- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #17.121
maşallah canım iyi uyuyor. inşallah biraz erken uyumaya başlar zamanla çünkü 2 çok geç
Arkadaşlar merhaba.Daha önce de yzmıştım 4 aylık bir kızım var ve atopik egzama teşhisi konuldu kortizonlu bir krem ve solusyon verdi cildiyeci 1 hafta kullandık yüzünde bir şey kalmadı ama 10 gün ar verip yeniden başlaycağız doktor gittiğimizde öyle demişti.Sadece yüzünde vardı bir de kolalrının üzerinde biraz vardı ama anlayamadığım bir şey oldu sırtında döküntüler meydana geliyor bir kaç gündür.karın bölgesinde de var ama çoğunluk sır.Bez mi alerji yapıyor anlamadım.Doktorumuz ağır bir egzama olduğunu söylemişti ama vücudunda pek yoktu bunlar egzamaya da benzemiyor sanki isilik gibi döküntü şeklinde.Kesinlikle bir alerji doktoruna görüneceğiz çünkü alerjik egzama denildi her ne kadar yediklerimle alakalı olmadığını söylese de doktor bence alakası var.1 haftadır huy değiştirdi resmen.ağlama değil inleme gibi daha çok elleri deli gibi ağzına sokup çıkarıyor bağırıyor.önceki ağlamaları gibi değil yani.dişlerinden de kaynaklanabileceğini düşünüyorum.fotoğrafı atıyorum benzer olanlar varsa lütfen yazsın.bir de banyodan sonra olmuştu bir defasında ama dün banyo günü değildi akşam bir baktım böyleydi
Canım çok teşekkür ederim bence çok güzel bilgiler veriyosun aşıdan sonra bizide haberdar et
Hanımlar bende 7 Temmuz'da doğum yaptım temmuz annesiyim daha hiç bebeğime mama vermedim sizi üzmek için söylemiyorum ama beş gün önce eşimi kaybettim tahmin edersiniz ki acımız taze ve bebeğimle ilgilenemedim mama vermek zorunda kaldık ve ne kadar verilir bilemiyoruz siz bir öğünde kaç ml veriyorsunuz ne kadarla doyar şimdiden teşekkür ederim.
Cnm şaka gibi aşı olduk ve bir gram ağlamadı oğlum. Çok şaşırdım ya. İğne girdi çıktı ve gülmeye devam etti. Sadecw 5li karma aşı yaktı biraz bitişinde ağladı hemende sustu :)
Arkadaşlar merhaba bana yardımcı olur musunuz çok kafama taktım. bebeğim 4 buçuk aylik. topiklerde bebeklerin döndüğünü yazmış anneler. benim bebeğimin hiç niyeti yok sadece başını oynatıyor korkmalı miyim nedendir bu
ne güzel yazmışsın. sağolasın. 4. ayda uyku düzeni bozuluyor senin düzene sokman gerekiyor eğitimle. biz de uyku konusunda dertliyiz malesef.
alerji için yasaklı yiyecekler listesi görünmüyor cnım onu da koyar mısın bizim de alerji derdimiz var. alerji kilo alımını da erkiliyor
Kremlerini o bölgelere kullanmadım hiç çünkü yoktu ama etkisi olmuş olabilir.Az sıcak olunca hemen kızarıyor zaten.İnşallah gideceğiz biraz kendini toparlasın huzursuzluğu dinsin.Çok teşekkür ederim Allah hepimizinkine şifa versin inşallahOyy kuzum benim çok geçmiş olsun. Alerji gibi duruyor ama egzama demişsin ya reaksiyon mi gosterdi kremlerle diye düşündüm. Kesinlikle uzman bir doktora götürüp baktirilmali acilen. Cok büyük geçmiş olsun.
CNM MERHABA BENIM KIZIMDA 4 AY IKI GUNLUK BUGUN KNROLE GOTURDUM 62CM 6300 GR OLMUS BEN BEBEGIN GELIŞIMI HAKKINDA SANA SORU SORACAKTIM BENIM BEBEGIM BASINI DAHA TAM DIK TUTAMIYOR TUTMUYOR DEGIL TUTUYOR SONRA YORULUP OMZUMA YASLIYOR DR.UN YANINDA SESE BAKMADI EVDE DONUP BAKIYOR AMA.DR TEPKILERI BIRAZ ZAYIF DEDI BEN BURAYADA YAZMISTIM BEBEGIMDE GOBEK FITITGI VARDI SUREKLI AGLIYORDU 24 SAATIN 23 SAATI AGIT VE GAZDI YENI TOPARLANIYORUZ DR AYAGININ USTUNE BASTIRDI ORADA BASMADI AMA EVDE BASIYOR ZATEN 4 AY BASMASI ICIN ERKEN DIYE DUSUNUYORUM ONU BILIYORUM AMA KAFAYI YEMEK UZEREYIM
Bizim dr umuz boyle seyler soylemiyo rutin kontrollerini yapip gonderiyo o yuzden paylasyigin bilgiler cok onemli ayni seyleri bizde adim adim yasiyoruz
Kızlar okyanus suyu sıkarken oğlumun hafif göz Ne kaçtı
Bi sorun olur mu sizce
Ağlamadı gayet normal duruyor ama korktum
Başınız sağolsun Allah sabrını versin inşallah. 90 cc verin doyup doymamasına göre ayarlarsınız sonraHanımlar bende 7 Temmuz'da doğum yaptım temmuz annesiyim daha hiç bebeğime mama vermedim sizi üzmek için söylemiyorum ama beş gün önce eşimi kaybettim tahmin edersiniz ki acımız taze ve bebeğimle ilgilenemedim mama vermek zorunda kaldık ve ne kadar verilir bilemiyoruz siz bir öğünde kaç ml veriyorsunuz ne kadarla doyar şimdiden teşekkür ederim.
