2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

canım kolikmiş bebeğin sürekli Ağlamış birçok şeyi yapmaya vakti olmamış. yeni yeni yapacak inşallah. sen merak etme yaşıtlarını yakalar geçer. biraz zaman ver minnoşa çok da üstüne gitme

kizlar bende buzluktan sut kullaniyorum.ama hic sorun yasamadim sutlerde.sagip direk buzluga atiyorum.lansinoh buzluk poseti kullaniyorum.hemen icireceksem sicak suya posetiyle koyuyorum cozulup isiniyor.daha sonra verilecekse once dolabin alt tarafina aliyorum sonra suda isitiyorum

Saol cnm ama ben kiyaslama yapmak icin sormadim sadece durumumu paylastim fikir edinmek istedim bende cocuk gelisimciyim bireysel farkliliklar var biliyorum ama insanin cocugu olunca icine acabalar yerlesiyor ikinci cocugum olmasina ragmen

Günaydın şeker anne
Maalesef buranın pek bir tadı kalmadı sen nasılsın ediz bey ve saçları nasıllar

aynı hisleri paylaşıyoruz canım ben de çok kırgınım. girmeyenler ig ye gitti diye sormuyordum ben seni de gittin sanıyordum kusura bakma. gitmediğine sevindim. biz alerji derdindeyiz hala deniz gündüz iyi akşam oldu mu bi haller oluyo gece 2lere kadar uyutmaya çalışıyoruz.ediz bey ve saçları nasıllar?

Bugün prematüre bebekler günü.
L Light Of God M melda983
öpün kızlarınızı benim yerime kocaman. minik savaşçılarımıza maşallah allah kötü günlerini göstermesin.
Canımm çoooook teşekkür ederiz arya kuzumda seni kocaman öpüyomuş.bütün bebekler mucizedir ama preterm bebekler verdikleri yaşam Mücadelesi ve Savaşçı ruhlarıyla mucizenin ta kendisidir.bazı bebekler erkenden avuç içi kadar Dünya'ya gelmeyi tercih ederler.bu bebekler annelerinin karnında değil kalbinde büyürler.diliyorum Allahtan yoğun bakım kapılarında evlatlarından iyi bi haber bekleyen anneler hayırla sağlıkla kavuşurlar evlatlarına.ve aryayla rana bebişlerde hayırla sağlıkla büyür gelişirler .bu da benim arya kuzum:)

Eklentiler

• image.webp
    31,7 KB · Görüntüleme: 102
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…