- 20 Ocak 2015
- 8.708
- 8.197
- 248
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #17.061
canım kolikmiş bebeğin sürekli Ağlamış birçok şeyi yapmaya vakti olmamış. yeni yeni yapacak inşallah. sen merak etme yaşıtlarını yakalar geçer. biraz zaman ver minnoşa çok da üstüne gitmeCNM MERHABA BENIM KIZIMDA 4 AY IKI GUNLUK BUGUN KNROLE GOTURDUM 62CM 6300 GR OLMUS BEN BEBEGIN GELIŞIMI HAKKINDA SANA SORU SORACAKTIM BENIM BEBEGIM BASINI DAHA TAM DIK TUTAMIYOR TUTMUYOR DEGIL TUTUYOR SONRA YORULUP OMZUMA YASLIYOR DR.UN YANINDA SESE BAKMADI EVDE DONUP BAKIYOR AMA.DR TEPKILERI BIRAZ ZAYIF DEDI BEN BURAYADA YAZMISTIM BEBEGIMDE GOBEK FITITGI VARDI SUREKLI AGLIYORDU 24 SAATIN 23 SAATI AGIT VE GAZDI YENI TOPARLANIYORUZ DR AYAGININ USTUNE BASTIRDI ORADA BASMADI AMA EVDE BASIYOR ZATEN 4 AY BASMASI ICIN ERKEN DIYE DUSUNUYORUM ONU BILIYORUM AMA KAFAYI YEMEK UZEREYIM
Cok saol cnm tsekkur ederim insallahcanım kolikmiş bebeğin sürekli Ağlamış birçok şeyi yapmaya vakti olmamış. yeni yeni yapacak inşallah. sen merak etme yaşıtlarını yakalar geçer. biraz zaman ver minnoşa çok da üstüne gitme
Saol cnm ama ben kiyaslama yapmak icin sormadim sadece durumumu paylastim fikir edinmek istedim bende cocuk gelisimciyim bireysel farkliliklar var biliyorum ama insanin cocugu olunca icine acabalar yerlesiyor ikinci cocugum olmasina ragmenbebegi bebekle kiyaslamak cok dogru degil ama gecen de yazdigin icin cevap vernek istedim.benim kizim 4.5 aylik.kafayi bu ara cok daha rahat tutuyor dusurmeden.ayaklarinin ustune uzun suredir basiyor.goz takibi iyi.ama dedigim gibi bebekten bebege degisir.icinde suphe varsa farkli bir doktorla gorusmeni tavsiye ederim
bişey olmaz canım ama dikkat et bir daha kaçmasın yakar belkiKızlar okyanus suyu sıkarken oğlumun hafif göz Ne kaçtı
Bi sorun olur mu sizce
Ağlamadı gayet normal duruyor ama korktum
Günaydın şeker anneGünaydııın güzeller güzeli anneler ve minnak kuzular ♥
Internet konusunda sıkıntı yasıyorum o yuzden pek giremiyorum ama umarım herkes iyidir.
Eskiden olsa simdiye kimbilir kac yuz sayfa birikmis olurdu ama simdi oyle degil.
Niyetim kimseyi kirmak yargilamak falan degil lutfen yanlis anlasilmasin.buranin hepimiz icin ayri bi yeri oldugunu dusunuyorum yada en azindan benim icin oyle.su instagram nerden cikti nasil cikti anlamadim ama bi anda cogunlugun oraya kaymasi pek hos olmadi gibi. Belki yanlis dusunuyorumdur bilmiyorum. Baska topikleride takip ediyoruz cogumuz.oralardada ig facebook whatsapp vs kullaniliyor ama topige bakiyorum topikte cok aktif.bizde de oyle olabilirdi.
Eskiden 1gun girmesem ertesi gun bi suru bildirim olurdu nerdesin diye sorulurdu simdi kimsenin aklina gelmiyo.
Kirginim sanirim ama herkesin kendi tercihi sonucta.
