- 18 Ağustos 2016
- 907
- 948
- 23
- 31
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #16.841
Canım bende civilden indirimle aldık burda cıvıl yoktu 2. El aldım uygun olsun diye oda tepsisiz geldi param gitti valla yaTesekkur ederim Canım Bende almayi dusunuyorumda araştırmaya başladım yeni yeni
Canım bende sutlu bisey yedigimde oldu kan.hala cozemedik ne olduğunu alerjimi enfeksiyon muKızlar benim canim cok tatli istiyor sizlerde de oluyormuş.ozellikle sütlaca taktim kafayi gecen 14 kaseyi tek basima uc gunde yedimyine yaptim 10 kasey yedim bile acaba kızımın kakasindaki kanla bu sutlacin alakasi olabilir mi ? inek sutu ya ondan merak ettim
Gözle gorulmeyebiliyor gizli kan diye çıkıyor bisey varsaKizlar kizim kaka yapti ama kan yoktu bu seferkinde zaten bikere yapti ne demek bu simdi anlamadim ki ? kan olmasimi lazim kaka tahlili icin
Arkadaşlar merhaba süt alerjisi olan bebekler anneleri süt ve urunleri tükettiğinde mukuslu ve kanli kaka yapabiliyor. Bende 3 kase yogurt 4 bardak sut içtiğim gun kizimin kakasinda kan geldi. Ozamana kadar mukusluydu ama kan ilkkez geldi. Ben asıl kustugu icin alerji dr na goturdum simdi süt ve yumurta diyeti yapiyorum kaka duzeldi kusma aynen devam. 3 gündür diyet yapmadan once buzluga koyduğum sutlerden gunde bir sefer 100ml kadar veriyoruz mukus yine başladı. Artik ne yapacağımı şaşırdım 1 aydir diyetteyim bende zorlaniyorum artik. 3 ay kontrolumuzde 62 cm 6500 gr di kilosu fena değil ama yinede diyete devam ediyorum. Bakalim 4. Ayda tekrar alerji dr una götüreceğim. Allah bebislerimize sifa versinCanım bende sutlu bisey yedigimde oldu kan.hala cozemedik ne olduğunu alerjimi enfeksiyon mu
evet rulo yapip popo altina koyacaksin.ayaklar disari alabilirsinCanim içine battaniye derken nasıl yani? oturacagi yere mi? ayaklari yine aşağı mi sarkacak anlamadım
Çok güzel yazmışsın canım bende aynıyım. Nutella bitiyo kocam kavanoza bakıyo me ara bitti diyo görmüyor bile adam ah ah. Vermek dileğiyle bu kiloları benimde 8 kilo vermem şartBende senin gibiyim ekmeksiz doymam tatliyla aram yoktur pek tuzlucuyumdur ben ama ne hikmetse dogumdan sonra tatli krizim basladi nutellayi saymiyorum bile kasikliyorum ben bitiriyorum esime kalmiyor o da cocuk gibisin diyoal sende ye diyorum hahha benim 3 kilom kaldi hamileligimden az gobekle basen var bana kalsa 10 kilo vermem lazimda neyse batti balik yan gider dememeliyiz biri bize dur desin şu pitirciklar yaz olsada yürüse gider bu kilolarda hic is yapamayız o zaman peslerinde dolaşmaktan sende takma kafaya verilir
Veririz bacım veririz :)Çok güzel yazmışsın canım bende aynıyım. Nutella bitiyo kocam kavanoza bakıyo me ara bitti diyo görmüyor bile adam ah ah. Vermek dileğiyle bu kiloları benimde 8 kilo vermem şart
Canım 4 bardak süt senin içinde fazla değilmi? Herşeyin fazlası zarar, bence günde 2 bardağı geçmemelisinArkadaşlar merhaba süt alerjisi olan bebekler anneleri süt ve urunleri tükettiğinde mukuslu ve kanli kaka yapabiliyor. Bende 3 kase yogurt 4 bardak sut içtiğim gun kizimin kakasinda kan geldi. Ozamana kadar mukusluydu ama kan ilkkez geldi. Ben asıl kustugu icin alerji dr na goturdum simdi süt ve yumurta diyeti yapiyorum kaka duzeldi kusma aynen devam. 3 gündür diyet yapmadan once buzluga koyduğum sutlerden gunde bir sefer 100ml kadar veriyoruz mukus yine başladı. Artik ne yapacağımı şaşırdım 1 aydir diyetteyim bende zorlaniyorum artik. 3 ay kontrolumuzde 62 cm 6500 gr di kilosu fena değil ama yinede diyete devam ediyorum. Bakalim 4. Ayda tekrar alerji dr una götüreceğim. Allah bebislerimize sifa versin
Evet cnm ayni gun dogum yapmisiz bebegimden siksik giremiyorum cook agliyor gobek fitigi oldu ne yapacam bilemiyorumAa aynı gün mü doğum yapmışız??
