2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Valla cnm açıkçası ben de sizi çok özlyrm ama benim kendi ig hesabım olmadığı için yanınızda olamadım.eşimin hesabını kullnayrm ve onu kabul etmycğinizi düşündüm hatta S sssn ile mesajlaştık yakın bi.zamanda bi tane açıcm o da beni eklyck gruba.kesinlikle yazdıklarınıza katlyrm.benim de hala birçok arkadaşım var burda değer verdiğim kırmak istemediğim.onların hatrına giriyrm buraya arada ama gerçketen girmeye vaktim yok.okulum yoğun .bebek var temzilik ev derken çok nadir giryrm.ig ye giröek daha kolay.herkesin amacı burda bebekleri in bişeyler öğrenmek .bunun yerinin önemli.olmadığını düşünyrm.ama insanlara nie burda değilsiniz diyemem çünkü herksein bi.fikri var ve ben arkadaşlarımın iyi niyetine güvenyrm.bu şekilde çok tartışılmasının sizi rahatsız ettiğininde farkındaym.burda kırılabilecek tek kişinin matsiyahoje olduğunu düşünyrm.sizinde bu topiği fazlasıyla umursadığınızı düşünyrm.hepinizi özellikle eskileri artık az çok tanyrz.hepiniz hala benim için değerlisiniz.

Ay geçmiş olsun cnm ya.bize de bi yanlışlık olmuş sanırım 5.ay için kontrol yazmamış bizimde 2.doz olck aşının ama 6.aya randevu vermiş.neyse ben sana dönm .neyin var ki iyimisin ne zmaandır konuşamadık.kilo almammasına üzülme önce bi iyileşsin kilo alır.kilo ne ki ek gıdaya bi başla nasıl beslersin onu annesi.yeni.gördüm mesajını çok yoğunum giremyrm.

Kızım sürekli vizirdaniyor ya uyanır uyanmaz başlıyor kucaktan inmek istemiyor dün akşamda ağlama krizine girdi zor susturduk ne derdi var anlayamıyorum dislerimi acaba çenesi pişik oldu salya akitmaktan..
Benimki de bugun ayni durumda neden olabilir cozemedim salyasindan surekli kiyafetini degistiriyorum

Ay
Aynı dert bizde de var. Salya tükürük baloncuk. .. Parmak sürekli ağızda zaten. Parmak incelecek diye korkuyorum. Öyle olabiliyormuş sanırım.
Aynı bizimki önü sırılsıklam. . Önlük taksam suratına kapatıyor eliyle.. boğulur falan diye korkuyorum. .

Unutmuş olabilirler canım 5. Ayda 2.dozunu mutlaka yaptır çünkü 6. Ayda da ağızdan yapılan aşı varmış onların karışmaması lazım.
Kilo almamasına da çalışmaya başladığım için mi oldu diye vicdan azabı yapıyorum canım ya, yetemiyor muyum diye dert ettim. Bugün annemi gördüm daha iyiyim 2 gündür ağlamaktan gözüm şişmişti... aslında dert edecek birşey yok da işte herşey üst üste gelince patladım sanırım artık :)

Sen napıyorsun nasıl gidiyor dersler? Sıkıntı yaşamıyorsunuz inşallah.

kizlar salyalar ek gidaya yakin bol bol akarmis.doktorumuz daha da artacak demisti gecen kontrolde gercekten de oyle.bizde de surekli onluk var.ustunu islatmasin usur diye 10 tane onluk degisiyoruz gunde

bu arada mama kullanan anneler dolarin artmasi sebebiyle mamalara zam gelecekmis.50 55 tl lik mamalar 70lere cikacakmis yilbasi itibariyle.o yuzden kullaniyorsaniz biraz stok yapin tavsiyem.

Gecmedi benim de hala off. Öksürükten uyuyamiyor çocuğum. 2 gün oldu bizimde.

Bitkisel cay veriyormusun canim ? Kac ml veriyorsun. Rezene verdim milupanin bir de papatya insallah ise yarar
Canım nacizane fikrimdir, kesinlikle kendi kafana göre şurup verme. Çok öksürüyorsa hele hırıltı varsa doktora götür film çektir, Allah korusun bronşit bile olabilir. Bebeğim çok öksürdü doktor film istedi iltihap ve balgam vardı ilaç yazdı kullanıyoruz hemde ne eziyetlerle, içemiyor geri kusuyor, Allah beterinden korusun çok zor

Gecmedi benim de hala off. Öksürükten uyuyamiyor çocuğum. 2 gün oldu bizimde.

Bitkisel cay veriyormusun canim ? Kac ml veriyorsun. Rezene verdim milupanin bir de papatya insallah ise yarar
Gecmis olsun canim 5-6 cay kasigi ihlamur icirdim bogazina saf zeytinyagi surdum rezene kimyon karisimi 20-30 ml icirdim epey rahatladi kuzum

Ben dislige gecis emzigi aldim sevmedi daha dogrusu nasil kullanacagini kavrayamadi yavrum
Diş kasiyiciyi dondurucuda değil ama soğutucu kısmında biraz bekletip içindeki suyu sogutabilirsin. Dislige geçiş emziği hiç kullanmadım bilmiyorum ama normal kaşıyıcıları bile daha tutamiyorlar bir sure sonra atıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…