2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

ek gida sizin icin erken su an.bir sekilde biberon almasi lazim.sutunu sagip icine koyup ver emme arasinda.en kotu ihtimal kasikla beslersiniz

alıştırma bardağı dene canım.
benim kızım da biberon almıyor onu dene dediler daha denemedim gerçi ama aklında olsun

Merhaba bende de aynı problem vardı. Oğlum emziği de biberonı da ağzına alınca ağlamaya başlıyordu. Ve deneye deneye benim işe başlama günüm geldi çattı. O gün ne olur ne olmaz süt sağıp bıraktım ve ben yokken içmiş şok oldum. Sana tavsiyem biz her yolu denedikten sonra farkettik ki benim oğlum sütü biraz sıcak seviyor. Normalde bileğime döküp hiç ısıyı hissetmeyecek şekilde verdim içmedi ama azcık daha sıcak verince lık lık içiyor. Biberon olarak da hepsini denedim nukun biberonunu tuttu. Ucu yuvarlak değil de damağına oturacak gibi şekilli. Bombeli kısmı yukarı getirip verince içiyor. İnşallah sen de başarırsın.

Çok geçmiş olsun hemencecik iyileşir inşallah. Benim oğlumun da 1 haftadır hırıltısı var burnu tıkalı 2 gündür odaya soğan koyuyorum biraz düzeldi

Oğlumun burnu tıkalı birçok öksürüyordu. Doktor soğuk buhar, oda havalandırma ve burun temizliği önerdi. 2 hafta sonra düzeldi. Geçmiş olsun

Canım dikkat et iyi takip et hırıltı burundan mi gogusten mi? Dün benim bebeğim de de hırıltı vardı ama gogustendi oksurukte vardı doktor bronşit dedi. Bir turlu balgami bitmemişti sık sık serum fizyolojik yaptığım halde göğüse inmiş balgam

Yok haslamadim canım rendeleyip suyunu sıktım. 10 tane narfazla sanko ya ama zararki mi bilmiyorunKaç aylık ki bebegin herşeyi yesin dedi

Düzenli mi adet oluyordunuz. Ben iki ay sonra oldum.çok azdı ve bu ay olmadım. Bende korkuyorum aslında. Emzirirken düzensizlik oluyormuş inşallah öyledir bende korkuyorum
Yok canım hiçbir zaman düzenli adet olmadım zaten ama korkuyorum bende oyle diyorlar evet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…