- 26 Ekim 2015
- 1.398
- 1.087
- 133
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #17.161
canım yapamadığı değil yaptığı şeylere odaklan hem kendini hem bebeğini kasma boş yere. bi de bugün dönmüyordur ama yarın dönebilir çok hızlı gelişiyorlar.Arkadaşlar merhaba bana yardımcı olur musunuz çok kafama taktım. bebeğim 4 buçuk aylik. topiklerde bebeklerin döndüğünü yazmış anneler. benim bebeğimin hiç niyeti yok sadece başını oynatıyor korkmalı miyim nedendir bu
sıkıyo taşırıyo canım. genelde öyle olduNeden canım bir mantığı mı var sıktığını mı düşünüyorsun mesela
sendeki sorun neydi sence?Cnm eklemeyi unutmuşum çünkü kusura bakma:) bu mesajı 3-4 saatte filan yazabildim :)
Şimdi eklendi sanırım. Süt ve süt ürünleri daha önceden yasaktı diye tekrar yazmamış.
Ama herkes bebeğini tanır benim sorunum alerji değildi. Bu nedenle size faydası olsun diye paylaştım.
oooh çok şükür maşallahEvet kararsız kalıp 1 hafta 10 gün anne sütüyle devam edip tarttıracaktım hatırlamışsın. Bugün tarttırdım:) ve iyiki hislerimi dinlemişim. Geçen bir ay boyunca 350 gr alan oğlum , 8 günde 300 gr almış. Çok şükür , bin şükür.
İyiki sütüm varken vermemişim o paketli gıdalardan.
bizde de var o. uyumamak için ağlıyor sankiKızlar lütfen fikrinizi söyleyin, düşünmekten başım ağrıdı. Bir haftadır hergün Sabahtan akşama kadar uykumuzda hiçbir problem yok ama akşam 6-7 gibi uyanıyor 9-10gibi gözleri açılmıyor nekadar uyutmaya çalışırsam gözler kapalı ağlıyor bağırıyor.
Niye özellikle gece uykusunda bunu yapıyor?
Normalmi? Korkumu? Ağrımı? Bilemedim birtürlü :/
yazını okuyunca kendimden utandım vallaBenim paşam bugün ciglik atmayi ogrendi ama diger çığlıkları gibi degil bayagii büyük adam gibi. Ayyy anne olmak ne guzel bi duyguymus allah isteyen herkese nasip etsin
Bir an önce oturdugunu emekledigini ANNEM dediğini duymak istiyorum zamannnn cabuk geç
Merhaba canm bende 3 ağustosta aldım bebişimi kucağımaMerhaba temmuz anneleri ben Ağustos annesiyim oğlum 2 ağustos doğumlu size bir sorum olacak . 15. hafta atağı sanırım gece saat başı uyanmaları oluyor bir haftadır . Pert oldum resmen bu geçici mi yoksa daha devam edecek mi? belki aranızda yakın zamanda geçiren vardır diye sormak istedim . hepinize bebeklerinizle mutlu günler bol uykulu geceler dilerim :)
Güzel annesin sen. Sadece yorgunsun eee tabi kolay degil deniz alerji diyet olur o kadar. Senn süper annesin canimcimmmyazını okuyunca kendimden utandım vallabenim kız da bi haftadır bağırıp duruyor ben de kızıyordum. ay ne biçim anneyim ya
Bende ayniyim sol sinus dolmuş kulağıma disime kadar vuruyor ağrısı mecbur antibiyotik verdi doktor. Çocuklara bakmaktan kendime bakamadim bir türlü ilerledi.Kızlar neredeyse bi hafta olacak iyileşemedüm halaaa
Kafamı kaldıramıyorum
Sinüzit olmuşum sanırım dolmuş sağ sünis
Ah ah bi An önce iyileşsem
Dikkat ediniz kızlar sizler de hasta olmayın lakin yavrularla ilgilenmek pek zor oluyor
Evet canım tam atak haftasındayız demek ki tek ben değilim gecefe iki üç defa uyansa hiç problem değil de bu saatte bir nedir yaMerhaba canm bende 3 ağustosta aldım bebişimi kucağımabizde öyleyiz saat başı uyanıyor ben mamayı kesmiştim ondan sandım aman15.hafta atağı mı oluyormuş
Aynen oyle ya sonra butun gün yorgun halsiz oluyorum uykuyu almıyor ki insan aptal gibi oluyorumEvet canım tam atak haftasındayız demek ki tek ben değilim gecefe iki üç defa uyansa hiç problem değil de bu saatte bir nedir ya
Daha ne kadar sürer acaba ;(Evet canım tam atak haftasındayız demek ki tek ben değilim gecefe iki üç defa uyansa hiç problem değil de bu saatte bir nedir ya
Insallah canimİşe yarar inşallah canım benim
Canım benim oğlum 14 temmuz doğumlu doğduğundan beri böyle :) ben alistim artık her gün pert :)Merhaba temmuz anneleri ben Ağustos annesiyim oğlum 2 ağustos doğumlu size bir sorum olacak . 15. hafta atağı sanırım gece saat başı uyanmaları oluyor bir haftadır . Pert oldum resmen bu geçici mi yoksa daha devam edecek mi? belki aranızda yakın zamanda geçiren vardır diye sormak istedim . hepinize bebeklerinizle mutlu günler bol uykulu geceler dilerim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?