- 26 Aralık 2015
- 287
- 149
- 23
- 37
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #17.101
Bende sipars ettm humana. ise baslayinca mecbur sagp birakiyorum oglene kadarCanım ben humana çay iciyorum galactago diye bi damla kullanıyorum bide
Maşallah arya yaCanımm çoooook teşekkür ederiz arya kuzumda seni kocaman öpüyomuş.bütün bebekler mucizedir ama preterm bebekler verdikleri yaşam Mücadelesi ve Savaşçı ruhlarıyla mucizenin ta kendisidir.bazı bebekler erkenden avuç içi kadar Dünya'ya gelmeyi tercih ederler.bu bebekler annelerinin karnında değil kalbinde büyürler.diliyorum Allahtan yoğun bakım kapılarında evlatlarından iyi bi haber bekleyen anneler hayırla sağlıkla kavuşurlar evlatlarına.ve aryayla rana bebişlerde hayırla sağlıkla büyür gelişirler .bu da benim arya kuzum:)
Benim evlat 4 aylik tam . Masallah geceleri 10 saat uyuyoruz. Ben uyandirip mama veriyorum. Her bebegin uyku duzeni farkliymis iste. Uyku düzeni olusturmak istiyorum bende erken yatip erken kalksin ama yok. İlla gece 2 de uyuyacak sabah 10 da kalkacak. Bir maşallah alirim
Allah yar ve yardımcın olsun canım eşine de gani gani rahmet diliyorum arkadaşlar muhakkak yardımcı olacaktır sana ben emziriyorum mama konusunda bilgim yok. Bebeğini de opuyorumHanımlar bende 7 Temmuz'da doğum yaptım temmuz annesiyim daha hiç bebeğime mama vermedim sizi üzmek için söylemiyorum ama beş gün önce eşimi kaybettim tahmin edersiniz ki acımız taze ve bebeğimle ilgilenemedim mama vermek zorunda kaldık ve ne kadar verilir bilemiyoruz siz bir öğünde kaç ml veriyorsunuz ne kadarla doyar şimdiden teşekkür ederim.
Aminnn canım hiç kimsenin evladına yaşatmasın RabbimMaşallah arya ya
Rabb im bir daha zorluk yaşatmasın bu güzel tatlı güçlü yavruya
Maşaalalh
Benimki 9da uyuyup; 2da uyanır;uyur 4,5 ya da 5:5 da uyanıyor böyle gidiyor bu saatten sonra 2 saatte bi devam
Duygulandım kız. yoktun bayadır bi geldin ağlattın. maşallah arya genç kız olmuş :)Canımm çoooook teşekkür ederiz arya kuzumda seni kocaman öpüyomuş.bütün bebekler mucizedir ama preterm bebekler verdikleri yaşam Mücadelesi ve Savaşçı ruhlarıyla mucizenin ta kendisidir.bazı bebekler erkenden avuç içi kadar Dünya'ya gelmeyi tercih ederler.bu bebekler annelerinin karnında değil kalbinde büyürler.diliyorum Allahtan yoğun bakım kapılarında evlatlarından iyi bi haber bekleyen anneler hayırla sağlıkla kavuşurlar evlatlarına.ve aryayla rana bebişlerde hayırla sağlıkla büyür gelişirler .bu da benim arya kuzum:)
İşe yarar inşallah canım benimBende sipars ettm humana. ise baslayinca mecbur sagp birakiyorum oglene kadar
maşallah canım iyi uyuyor. inşallah biraz erken uyumaya başlar zamanla çünkü 2 çok geçBenim evlat 4 aylik tam . Masallah geceleri 10 saat uyuyoruz. Ben uyandirip mama veriyorum. Her bebegin uyku duzeni farkliymis iste. Uyku düzeni olusturmak istiyorum bende erken yatip erken kalksin ama yok. İlla gece 2 de uyuyacak sabah 10 da kalkacak. Bir maşallah alirim
canım eşine allah rahmet eylesin sana da allah sabır ve dayanma gücü versin. nerde oturuyorsun belki anne sütü bulabilirsin. mama için de kutunun arkasında yazanlar biraz fazla oluyo diye biliyorumHanımlar bende 7 Temmuz'da doğum yaptım temmuz annesiyim daha hiç bebeğime mama vermedim sizi üzmek için söylemiyorum ama beş gün önce eşimi kaybettim tahmin edersiniz ki acımız taze ve bebeğimle ilgilenemedim mama vermek zorunda kaldık ve ne kadar verilir bilemiyoruz siz bir öğünde kaç ml veriyorsunuz ne kadarla doyar şimdiden teşekkür ederim.