Hanımlar bende 7 Temmuz'da doğum yaptım temmuz annesiyim daha hiç bebeğime mama vermedim sizi üzmek için söylemiyorum ama beş gün önce eşimi kaybettim tahmin edersiniz ki acımız taze ve bebeğimle ilgilenemedim mama vermek zorunda kaldık ve ne kadar verilir bilemiyoruz siz bir öğünde kaç ml veriyorsunuz ne kadarla doyar şimdiden teşekkür ederim.
Evde dik.tuttugumda gogsumden boynuma kadar adim atar gibi cikti ayagini ustume sert bastigida oldubdrun yaninda basmadi adam bana basini direyemiyor ayaginin ustunde duramiyor norologa gotur dedi benim kizim asiri kucakci yere degdigi an agliyor yuz ustu yatirmaya calisiyirum istemiyor agliyor etrafi izliyor yuzde 85 sese bakiyor sadece mutlu bir cocuk degil anne karninda ikende dr cok asik suratli bir bebek olcak demisti omceden hic gulmuyordu simdi guldurmeye calistim mi guluyor ayaklariya oynadimmi guluyor kahkaha atarak kikirdayarak kendi kendine gulmuyorCnm sakin ol. Dr daki hareketleri önemli değil. Önemli olan senin evdeki takiplerin.
Öncelikle şöyle düşün bnm bir arkadaşımın 2 kızı var biri 8 aylık yürüdü biri 14 aylık. Sorun var diyebilirmiyiz? Dr bize 4 aylık kontrolde boynunu tutar dedi ama bnm oğlum 1 aylık bile değildi tutuyordu. Basmak derken onu anlayamadım. Benim oğlumda tam basmıyor ama destekleyince basıyor gibi yapıyo adım atar gibi hareket edıyo.
Ayrıca bebeğinin motor gelişimi yavaş diye sorun olacağı anlamına gelmez.
Sen bol bol fiziksel destekle çalıştır bebeğini cnm. Kafana takma , içine sinmiyorsada başka dr a götür cnm.
Canım ne güzel maşallah peki kilo alımı nasil mis ek gıdaya başlamaya karar verdin miCnm şaka gibi aşı olduk ve bir gram ağlamadı oğlum. Çok şaşırdım ya. İğne girdi çıktı ve gülmeye devam etti. Sadecw 5li karma aşı yaktı biraz bitişinde ağladı hemende sustu :)
İki oğlumda bronşit oldu onlarla uğraştım epeyce ama şimdi iyiler çok şükür. Benimki de 600 aldı bu ay 8700 oldu. Hareket arttıkça daha az olacak bundan sonra. Sen nasılsın, girmez oldunuz kk ya artık Taha nasıl
Canım hangi ildesin doktorunuz kimFaydası varsa ne mutlu arkadaşlar. Elinmden geldiğince paylaşmaya devam ederim cnm.
Oyyy yerim ben onu ya.tatlim seni de merak ederim taby niye etmiyim geçen bana yazmıştı hatice saolsun ben bildiri varmı diye bakiom hergün okuorum mutlaka ama yazamıyorum tek tek kusura bakma.ig da hızlı iletişim kuruoz ona ayırır olduk kalan zamanimizi haklısın senide sormaliydimKiiz bizi niye merak etmiyooon sen yokken Ertuğrul sünnet oldu teyzesiii
Evet az aldılar ama normal aslında hep çok alsa anormal olur.ig dan hızlı iletisime alıştık buraya hergün bakiom ileti varmı diye mutlaka ama yazmaya fırsat bulamıyorum.yazana mutlaka yaziorum ama .İki oğlumda bronşit oldu onlarla uğraştım epeyce ama şimdi iyiler çok şükür. Benimki de 600 aldı bu ay 8700 oldu. Hareket arttıkça daha az olacak bundan sonra. Sen nasılsın, girmez oldunuz kk ya artık Taha nasıl
İyileşti canım çok şükür aslında sende benim aklimdasiiin ama buraya girmediğini biliyorum benim ig yok malaasef sen yinede ara sıra yaz asi olduğunda ek gıdaya başladığında felan tamam mii tahayi da kocamaan opuyorumOyyy yerim ben onu ya.tatlim seni de merak ederim taby niye etmiyim geçen bana yazmıştı hatice saolsun ben bildiri varmı diye bakiom hergün okuorum mutlaka ama yazamıyorum tek tek kusura bakma.ig da hızlı iletişim kuruoz ona ayırır olduk kalan zamanimizi haklısın senide sormaliydimertuğrul nasıl iyilestimi bamyasi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?