- 26 Ekim 2015
- 1.398
- 1.087
- 133
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #17.041
Sünnet ettiren var canım yazarlar, oğlum da çok ağladı odadan çıktığım halde duydum sesini içi eziliyor insaninBen de iyiyim çok şükür bebisle ilgileniyorum günün tüm saati nereseysetelefonum da bozuk birkac aydir yazamiyorum merak ediyorum neler yapiyorsunuz biz sünnet ettirmeye karar verdik ettiren var mi ya da düşünen bu arada 4.ay asisinda ben de agladim yavrumla iki bacagina birer asi bir de agizdan yapıldı her ay yüreğim aciyor o agladikca
Canım büşra diye bir arkadaş vardı hemşire burdaki nickini hatırlamıyorum ama bir çok insanın zamanında eski usül sünnet yaptırdığı için şekil bozuklukları var demişti bu kadar insana bişey olmadığına göre seninkine de bişey olmaz ama kafan rahatlasın diye git doktoraBiz sünnetimizi olduk 1 ay önce, hastanede mikrop falan kapmasın evde eski usül sünnetçiyle yapalım dedik ama bin pişman olduk dikişler iyileşmedi, kenarlarında şişlik vardı burda özelde üroloğa götürdüm şekil bozukluğu var isterseniz tekrar operasyon yapar kenarlarını düzeltirim dedi. Sizde varmı böyle bir durum, okadar titizlendim ki ters tepti
İnanılmaz üzgünüm, hep dua ediyorum çocuklarımın geleceğinde olumsuz etki bırakacak bir hata yaptırma yarabbim diye
Canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm seni o kadar iyi anlıyorum ki yara iyilesmiycek diye bile çok korkmustum keşke hastanede yaptirsaydiniz benim oğlumu çocuk cerrahi ameliyathanede sunnet etti ameliyat haneler steril bi yerdir diye düşünüyorumOkadar pişmanım ki anlatamam, her işte bir hayır var deyip zor teselli ediyorum kendimi
3 buçuk aylikti canım biraz ağladı tabi bi 5 dakika çok zor geçti benim için ama inan yarım saate kalmadan herşey normale donuyo yarası da bi hafta 10 günde felan iyi olduAmin canım sağ ol geçmiş olsun kaç aylikti oldugunda çok agladi mi kaç günde iyileşti ? çok endiseliyim ayaklanmadan olsun istiyorum ama içim aciyor düşündükçe
Canım neden genel anestezi biz lokal anastaziyle yaptırdık bulundugumuz ilin hastanesinde genel anestezi yapıldığı için başka bi şehirde yaptırdık 1 saat felan uzakliktaydiMeleq çok üzüldüm çok geçmiş olsun bir doktorun tavsiyesiyle devlet hastanesi çocuk cerrahina götürdük uygun gördü 1 Aralik a randevu verdi fakat emin değilim çünkü genel anestezi ile yapiliyormus kafam karıştı 4-5 aylık bebek anesteziyi kaldirabilir mi yaptiranlar bilir lokal mi yapiliyor daha çok
Ben de 6 7 aylikken yaptircam. Nevsehirdeyim bizim burda da genel anastezi ile yapiliyomus ama o minnacik beden 8 saat nasil ac kalacak ve o narkozu biz yetişkinler bile bedenden zor atarken benim minigim narkozla mi ugrasacak pipisinin acisiyla mi bilemedim valla bana kalsa yaptirmam da dr dedi yapilirsa iyi olur diye biz de düşündük calisiyoruz esim de ben de öğretmen. En iyisi 15 tatilde yaptiralim yaninda oluruz dedik Hayirlisi insallah cabuk sorunsuz agrisiz atlatirizMeleq çok üzüldüm çok geçmiş olsun bir doktorun tavsiyesiyle devlet hastanesi çocuk cerrahina götürdük uygun gördü 1 Aralik a randevu verdi fakat emin değilim çünkü genel anestezi ile yapiliyormus kafam karıştı 4-5 aylık bebek anesteziyi kaldirabilir mi yaptiranlar bilir lokal mi yapiliyor daha çok
