2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Sünnet ettiren var canım yazarlar, oğlum da çok ağladı odadan çıktığım halde duydum sesini içi eziliyor insanin

Canım büşra diye bir arkadaş vardı hemşire burdaki nickini hatırlamıyorum ama bir çok insanın zamanında eski usül sünnet yaptırdığı için şekil bozuklukları var demişti bu kadar insana bişey olmadığına göre seninkine de bişey olmaz ama kafan rahatlasın diye git doktora

Okadar pişmanım ki anlatamam, her işte bir hayır var deyip zor teselli ediyorum kendimi
Canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm seni o kadar iyi anlıyorum ki yara iyilesmiycek diye bile çok korkmustum keşke hastanede yaptirsaydiniz benim oğlumu çocuk cerrahi ameliyathanede sunnet etti ameliyat haneler steril bi yerdir diye düşünüyorum

Amin canım sağ ol geçmiş olsun kaç aylikti oldugunda çok agladi mi kaç günde iyileşti ? çok endiseliyim ayaklanmadan olsun istiyorum ama içim aciyor düşündükçe
3 buçuk aylikti canım biraz ağladı tabi bi 5 dakika çok zor geçti benim için ama inan yarım saate kalmadan herşey normale donuyo yarası da bi hafta 10 günde felan iyi oldu

Kızlar okyanus suyu sıkarken oğlumun hafif göz Ne kaçtı
Bi sorun olur mu sizce
Ağlamadı gayet normal duruyor ama korktum

Günaydın hanımlar, ben de işe başladığım için sadece okumakla yetiniyorum. Ama hepinizi merak ediyorum. Biz 4 aylık olduk ama bu ay uyku düzenimiz bozuldu her zaman saatini bilen çocuk uyumaz oldu umarım en kısa zamanda yeniden rayına oturur. Bu arada 4 gün gecikmeli olarak yarın 4. ay aşılarımızı vurunacağız. Umarım kolay atlatırız
Bir arkadaş sünnet olayını sormuş. Ben oğlumu 3 aylıkken sünnet ettirdim ve çok da memnun kaldım. Sadece sünnet edilirken sıkıntı yaşıyorsunuz ama sonra geçiyor. İlk birkaç gün hijyenine dikkat ettiğiniz takdirde hemen düzeliyor zaten.

Canım neden genel anestezi biz lokal anastaziyle yaptırdık bulundugumuz ilin hastanesinde genel anestezi yapıldığı için başka bi şehirde yaptırdık 1 saat felan uzakliktaydi

NazO- canı biz yaptırdık geçtiğimiz pazar
Genel cerrah yaptı mis gibi oldu
Ki lokal anestezi ile 6 ay dan küçüklere lokal yapıyorlar
Sen dr hemen yaptırsan keşke
Sadece iğne ile uyuşturulurken ağlıyor sonrası temiz bir bakkm

Ben de 6 7 aylikken yaptircam. Nevsehirdeyim bizim burda da genel anastezi ile yapiliyomus ama o minnacik beden 8 saat nasil ac kalacak ve o narkozu biz yetişkinler bile bedenden zor atarken benim minigim narkozla mi ugrasacak pipisinin acisiyla mi bilemedim valla bana kalsa yaptirmam da dr dedi yapilirsa iyi olur diye biz de düşündük calisiyoruz esim de ben de öğretmen. En iyisi 15 tatilde yaptiralim yaninda oluruz dedik Hayirlisi insallah cabuk sorunsuz agrisiz atlatiriz

Kizlar 1 hafta sonra sagip dondurucuya attigim sutlerimin 3 ayi doluyor. Bazi yerlerde 6 ay durabilir deniliyor bazi yerlerde 3 ay. Ne yapmaliyim dökeyim mi onlari

Kizlar 1 hafta sonra sagip dondurucuya attigim sutlerimin 3 ayi doluyor. Bazi yerlerde 6 ay durabilir deniliyor bazi yerlerde 3 ay. Ne yapmaliyim dökeyim mi onlari
Canim eğer kullanamayacaksan lütfen şehrinde bulunan anne sütüne muhtaç bebeklere ver. Sanırım hastaneler bu konuda yönlendirici olabilir. dökme lütfen

Canim eğer kullanamayacaksan lütfen şehrinde bulunan anne sütüne muhtaç bebeklere ver. Sanırım hastaneler bu konuda yönlendirici olabilir. dökme lütfen
Canim ben de isterdim ama süt kardeşliginin şartları var oglusumun 1 tane süt kardesi var zaten bilmedigim insanlarla bu riski alamam. Keske böyle bi durum olmasaydi seve seve verirdim inan

Günaydııın güzeller güzeli anneler ve minnak kuzular ♥
Internet konusunda sıkıntı yasıyorum o yuzden pek giremiyorum ama umarım herkes iyidir.
Eskiden olsa simdiye kimbilir kac yuz sayfa birikmis olurdu ama simdi oyle degil.
Niyetim kimseyi kirmak yargilamak falan degil lutfen yanlis anlasilmasin.buranin hepimiz icin ayri bi yeri oldugunu dusunuyorum yada en azindan benim icin oyle.su instagram nerden cikti nasil cikti anlamadim ama bi anda cogunlugun oraya kaymasi pek hos olmadi gibi. Belki yanlis dusunuyorumdur bilmiyorum. Baska topikleride takip ediyoruz cogumuz.oralardada ig facebook whatsapp vs kullaniliyor ama topige bakiyorum topikte cok aktif.bizde de oyle olabilirdi.
Eskiden 1gun girmesem ertesi gun bi suru bildirim olurdu nerdesin diye sorulurdu simdi kimsenin aklina gelmiyo.
Kirginim sanirim ama herkesin kendi tercihi sonucta.
Hepinizi cok cok opuyorum

Canim ben de isterdim ama süt kardeşliginin şartları var oglusumun 1 tane süt kardesi var zaten bilmedigim insanlarla bu riski alamam. Keske böyle bi durum olmasaydi seve seve verirdim inan
Aaa bunu bilmiyordum canım. anladım sende haklısın. ozaman istersen atmak yerine sokak kedilerine de verebilirsin. fikir olarak söylüyorum sen bilirsin yine de :)

bebegi bebekle kiyaslamak cok dogru degil ama gecen de yazdigin icin cevap vernek istedim.benim kizim 4.5 aylik.kafayi bu ara cok daha rahat tutuyor dusurmeden.ayaklarinin ustune uzun suredir basiyor.goz takibi iyi.ama dedigim gibi bebekten bebege degisir.icinde suphe varsa farkli bir doktorla gorusmeni tavsiye ederim

tombik eslemak karpuz suyu sssn meleq ipek ........ nasilsiniz kızlar bebişaleriniz nasıl 4 ayı geçtik biz 4.5 aylık benimki iyice hareketlendi maşallah
Maşallah ona
benim kız da 4,5 aylık hareketli baya. bide uyku düzeni bozuldu bir aydır perişan ediyo kendini de bizi de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…