2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Kızlar neredeyse bi hafta olacak iyileşemedüm halaaa

Kafamı kaldıramıyorum
Sinüzit olmuşum sanırım dolmuş sağ sünis

Ah ah bi An önce iyileşsem

Dikkat ediniz kızlar sizler de hasta olmayın lakin yavrularla ilgilenmek pek zor oluyor

canım yapamadığı değil yaptığı şeylere odaklan hem kendini hem bebeğini kasma boş yere. bi de bugün dönmüyordur ama yarın dönebilir çok hızlı gelişiyorlar.

sendeki sorun neydi sence?
sağol canım emek verip yazdığın bizlerle paylaştığın için
yediğim üç beş şey vardı o da burda yazıyo kuru incir bide ananas yiyodum onları da keseyim

oooh çok şükür maşallah

bizde de var o. uyumamak için ağlıyor sanki

yazını okuyunca kendimden utandım valla benim kız da bi haftadır bağırıp duruyor ben de kızıyordum. ay ne biçim anneyim ya

Merhaba temmuz anneleri ben Ağustos annesiyim oğlum 2 ağustos doğumlu size bir sorum olacak . 15. hafta atağı sanırım gece saat başı uyanmaları oluyor bir haftadır . Pert oldum resmen bu geçici mi yoksa daha devam edecek mi? belki aranızda yakın zamanda geçiren vardır diye sormak istedim . hepinize bebeklerinizle mutlu günler bol uykulu geceler dilerim :)

Merhaba canm bende 3 ağustosta aldım bebişimi kucağıma bizde öyleyiz saat başı uyanıyor ben mamayı kesmiştim ondan sandım aman15.hafta atağı mı oluyormuş

Bende ayniyim sol sinus dolmuş kulağıma disime kadar vuruyor ağrısı mecbur antibiyotik verdi doktor. Çocuklara bakmaktan kendime bakamadim bir türlü ilerledi.

Merhaba canm bende 3 ağustosta aldım bebişimi kucağıma bizde öyleyiz saat başı uyanıyor ben mamayı kesmiştim ondan sandım aman15.hafta atağı mı oluyormuş
Evet canım tam atak haftasındayız demek ki tek ben değilim gecefe iki üç defa uyansa hiç problem değil de bu saatte bir nedir ya

Evet canım tam atak haftasındayız demek ki tek ben değilim gecefe iki üç defa uyansa hiç problem değil de bu saatte bir nedir ya
Aynen oyle ya sonra butun gün yorgun halsiz oluyorum uykuyu almıyor ki insan aptal gibi oluyorum amaan onlar uyusunda bizde uyuruz inşallah

Canım benim oğlum 14 temmuz doğumlu doğduğundan beri böyle :) ben alistim artık her gün pert :)

Selam anneler, biz de bugün 5. Ay kontrolü ve rota aşısının 2.dozu için sağlık ocağına geldik. Salih paşa ishal olduğu için yapmadılar. Kıyafetleriyle 7kilo geldi kuzum hic kilo almamış

Moralim çok bozuk. Gece de hic uyumadık zaten. Üstelik dun evlilik yıldönümumuzdu burnumdan geldi. Neyse daha fazla anlatmayayım gene ağlamaya baslayacagim yoksa..

Kızlar acil bi bakın..Benim oğlum 14 temmuz doğumlu 3 günü geçti kaka yapmıyor. Karnı da sert değil. . Kaç güne kadar normal. Napsam ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…