- 10 Ağustos 2015
- 3.843
- 4.556
- 53
- 35
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #17.141
Saol tatlim yazarım sende bjsi sormak istersen Yaz bana bakiorum canım benİyileşti canım çok şükür aslında sende benim aklimdasiiin ama buraya girmediğini biliyorum benim ig yok malaasef sen yinede ara sıra yaz asi olduğunda ek gıdaya başladığında felan tamam mii tahayi da kocamaan opuyorum
Tamam canım teşekkürlerSaol tatlim yazarım sende bjsi sormak istersen Yaz bana bakiorum canım ben
Herkes darıldığını dile getiriyorsa bende içimde tutmayayım madem @karpuz_suyu bende sana darıldım.
Arkadaşlar merhaba bana yardımcı olur musunuz çok kafama taktım. bebeğim 4 buçuk aylik. topiklerde bebeklerin döndüğünü yazmış anneler. benim bebeğimin hiç niyeti yok sadece başını oynatıyor korkmalı miyim nedendir bu
Canim 180ncc 4 aylık için çık fazla benim kızım da 4 aylık 90 cc içiyor bazen de 120Başınız sağolsun. Rabbim sabir versin. 4 aylik bebek 180 ml yer fakat siz 90 ile baslayin doymazsa 120 ml ile devam edin. 3 saatte bir beslemenmesi gerek hiç anne sütü alamıyorsa.
Evde dik.tuttugumda gogsumden boynuma kadar adim atar gibi cikti ayagini ustume sert bastigida oldubdrun yaninda basmadi adam bana basini direyemiyor ayaginin ustunde duramiyor norologa gotur dedi benim kizim asiri kucakci yere degdigi an agliyor yuz ustu yatirmaya calisiyirum istemiyor agliyor etrafi izliyor yuzde 85 sese bakiyor sadece mutlu bir cocuk degil anne karninda ikende dr cok asik suratli bir bebek olcak demisti omceden hic gulmuyordu simdi guldurmeye calistim mi guluyor ayaklariya oynadimmi guluyor kahkaha atarak kikirdayarak kendi kendine gulmuyor
Canım ne güzel maşallah peki kilo alımı nasil mis ek gıdaya başlamaya karar verdin mi
Canım hangi ildesin doktorunuz kim
Aiy canim çok sevindim inşallah bol bol sutun olsun bebisinede şifa olsun yarasin çok sevindim canimEvet kararsız kalıp 1 hafta 10 gün anne sütüyle devam edip tarttıracaktım hatırlamışsın. Bugün tarttırdım:) ve iyiki hislerimi dinlemişim. Geçen bir ay boyunca 350 gr alan oğlum , 8 günde 300 gr almış. Çok şükür , bin şükür.
İyiki sütüm varken vermemişim o paketli gıdalardan.
Aiy canim çok sevindim inşallah bol bol sutun olsun bebisinede şifa olsun yarasin çok sevindim canim
Canim bunu benim kızım da yapoyor aşırı uykusu olduğunda bende o yüzden çok uykusu gelmeden uyutmaya çalışıyorumKızlar lütfen fikrinizi söyleyin, düşünmekten başım ağrıdı. Bir haftadır hergün Sabahtan akşama kadar uykumuzda hiçbir problem yok ama akşam 6-7 gibi uyanıyor 9-10gibi gözleri açılmıyor nekadar uyutmaya çalışırsam gözler kapalı ağlıyor bağırıyor.
Niye özellikle gece uykusunda bunu yapıyor?
Normalmi? Korkumu? Ağrımı? Bilemedim birtürlü :/
Canım onuda düşündüm ama ben en fazla uyandıktan 2 saat sonra uyutmaya çalışıyorum. Nekadar uğraşsamda gözler kapalı bağırıyor ağlıyor, dediğim gibi bunu sadece 1 haftadır gece uykusunda yapıyor :/Canim bunu benim kızım da yapoyor aşırı uykusu olduğunda bende o yüzden çok uykusu gelmeden uyutmaya çalışıyorum
Canim 180ncc 4 aylık için çık fazla benim kızım da 4 aylık 90 cc içiyor bazen de 120
Yaaa Allah rahmet eylesin inş. Rabbim sana da sabır versin :/ hangi aralıkta ne kadar yiyor canım memeyi hiç tutmuyorsa kilosunun yüzde 15i kadar yer diye biliyorum 6 kilo ise 750 cc yemeli ama öğünlerde ne kadar yer sen ayarla 60 cc yap yerse sonra 90..Hanımlar bende 7 Temmuz'da doğum yaptım temmuz annesiyim daha hiç bebeğime mama vermedim sizi üzmek için söylemiyorum ama beş gün önce eşimi kaybettim tahmin edersiniz ki acımız taze ve bebeğimle ilgilenemedim mama vermek zorunda kaldık ve ne kadar verilir bilemiyoruz siz bir öğünde kaç ml veriyorsunuz ne kadarla doyar şimdiden teşekkür ederim.
Umarim gecwr canım ya B3n böyle yapınca tamamen uyandirip uykusunu dağıtıp tekrar uyutuyorum yoksa ağlamaktan katılıyorCanım onuda düşündüm ama ben en fazla uyandıktan 2 saat sonra uyutmaya çalışıyorum. Nekadar uğraşsamda gözler kapalı bağırıyor ağlıyor, dediğim gibi bunu sadece 1 haftadır gece uykusunda yapıyor :/
Gunaaydiiiin caniiimGünaydınnnn güzel anneler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?