Amin canim sizlerede insallahAllah uzun saglikli huzurlu ömür versin ins kizina sana ailene sevdiklerine
Slm cnm ayni benim yasadiklarimi anlatmissin neyaocagimi bilemiyorum 14 temmuz dogumlu okadar agliyorki artik gelisiminin geriden geldigini dusunuyorum surekli agliyor gobek fitigi gazi var 14 kasimda 4 aylik olcaz sesli kikirdamiyor benimki aguluyor ama surekli degil hep kycakta mayismis halde uyuyor koydugum sn agliyor seninkinin gelisimi nasilSlm kizlar . Coooookkkkk uzun aradan sonra tekrar geldim aranıza . Belkide unuttunuz beni :/
Ben çok sıkıntılı günler geciriyorum dogdugundan beri. Rabbim gördüğümüzden geri koymasın şükür diyeyim yinede. Oğlum doğdu doğalı sürekli ağlıyor uyumuyor ama öyle böyle aglamak değil. Bu yüzden göbek fıtığı oldu. Göbeği ilyihablandi düşmeden daha yakıldı. . .. kolik oldu haftalarca çıldırmış gibi agladi ben sıkıntıdan hastanelik olup seRum yedim... ve son 10 gündür 10 15 dk da bir uyaniyo emiyo yerine koyuyoruz yatıyoruz uyumadan bi daha kalkıyoruz 2.5 gibi tamamen gözünü aciyo bi süre öyle zaman geciyo 5 ten sonrası da hep ayakta sallıyorum bırakınca uyaniyo ve uykusunu almadığı için agliyo. Gündüz ya emziriyorum ya sallıyorum ya kucaklıyorum. 3.5 ay oldu hastane dışı bir yer görmedim. Hatta evde salondan başka bir yer görmüyorum. Wc ye bile tutuyorum kendimi böbrek hastası olacagim yakında. Yazıyı yarım bırakıyorum çünkü oğlum durmuyor öpüyorum. . Dua edin olurmu
Canım ateş huzursuzluk olmadı bide gittiğimizde iki fitil yapmışlardı rahatlaması için bizim bugün 12.günümüz az biraz dikislerimiz kaldı şişlik morluk 1 haftada düzeldi bardak koyduk ilk bi kaç gün oğlum ilk beş dakika çok ağladı ama sonra eski haline döndü bizide haberdar et allah yardımcın olsun şimdiden geçmiş olsun canimKızlaaar bugün nasipse sünnet olacağız
Sünnetten iki saat önce ilaç içiriyorlarmış sizde de oldu mu böyle bi şey
Bir de kaç günde iyileşiyor ve de çok huzursuzluk Ateş vs yapıyor mu
Benim oglumda 14 temmuz da doğdu niye o kadar agliyo ki canım bebeğin yazık yavrum sıkıntısı ne acaba allah yardımcın olsun canimSlm cnm ayni benim yasadiklarimi anlatmissin neyaocagimi bilemiyorum 14 temmuz dogumlu okadar agliyorki artik gelisiminin geriden geldigini dusunuyorum surekli agliyor gobek fitigi gazi var 14 kasimda 4 aylik olcaz sesli kikirdamiyor benimki aguluyor ama surekli degil hep kycakta mayismis halde uyuyor koydugum sn agliyor seninkinin gelisimi nasil
Cnaım çok şükür siz atlatmışsınızCanım ateş huzursuzluk olmadı bide gittiğimizde iki fitil yapmışlardı rahatlaması için bizim bugün 12.günümüz az biraz dikislerimiz kaldı şişlik morluk 1 haftada düzeldi bardak koyduk ilk bi kaç gün oğlum ilk beş dakika çok ağladı ama sonra eski haline döndü bizide haberdar et allah yardımcın olsun şimdiden geçmiş olsun canim
Canım bardağı kesiyorum bardağın ağız kısmını çevirip koyuyorum pipi beze degmedigi için krem surmedim beze ama pipisine surdum kremleri kurumamasi için geriye doğru çekerek surdum sargilarida cisiyle islandigi için ertesi gün dustu sukur biz çıkarmak zorunda kalması bide ilk cisini yaparken biraz ağlar gibi oldu inşallah sizde kolay atlatirsiniz canım benim allah yardımcın iz olsun Ertuğrul da hiç aglamasin çabucak iyi olsun inşallahCnaım çok şükür siz atlatmışsınız
Peki bardak nasıl koyuyorsunuz?
Bezini felan yağ sürdün mü?
Ay çok heyecanlıyım
Doktora goturdum gaz dedi ama asiri aglama ve hala cok korkuyor ellerini acio birden ciglik atiyor ayni zamanda gobek fitigida varBenim oglumda 14 temmuz da doğdu niye o kadar agliyo ki canım bebeğin yazık yavrum sıkıntısı ne acaba allah yardımcın olsun canim
Canım bizimde 20 gün oldu sünnet olalı.. sünnet sırasında çok ağladı ama biz sadece o bölgeyi uyuşturdukKızlaaar bugün nasipse sünnet olacağız
Sünnetten iki saat önce ilaç içiriyorlarmış sizde de oldu mu böyle bi şey
Bir de kaç günde iyileşiyor ve de çok huzursuzluk Ateş vs yapıyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?