2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Maşallah arya ya
Rabb im bir daha zorluk yaşatmasın bu güzel tatlı güçlü yavruya

Maşaalalh
Benimki 9da uyuyup; 2da uyanır;uyur 4,5 ya da 5:5 da uyanıyor böyle gidiyor bu saatten sonra 2 saatte bi devam

Allah yar ve yardımcın olsun canım eşine de gani gani rahmet diliyorum arkadaşlar muhakkak yardımcı olacaktır sana ben emziriyorum mama konusunda bilgim yok. Bebeğini de opuyorum

S sssn kırdıysam özür dilerim canımmm.Ben buranın daha özel olduğunu düşünüyorum dokuz ya burda bekledik çünkü yavrularımızı.o yüzden buranın tadı başka demiştim yoksa ordaki muhabbetde harika. Ama ige girdikçe burayı boşladığımı farkettim ben burayı tercih ettim zaten yokluğumu anladınız mı bilmiyorum ama bi iki haftadır yokum igde

Arkadaşlar merhaba.Daha önce de yzmıştım 4 aylık bir kızım var ve atopik egzama teşhisi konuldu kortizonlu bir krem ve solusyon verdi cildiyeci 1 hafta kullandık yüzünde bir şey kalmadı ama 10 gün ar verip yeniden başlaycağız doktor gittiğimizde öyle demişti.Sadece yüzünde vardı bir de kolalrının üzerinde biraz vardı ama anlayamadığım bir şey oldu sırtında döküntüler meydana geliyor bir kaç gündür.karın bölgesinde de var ama çoğunluk sır.Bez mi alerji yapıyor anlamadım.Doktorumuz ağır bir egzama olduğunu söylemişti ama vücudunda pek yoktu bunlar egzamaya da benzemiyor sanki isilik gibi döküntü şeklinde.Kesinlikle bir alerji doktoruna görüneceğiz çünkü alerjik egzama denildi her ne kadar yediklerimle alakalı olmadığını söylese de doktor bence alakası var.1 haftadır huy değiştirdi resmen.ağlama değil inleme gibi daha çok elleri deli gibi ağzına sokup çıkarıyor bağırıyor.önceki ağlamaları gibi değil yani.dişlerinden de kaynaklanabileceğini düşünüyorum.fotoğrafı atıyorum benzer olanlar varsa lütfen yazsın.bir de banyodan sonra olmuştu bir defasında ama dün banyo günü değildi akşam bir baktım böyleydi

Eklentiler

• abcef064-b6b5-40cc-8128-98b959efb75f.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 38
  • ad6dcbc7-55f1-4c46-9e3b-db7bd27ecc72.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 43
  • b2919585-8386-4292-931e-d4157b9fb322.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 40
Duygulandım kız. yoktun bayadır bi geldin ağlattın. maşallah arya genç kız olmuş :)

maşallah canım iyi uyuyor. inşallah biraz erken uyumaya başlar zamanla çünkü 2 çok geç

canım eşine allah rahmet eylesin sana da allah sabır ve dayanma gücü versin. nerde oturuyorsun belki anne sütü bulabilirsin. mama için de kutunun arkasında yazanlar biraz fazla oluyo diye biliyorum

alerji testi vs yapildi mi acaba?sut urunlerine alerji olabilir diye aklima geldi.

Arkadaşlar merhaba bana yardımcı olur musunuz çok kafama taktım. bebeğim 4 buçuk aylik. topiklerde bebeklerin döndüğünü yazmış anneler. benim bebeğimin hiç niyeti yok sadece başını oynatıyor korkmalı miyim nedendir bu

canım eşine allah rahmet eylesin sana da allah sabır ve dayanma gücü versin. nerde oturuyorsun belki anne sütü bulabilirsin. mama için de kutunun arkasında yazanlar biraz fazla oluyo diye biliyorum
150 cc 175 cc aslında bebek ne kadar alırsa

Cnm 150cc 175 cc bence en az 4 ölçek

Benim bebeğim de tam dönmüyor canım bence kıyaslama yapıp uzme kendini eminim bebeğinde diğer bebeklerin yapmadığı biseyi yapiyodur :)

canım 5. ay sonuna doğru bekle görseli kaydet sıkma canını gelişim sırası evrensel olsa da gelişim hızı bireysel

benim kizimda yan yatiyorsa donebiliyor.sirt ustunden yuzustune donemiyor.korkacak bir durum yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…