doğumdan sonra hemen mi oldunuz adet.
Umarım en kısa zamanda oluruz bebişler çok küçük daha of.Kırkım çıktıktan iki gün sonra olmuştum canım ondan bi 25 gun sonra tekrar oldum ama şimdi hiçbir adet belirtisi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?