2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Oyy kuzum benim çok geçmiş olsun. Alerji gibi duruyor ama egzama demişsin ya reaksiyon mi gosterdi kremlerle diye düşündüm. Kesinlikle uzman bir doktora götürüp baktirilmali acilen. Cok büyük geçmiş olsun.

Canım çok teşekkür ederim bence çok güzel bilgiler veriyosun aşıdan sonra bizide haberdar et

Cnm şaka gibi aşı olduk ve bir gram ağlamadı oğlum. Çok şaşırdım ya. İğne girdi çıktı ve gülmeye devam etti. Sadecw 5li karma aşı yaktı biraz bitişinde ağladı hemende sustu :)

Başınız sağolsun. Rabbim sabir versin. 4 aylik bebek 180 ml yer fakat siz 90 ile baslayin doymazsa 120 ml ile devam edin. 3 saatte bir beslemenmesi gerek hiç anne sütü alamıyorsa.

Benimki de dönmüyor daha 5.ayda dönmeye baslarlar canim neden endise ediyorsun. Yan yattiginda dönüyor anca.

Cnm eklemeyi unutmuşum çünkü kusura bakma:) bu mesajı 3-4 saatte filan yazabildim :)
Şimdi eklendi sanırım. Süt ve süt ürünleri daha önceden yasaktı diye tekrar yazmamış.
Ama herkes bebeğini tanır benim sorunum alerji değildi. Bu nedenle size faydası olsun diye paylaştım.

Eklentiler

• IMG_3370.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 64
Kremlerini o bölgelere kullanmadım hiç çünkü yoktu ama etkisi olmuş olabilir.Az sıcak olunca hemen kızarıyor zaten.İnşallah gideceğiz biraz kendini toparlasın huzursuzluğu dinsin.Çok teşekkür ederim Allah hepimizinkine şifa versin inşallah

Cnm sakin ol. Dr daki hareketleri önemli değil. Önemli olan senin evdeki takiplerin.
Öncelikle şöyle düşün bnm bir arkadaşımın 2 kızı var biri 8 aylık yürüdü biri 14 aylık. Sorun var diyebilirmiyiz? Dr bize 4 aylık kontrolde boynunu tutar dedi ama bnm oğlum 1 aylık bile değildi tutuyordu. Basmak derken onu anlayamadım. Benim oğlumda tam basmıyor ama destekleyince basıyor gibi yapıyo adım atar gibi hareket edıyo.

Ayrıca bebeğinin motor gelişimi yavaş diye sorun olacağı anlamına gelmez.
Sen bol bol fiziksel destekle çalıştır bebeğini cnm. Kafana takma , içine sinmiyorsada başka dr a götür cnm.

Başınız sağolsun Allah sabrını versin inşallah. 90 cc verin doyup doymamasına göre ayarlarsınız sonra

Cnm içim titredi okuyunca. Allah sana sabrını versin, eşininde mekanını cennet eylesin. Evladınıda sana bağışlasın sağlıklı uzun ömürler versin. Ben emziriyorm mama verem arkadaşlar yardjmcı olurlar sana.

Evde dik.tuttugumda gogsumden boynuma kadar adim atar gibi cikti ayagini ustume sert bastigida oldubdrun yaninda basmadi adam bana basini direyemiyor ayaginin ustunde duramiyor norologa gotur dedi benim kizim asiri kucakci yere degdigi an agliyor yuz ustu yatirmaya calisiyirum istemiyor agliyor etrafi izliyor yuzde 85 sese bakiyor sadece mutlu bir cocuk degil anne karninda ikende dr cok asik suratli bir bebek olcak demisti omceden hic gulmuyordu simdi guldurmeye calistim mi guluyor ayaklariya oynadimmi guluyor kahkaha atarak kikirdayarak kendi kendine gulmuyor

H haticekk canım nasılsın seni ve bebisini merak ettim nasıl oğlus taha bu ay 700 gr aldı 8800 oldu senin oglusta o civarda almış sanırım. Artık azaldı kilo alımları.
İki oğlumda bronşit oldu onlarla uğraştım epeyce ama şimdi iyiler çok şükür. Benimki de 600 aldı bu ay 8700 oldu. Hareket arttıkça daha az olacak bundan sonra. Sen nasılsın, girmez oldunuz kk ya artık Taha nasıl

Kiiz bizi niye merak etmiyooon sen yokken Ertuğrul sünnet oldu teyzesiii
Oyyy yerim ben onu ya.tatlim seni de merak ederim taby niye etmiyim geçen bana yazmıştı hatice saolsun ben bildiri varmı diye bakiom hergün okuorum mutlaka ama yazamıyorum tek tek kusura bakma.ig da hızlı iletişim kuruoz ona ayırır olduk kalan zamanimizi haklısın senide sormaliydim ertuğrul nasıl iyilestimi bamyasi

Evet az aldılar ama normal aslında hep çok alsa anormal olur.ig dan hızlı iletisime alıştık buraya hergün bakiom ileti varmı diye mutlaka ama yazmaya fırsat bulamıyorum.yazana mutlaka yaziorum ama .

İyileşti canım çok şükür aslında sende benim aklimdasiiin ama buraya girmediğini biliyorum benim ig yok malaasef sen yinede ara sıra yaz asi olduğunda ek gıdaya başladığında felan tamam mii tahayi da kocamaan opuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…