Hepinizi cok cok opuyorum
Cevap verdiğin için çok teşekkür ederim tombik iyi ki varsınbişey olmaz canım ama dikkat et bir daha kaçmasın yakar belki
aynı hisleri paylaşıyoruz canım ben de çok kırgınım. girmeyenler ig ye gitti diye sormuyordum ben seni de gittin sanıyordum kusura bakma. gitmediğine sevindim. biz alerji derdindeyiz hala deniz gündüz iyi akşam oldu mu bi haller oluyo gece 2lere kadar uyutmaya çalışıyoruz.ediz bey ve saçları nasıllar?Günaydııın güzeller güzeli anneler ve minnak kuzular ♥
Internet konusunda sıkıntı yasıyorum o yuzden pek giremiyorum ama umarım herkes iyidir.
Eskiden olsa simdiye kimbilir kac yuz sayfa birikmis olurdu ama simdi oyle degil.
Niyetim kimseyi kirmak yargilamak falan degil lutfen yanlis anlasilmasin.buranin hepimiz icin ayri bi yeri oldugunu dusunuyorum yada en azindan benim icin oyle.su instagram nerden cikti nasil cikti anlamadim ama bi anda cogunlugun oraya kaymasi pek hos olmadi gibi. Belki yanlis dusunuyorumdur bilmiyorum. Baska topikleride takip ediyoruz cogumuz.oralardada ig facebook whatsapp vs kullaniliyor ama topige bakiyorum topikte cok aktif.bizde de oyle olabilirdi.
Eskiden 1gun girmesem ertesi gun bi suru bildirim olurdu nerdesin diye sorulurdu simdi kimsenin aklina gelmiyo.
Kirginim sanirim ama herkesin kendi tercihi sonucta.
Hepinizi cok cok opuyorum
rica ederim canım sen de iyi ki varsın. şurda üçbeş kişi kaldık gitmeyin bi yere sakınCevap verdiğin için çok teşekkür ederim tombik iyi ki varsın
Ben gittim bi ara geri döndüm tommbikimm buranın tadı başkarica ederim canım sen de iyi ki varsın. şurda üçbeş kişi kaldık gitmeyin bi yere sakın
Bida gitme kızBen gittim bi ara geri döndüm tommbikimm buranın tadı başka
Canim bi bak tadina belki de bozulmustur. Ben daha hic vermedim sagdiklarimi sadece nolur nolmaz diye stokluyorumCanım dun ben sutumu cikarmistim 2 ay felan kalmıştı çok ağır koktu bana sence öyle kokmasi normal mi bende atmalimiyim bilemedim
Cnm benimki de kokuyordu kızım icmedi ben dökmek zorunda kaldım.Canım dun ben sutumu cikarmistim 2 ay felan kalmıştı çok ağır koktu bana sence öyle kokmasi normal mi bende atmalimiyim bilemedim
gidene de kalana da saygı duyarım.Ben gittim bi ara geri döndüm tommbikimm buranın tadı başka
gidene de kalana da saygı duyarım.
ne demiş eski sevgilim: gidene kal denmez
Benimkide 22 temmuz dogumlu haftaya asilari. acaba agir asilarmiki canim
Canımm çoooook teşekkür ederiz arya kuzumda seni kocaman öpüyomuş.bütün bebekler mucizedir ama preterm bebekler verdikleri yaşam Mücadelesi ve Savaşçı ruhlarıyla mucizenin ta kendisidir.bazı bebekler erkenden avuç içi kadar Dünya'ya gelmeyi tercih ederler.bu bebekler annelerinin karnında değil kalbinde büyürler.diliyorum Allahtan yoğun bakım kapılarında evlatlarından iyi bi haber bekleyen anneler hayırla sağlıkla kavuşurlar evlatlarına.ve aryayla rana bebişlerde hayırla sağlıkla büyür gelişirler .bu da benim arya kuzum:)Bugün prematüre bebekler günü.
L Light Of God M melda983
öpün kızlarınızı benim yerime kocaman. minik savaşçılarımıza maşallahallah kötü günlerini göstermesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?