Ben sallama hiç yapmadım ama yapabilirsin bence canım sonuçta aynı şeyLittlestar canım ıhlamuru sallama olarak yapabilir miyim
derin donduruculu bozdolabi ise 6 ay.non frostlar yani.Kizlar 1 hafta sonra sagip dondurucuya attigim sutlerimin 3 ayi doluyor. Bazi yerlerde 6 ay durabilir deniliyor bazi yerlerde 3 ay. Ne yapmaliyim dökeyim mi onlari
Canim eğer kullanamayacaksan lütfen şehrinde bulunan anne sütüne muhtaç bebeklere ver. Sanırım hastaneler bu konuda yönlendirici olabilir. dökme lütfenKizlar 1 hafta sonra sagip dondurucuya attigim sutlerimin 3 ayi doluyor. Bazi yerlerde 6 ay durabilir deniliyor bazi yerlerde 3 ay. Ne yapmaliyim dökeyim mi onlari
Canim ben de isterdim ama süt kardeşliginin şartları var oglusumun 1 tane süt kardesi var zaten bilmedigim insanlarla bu riski alamam. Keske böyle bi durum olmasaydi seve seve verirdim inanCanim eğer kullanamayacaksan lütfen şehrinde bulunan anne sütüne muhtaç bebeklere ver. Sanırım hastaneler bu konuda yönlendirici olabilir. dökme lütfen
Aaa bunu bilmiyordum canım. anladım sende haklısın. ozaman istersen atmak yerine sokak kedilerine de verebilirsin. fikir olarak söylüyorum sen bilirsin yine de :)Canim ben de isterdim ama süt kardeşliginin şartları var oglusumun 1 tane süt kardesi var zaten bilmedigim insanlarla bu riski alamam. Keske böyle bi durum olmasaydi seve seve verirdim inan
Canım dun ben sutumu cikarmistim 2 ay felan kalmıştı çok ağır koktu bana sence öyle kokmasi normal mi bende atmalimiyim bilemedimKizlar 1 hafta sonra sagip dondurucuya attigim sutlerimin 3 ayi doluyor. Bazi yerlerde 6 ay durabilir deniliyor bazi yerlerde 3 ay. Ne yapmaliyim dökeyim mi onlari
bebegi bebekle kiyaslamak cok dogru degil ama gecen de yazdigin icin cevap vernek istedim.benim kizim 4.5 aylik.kafayi bu ara cok daha rahat tutuyor dusurmeden.ayaklarinin ustune uzun suredir basiyor.goz takibi iyi.ama dedigim gibi bebekten bebege degisir.icinde suphe varsa farkli bir doktorla gorusmeni tavsiye ederimCNM MERHABA BENIM KIZIMDA 4 AY IKI GUNLUK BUGUN KNROLE GOTURDUM 62CM 6300 GR OLMUS BEN BEBEGIN GELIŞIMI HAKKINDA SANA SORU SORACAKTIM BENIM BEBEGIM BASINI DAHA TAM DIK TUTAMIYOR TUTMUYOR DEGIL TUTUYOR SONRA YORULUP OMZUMA YASLIYOR DR.UN YANINDA SESE BAKMADI EVDE DONUP BAKIYOR AMA.DR TEPKILERI BIRAZ ZAYIF DEDI BEN BURAYADA YAZMISTIM BEBEGIMDE GOBEK FITITGI VARDI SUREKLI AGLIYORDU 24 SAATIN 23 SAATI AGIT VE GAZDI YENI TOPARLANIYORUZ DR AYAGININ USTUNE BASTIRDI ORADA BASMADI AMA EVDE BASIYOR ZATEN 4 AY BASMASI ICIN ERKEN DIYE DUSUNUYORUM ONU BILIYORUM AMA KAFAYI YEMEK UZEREYIM
Maşallah onatombik eslemak karpuz suyu sssn meleq ipek ........ nasilsiniz kızlar bebişaleriniz nasıl 4 ayı geçtik biz 4.5 aylık benimki iyice hareketlendi maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?