alerji testi vs yapildi mi acaba?sut urunlerine alerji olabilir diye aklima geldi.Arkadaşlar merhaba.Daha önce de yzmıştım 4 aylık bir kızım var ve atopik egzama teşhisi konuldu kortizonlu bir krem ve solusyon verdi cildiyeci 1 hafta kullandık yüzünde bir şey kalmadı ama 10 gün ar verip yeniden başlaycağız doktor gittiğimizde öyle demişti.Sadece yüzünde vardı bir de kolalrının üzerinde biraz vardı ama anlayamadığım bir şey oldu sırtında döküntüler meydana geliyor bir kaç gündür.karın bölgesinde de var ama çoğunluk sır.Bez mi alerji yapıyor anlamadım.Doktorumuz ağır bir egzama olduğunu söylemişti ama vücudunda pek yoktu bunlar egzamaya da benzemiyor sanki isilik gibi döküntü şeklinde.Kesinlikle bir alerji doktoruna görüneceğiz çünkü alerjik egzama denildi her ne kadar yediklerimle alakalı olmadığını söylese de doktor bence alakası var.1 haftadır huy değiştirdi resmen.ağlama değil inleme gibi daha çok elleri deli gibi ağzına sokup çıkarıyor bağırıyor.önceki ağlamaları gibi değil yani.dişlerinden de kaynaklanabileceğini düşünüyorum.fotoğrafı atıyorum benzer olanlar varsa lütfen yazsın.bir de banyodan sonra olmuştu bir defasında ama dün banyo günü değildi akşam bir baktım böyleydi
150 cc 175 cc aslında bebek ne kadar alırsacanım eşine allah rahmet eylesin sana da allah sabır ve dayanma gücü versin. nerde oturuyorsun belki anne sütü bulabilirsin. mama için de kutunun arkasında yazanlar biraz fazla oluyo diye biliyorum
Cnm 150cc 175 cc bence en az 4 ölçekHanımlar bende 7 Temmuz'da doğum yaptım temmuz annesiyim daha hiç bebeğime mama vermedim sizi üzmek için söylemiyorum ama beş gün önce eşimi kaybettim tahmin edersiniz ki acımız taze ve bebeğimle ilgilenemedim mama vermek zorunda kaldık ve ne kadar verilir bilemiyoruz siz bir öğünde kaç ml veriyorsunuz ne kadarla doyar şimdiden teşekkür ederim.
Hayır hiç yapılmadı henüz alerji doktoruna gitmedik.yumurtadan şüpheleniyorum ben de ama denemek lazım kremlerim yeri bitti bu arada denesem iyi olacakalerji testi vs yapildi mi acaba?sut urunlerine alerji olabilir diye aklima geldi.
Arkadaşlar merhaba.Daha önce de yzmıştım 4 aylık bir kızım var ve atopik egzama teşhisi konuldu kortizonlu bir krem ve solusyon verdi cildiyeci 1 hafta kullandık yüzünde bir şey kalmadı ama 10 gün ar verip yeniden başlaycağız doktor gittiğimizde öyle demişti.Sadece yüzünde vardı bir de kolalrının üzerinde biraz vardı ama anlayamadığım bir şey oldu sırtında döküntüler meydana geliyor bir kaç gündür.karın bölgesinde de var ama çoğunluk sır.Bez mi alerji yapıyor anlamadım.Doktorumuz ağır bir egzama olduğunu söylemişti ama vücudunda pek yoktu bunlar egzamaya da benzemiyor sanki isilik gibi döküntü şeklinde.Kesinlikle bir alerji doktoruna görüneceğiz çünkü alerjik egzama denildi her ne kadar yediklerimle alakalı olmadığını söy
Benim bebeğim de tam dönmüyor canım bence kıyaslama yapıp uzme kendini eminim bebeğinde diğer bebeklerin yapmadığı biseyi yapiyodur :)Arkadaşlar merhaba bana yardımcı olur musunuz çok kafama taktım. bebeğim 4 buçuk aylik. topiklerde bebeklerin döndüğünü yazmış anneler. benim bebeğimin hiç niyeti yok sadece başını oynatıyor korkmalı miyim nedendir bu
Neden canım bir mantığı mı var sıktığını mı düşünüyorsun meselacanım biz genelde bir kilo erken geçiyoruz üst numaraya 9 kilo diyosa mesela 8 kiloda geçeceğiz öyle denk geldi yani
Arkadaşlar merhaba bana yardımcı olur musunuz çok kafama taktım. bebeğim 4 buçuk aylik. topiklerde bebeklerin döndüğünü yazmış anneler. benim bebeğimin hiç niyeti yok sadece başını oynatıyor korkmalı miyim nedendir bu
benim kizimda yan yatiyorsa donebiliyor.sirt ustunden yuzustune donemiyor.korkacak bir durum yokArkadaşlar merhaba bana yardımcı olur musunuz çok kafama taktım. bebeğim 4 buçuk aylik. topiklerde bebeklerin döndüğünü yazmış anneler. benim bebeğimin hiç niyeti yok sadece başını oynatıyor korkmalı miyim nedendir bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?