2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

İnşallah öyledir canım tek temennim o vallahi... Doğum sonrası genel birşey sanırım bu eşlerden uzaklaşmak.. Kolay değil işimiz çünkü bir anda anne olduk birden bir insanı büyütmeye sorumluluğuna girdik.Alışıcaz yavaş yavaş..ben elimden geldiğince eşimle de ilgilenmeye çalışıyorum çünkü zamanla soğuyor insan... Onlara da hak vermek lazım bir anda üzerlerinde ki ilgi alaka gitti kalakaldılar oyle

Evet canım ilgilenmek lazım. Ama onlarda bizle ilgilensinler bizimde ihtiyacımız var

Bugün benim için çok kiymetli, çünkü ben geçen sene tam bugün hamile olduğumu öğrendim. Oğlum ilk kez o iki kırmızı çizgiyle bana anne ben burdayım dedi :) bir sene sonra Salihimin kucağımda ve 4 buçuk aylık olacağı hic aklıma gelmezdi.

Bugünleri gösteren Rabbime sonsuz kere şükür olsun. İsteyen herkese en hayırlı zamanda evlat kokusu nasip olsun inşallah...

2.ayında başladı benimki agzindan sular akıyor elleri devamlı ağzında hele bu aralar yumruk yapıp sokuyor ağzına bizim parmak el ne kaparsa sokuyor agzina bende yoruldum cok huzursuz
Benimkide ayni ben cekiyorum elini o sokuyo agzina cop cop emiyo emzik veriyorum emzigi atiyo tekrar eller agizda bir parmagida bogaza sokuyo oguruyo sonra nasil unutturacagim bilmiyorum

Benimkide ayni ben cekiyorum elini o sokuyo agzina cop cop emiyo emzik veriyorum emzigi atiyo tekrar eller agizda bir parmagida bogaza sokuyo oguruyo sonra nasil unutturacagim bilmiyorum
Ben biyerde okudum çekmeyin diyorlar şayet ki iki yaşından sonra olursa unutturmak lazımmış. Ben ellemiyorum emsin elini. Huzursuz olmasın yeter

Aşırı derecede midem bulanıyor
Yüzüm,vücudum kaşınıyor
Oğlum bir an susmadan ağlıyor
Çamaşırlarım balkonda uçuşuyor
Diğer çamaşır makinede asılmak bekliyor
Oğluma banyo yaptrdım küvetleri odamda ortalıkta duruyor
Bir yandan akşama yemek yapmaya çalışıyorum ona koşturuyorum
Namazım kılınmayı bekliyor
Ama ben yavrumun kokusunu içime çekip şükrediyorum...
ŞŞimdi nasıl da anlıyorum annemi gerçekten ödenmez hakkı

Allah yardımcın olsun canım, bir tane de bu kadar yıpranıyoruz annelerimiz dayanıklıymış demek ki :)

Kızlar bu 300 gr almışız, geçen ay 1300 gr almıştık. Dr direk günde iki kez anne sütüyle hazırlanan ek gıda önerdi. Bn hemen baslamak istemiyorm. Bir ara sütüm azalmıştı emerken aglıyordu. Şimdi düxeldi şükür. Ne yapsamda 2 ay daha anne sütünden başka bişey vermeden devam etsem. Fikri olan varmı?
Sütüm yetiyorken neden kilo almadı anlayamadım. Başına böyle birşey gelen varmı acaba ya?

Butun bunlar olurken kayınvaliden de seni mi izliyooo

Canım bizim de 350 gram almış ama boyu 5 cm uzamış boya vermiş mama falan verme sakin 300 400 gram alması normal dedi bu ayda hareketlenmeler artıyor ben mama da veriyordum mamayı kestim onun da etkisi olabilir gelecek ay tadimlara başlcm inşallah

Canım bizimde öle üstelik başka bi doktorda kilosu fazla çıkmıştı. Tartı değişebilir birde boya gidiyolar. Geçen aylarda 1 cm uzarken bizimkide 3 cm uzamış. Bence ek bişi verme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…