2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Canım bende sutlu bisey yedigimde oldu kan.hala cozemedik ne olduğunu alerjimi enfeksiyon mu

Canım bende sutlu bisey yedigimde oldu kan.hala cozemedik ne olduğunu alerjimi enfeksiyon mu
Arkadaşlar merhaba süt alerjisi olan bebekler anneleri süt ve urunleri tükettiğinde mukuslu ve kanli kaka yapabiliyor. Bende 3 kase yogurt 4 bardak sut içtiğim gun kizimin kakasinda kan geldi. Ozamana kadar mukusluydu ama kan ilkkez geldi. Ben asıl kustugu icin alerji dr na goturdum simdi süt ve yumurta diyeti yapiyorum kaka duzeldi kusma aynen devam. 3 gündür diyet yapmadan once buzluga koyduğum sutlerden gunde bir sefer 100ml kadar veriyoruz mukus yine başladı. Artik ne yapacağımı şaşırdım 1 aydir diyetteyim bende zorlaniyorum artik. 3 ay kontrolumuzde 62 cm 6500 gr di kilosu fena değil ama yinede diyete devam ediyorum. Bakalim 4. Ayda tekrar alerji dr una götüreceğim. Allah bebislerimize sifa versin

Çok güzel yazmışsın canım bende aynıyım. Nutella bitiyo kocam kavanoza bakıyo me ara bitti diyo görmüyor bile adam ah ah. Vermek dileğiyle bu kiloları benimde 8 kilo vermem şart

Canım 4 bardak süt senin içinde fazla değilmi? Herşeyin fazlası zarar, bence günde 2 bardağı geçmemelisin

Slm cnm ayni benim yasadiklarimi anlatmissin neyaocagimi bilemiyorum 14 temmuz dogumlu okadar agliyorki artik gelisiminin geriden geldigini dusunuyorum surekli agliyor gobek fitigi gazi var 14 kasimda 4 aylik olcaz sesli kikirdamiyor benimki aguluyor ama surekli degil hep kycakta mayismis halde uyuyor koydugum sn agliyor seninkinin gelisimi nasil

Kızlaaar bugün nasipse sünnet olacağız

Sünnetten iki saat önce ilaç içiriyorlarmış sizde de oldu mu böyle bi şey

Bir de kaç günde iyileşiyor ve de çok huzursuzluk Ateş vs yapıyor mu

Canım ateş huzursuzluk olmadı bide gittiğimizde iki fitil yapmışlardı rahatlaması için bizim bugün 12.günümüz az biraz dikislerimiz kaldı şişlik morluk 1 haftada düzeldi bardak koyduk ilk bi kaç gün oğlum ilk beş dakika çok ağladı ama sonra eski haline döndü bizide haberdar et allah yardımcın olsun şimdiden geçmiş olsun canim

Benim oglumda 14 temmuz da doğdu niye o kadar agliyo ki canım bebeğin yazık yavrum sıkıntısı ne acaba allah yardımcın olsun canim

Cnaım çok şükür siz atlatmışsınız
Peki bardak nasıl koyuyorsunuz?
Bezini felan yağ sürdün mü?
Ay çok heyecanlıyım

Cnaım çok şükür siz atlatmışsınız
Peki bardak nasıl koyuyorsunuz?
Bezini felan yağ sürdün mü?
Ay çok heyecanlıyım
Canım bardağı kesiyorum bardağın ağız kısmını çevirip koyuyorum pipi beze degmedigi için krem surmedim beze ama pipisine surdum kremleri kurumamasi için geriye doğru çekerek surdum sargilarida cisiyle islandigi için ertesi gün dustu sukur biz çıkarmak zorunda kalması bide ilk cisini yaparken biraz ağlar gibi oldu inşallah sizde kolay atlatirsiniz canım benim allah yardımcın iz olsun Ertuğrul da hiç aglamasin çabucak iyi olsun inşallah

Canım bizimde 20 gün oldu sünnet olalı.. sünnet sırasında çok ağladı ama biz sadece o bölgeyi uyuşturduk
Önce iki iğne yaptılar alttan üstten.. 15 dk sonra aldılar içeri.. 10 dk sürdü. O sırada uyanık olduğu için ağladı tabi. Sonra bir süre iyiydi. Uyuşukluk geçince ağlamaktan bir hal oldu. En sonda bizde karton bardak koyduk, ucunu keserek. . Bez değmeyince biraz sustu. Gece yarım fitil verince rahat uyudu şükür. Sizede hayırlı olsun. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…