2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Saol tatlim yazarım sende bjsi sormak istersen Yaz bana bakiorum canım ben

Benimkide dönmüyor cnm. Yüzüstü koyunca dönüyo bazen.

Başınız sağolsun. Rabbim sabir versin. 4 aylik bebek 180 ml yer fakat siz 90 ile baslayin doymazsa 120 ml ile devam edin. 3 saatte bir beslemenmesi gerek hiç anne sütü alamıyorsa.
Canim 180ncc 4 aylık için çık fazla benim kızım da 4 aylık 90 cc içiyor bazen de 120

Herkes bebeğini tanır cnm, sen daha iyi bilirsin doktordan. 5 dklık muayne o süre içinde yorumlama fırsatı verir. Anlattığına göre Huy yani bu. Bütün çocuklar aynı olacak diye bişey yok. Ama drlar her zaman en kötüsünü söyler belki daha önce tecrübe etmişsindir.
Bence kafana takma ilgilen çok konuş. Bizim dr da insan sesine çok duyarlı biraz oyuncaklarla oynat dedi. Ama hesapladım 1 hafta boyunca bizde anne baba olarak dahil 14 kişi sevmeye geliyo oğlumu. Herkes nerdeyse 1-2 saat konuşuyo seviyo. Bu yüzden hem çenesi düşük hemde insan sesine inanılmaz duyarlı. Hemen göz teması kurup gülüyo:) alışmış çocuk yani.
Sende bu şekilde alıştırabilirsin. Sadece evham yapmadan motor gelişimini nasıl hızlandırırım onu araştır. Çok zorlu bir süreçten geçmişsiniz cnm eminim ağlamaktan bebeğini sevememişsindir bile. Şimdi yeniden herşeye başlama zamanı. Bişey olduğu için demiyorum ama gelişimini desteklemek için nörologtan destek alabilirsin yinede. Hem içinde rahatlamış olur. Kafaya taktıkça iyi şeyleri gözün görmez takılır kalırsın.

Canım ne güzel maşallah peki kilo alımı nasil mis ek gıdaya başlamaya karar verdin mi

Evet kararsız kalıp 1 hafta 10 gün anne sütüyle devam edip tarttıracaktım hatırlamışsın. Bugün tarttırdım:) ve iyiki hislerimi dinlemişim. Geçen bir ay boyunca 350 gr alan oğlum , 8 günde 300 gr almış. Çok şükür , bin şükür.
İyiki sütüm varken vermemişim o paketli gıdalardan.

Aiy canim çok sevindim inşallah bol bol sutun olsun bebisinede şifa olsun yarasin çok sevindim canim

Kızlar lütfen fikrinizi söyleyin, düşünmekten başım ağrıdı. Bir haftadır hergün Sabahtan akşama kadar uykumuzda hiçbir problem yok ama akşam 6-7 gibi uyanıyor 9-10gibi gözleri açılmıyor nekadar uyutmaya çalışırsam gözler kapalı ağlıyor bağırıyor.
Niye özellikle gece uykusunda bunu yapıyor?
Normalmi? Korkumu? Ağrımı? Bilemedim birtürlü :/

Canim bunu benim kızım da yapoyor aşırı uykusu olduğunda bende o yüzden çok uykusu gelmeden uyutmaya çalışıyorum

Canim bunu benim kızım da yapoyor aşırı uykusu olduğunda bende o yüzden çok uykusu gelmeden uyutmaya çalışıyorum
Canım onuda düşündüm ama ben en fazla uyandıktan 2 saat sonra uyutmaya çalışıyorum. Nekadar uğraşsamda gözler kapalı bağırıyor ağlıyor, dediğim gibi bunu sadece 1 haftadır gece uykusunda yapıyor :/

Yaaa Allah rahmet eylesin inş. Rabbim sana da sabır versin :/ hangi aralıkta ne kadar yiyor canım memeyi hiç tutmuyorsa kilosunun yüzde 15i kadar yer diye biliyorum 6 kilo ise 750 cc yemeli ama öğünlerde ne kadar yer sen ayarla 60 cc yap yerse sonra 90..

Umarim gecwr canım ya B3n böyle yapınca tamamen uyandirip uykusunu dağıtıp tekrar uyutuyorum yoksa ağlamaktan katılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…