2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Canım çok teşekkür ederim bence çok güzel bilgiler veriyosun aşıdan sonra bizide haberdar et

daha iyi sanki canım. en azından kaka sayısı azaldı. günde 6-7 kere yapıyordu şimdi 1-2 kere yapıyor en azından çok şükür :)

Canım Allah dağına göre kar verirmiş, hepsi gibi buda geçecek inşallah üzme kendini. Eskiden hiç alerji diye bir durumdan haberimiz yoktu. Herşeyde katkı var ondan mı bilmem ki:/ Bizde kalanlar olarak devam ettiririz dostluğumuzu

Canim bnde yiyodum hep ama baktım kan gecmio bugün yine kan kaç gün oldu hala var dedim çoklu gıda alerjisi olabilir dedi dr o kani gordukce oyle moralim bozuluyo ku o yüzden bnde ne yapacağımı sasirdim
sen de haklısın canım bizim kan kesildi çok şükür bi haftadır yok ama bizim zaten ara ara oluyordu o yüzden geçtiğine emin olamıyorum

ne güzel yazmışsın. sağolasın. 4. ayda uyku düzeni bozuluyor senin düzene sokman gerekiyor eğitimle. biz de uyku konusunda dertliyiz malesef.
alerji için yasaklı yiyecekler listesi görünmüyor cnım onu da koyar mısın bizim de alerji derdimiz var. alerji kilo alımını da erkiliyor

ya ben hamileyken böyle değildim herşeyi canım çekiyor yemek istiyorum zorlanıyorum. kızım da çok huzursuz yoruluyorum.o iyi olsa herşey geçecek de o böyle olunca herşey üstüste grliyort

tombik eslemak karpuz suyu sssn meleq ipek ........ nasilsiniz kızlar bebişaleriniz nasıl 4 ayı geçtik biz 4.5 aylık benimki iyice hareketlendi maşallah
İyiyiz canım sen nAsılsın benimki de hareketlendi bir de huy değiştirdi bakalım daha neler görcez

Gece benimki de çok uyanıyor canım ama mama versem de uyanıyor

Benimki de öksürüyor ıhlamur verilebilir mi küçük değil mi
Benim ki mama verdiğimde deliksiz 5-6 saat uyuyor ama sutum varken uyku için vermek istemiyorum
Verilebilir canım yarım çay bardağından biraz daha az.

İyiyiz canım sen nAsılsın benimki de hareketlendi bir de huy değiştirdi bakalım daha neler görcez

Ben de iyiyim çok şükür bebisle ilgileniyorum günün tüm saati nereseyse telefonum da bozuk birkac aydir yazamiyorum merak ediyorum neler yapiyorsunuz biz sünnet ettirmeye karar verdik ettiren var mi ya da düşünen bu arada 4.ay asisinda ben de agladim yavrumla iki bacagina birer asi bir de agizdan yapıldı her ay yüreğim aciyor o agladikca

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…