- 2 Aralık 2015
- 2.490
- 2.215
- 83
- 31
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #17.321
Valla cnm açıkçası ben de sizi çok özlyrm ama benim kendi ig hesabım olmadığı için yanınızda olamadım.eşimin hesabını kullnayrm ve onu kabul etmycğinizi düşündüm hatta S sssn ile mesajlaştık yakın bi.zamanda bi tane açıcm o da beni eklyck gruba.kesinlikle yazdıklarınıza katlyrm.benim de hala birçok arkadaşım var burda değer verdiğim kırmak istemediğim.onların hatrına giriyrm buraya arada ama gerçketen girmeye vaktim yok.okulum yoğun .bebek var temzilik ev derken çok nadir giryrm.ig ye giröek daha kolay.herkesin amacı burda bebekleri in bişeyler öğrenmek .bunun yerinin önemli.olmadığını düşünyrm.ama insanlara nie burda değilsiniz diyemem çünkü herksein bi.fikri var ve ben arkadaşlarımın iyi niyetine güvenyrm.bu şekilde çok tartışılmasının sizi rahatsız ettiğininde farkındaym.burda kırılabilecek tek kişininBen mevzuya canimli cicimli dalamicam kimse kusuruma bakmasin ismi gecmeyen arkadaslarida yazacaklarımdan dolayi tenzih ediyorum.. Acik konuscam ve yuzunuzede konusabilcegim seyleri konuscam.. Ardindan kirdiysam ozur dilerim muhabbeti yapmicam
Benim oglum kolik bi bebek oldugu icin buraya girme firsatim fazla olmuyordu sonuc olarak telefona bildirim gelen bi uygulama da olmadigi icin takipte edemiyordum burada ig dan birbirimizi takip edilecegini duyunca sevindim ve katildim zaten grup kurmakta dogaclama gelisen bi seydi ki iyi ki de kuruldu burada bir yazidigimizi bin kisi okuyor ama orada dertlesme ortami olustu ve daha rahat konusma firsati oldu istrrdim ki bazi arkadaslarim da orada bulunabilsin ozellikleSenam72015 ve @aylinalpr isterdim orada olmalarini..
Gelemeyene niye gelmedin demedik gelene de niye geldin demedik ama demek gerekirmis onu ogrendik @karpuz_suyu lafim sana orada muhabbet donerken bir kelime dahi etmeyen sen gelip burada burasi baska demekle ne kadar mantikli bi konusma yapiyorsun once onu sorgularim..
Ardindan samimiyetini sorgularim.. Muhabbete katilmicaksan cikacaksin arkadasim kimse tribunde mac izler gibi gelmemis oraya sonra da buraya gelip burasi bi baska diyemezsin.. Kelek lafini da iyi yakalamissin orada olup burada boylee konusursan bende bunu derim.. Ayrica o lafinda bi esprisi ironisi vardi onu da kacirmissin..
Su an bunlari yazarken ağlıyorum demende ayrica samimiyetsiz bana gore.. Bunu belirtmene hic gerek yok aglayacakta bir sey yok.. Çocukluk oluyor bu.. Olayi dramatize etmeye hiic ama hic gerek yok..
Diyeceklerim bu kadar.. Dedigim gibi ismi grcmeyen arkadaslar sizleri tenzih ediyorum boyle bi muhabbetin bu kadar sunmesi bu kadar agza dusmesi buralara gelmesi de ayrica rahatsiz edici... Buradaki arkadaslik gecmisimiz nasil oldugunu diger arkadaslarim belirtmis zaten.. Bu arkadasliklardan gram azalma olmazdi boyle kirici seyler yasanmasaydi..
Normal cnm biizmki de koyu yeşil oldu.Bu arada kan ilacina başladık biz bebisin kakası gittikçe koyulaşıyor normaldir sanırım
Ay geçmiş olsun cnm ya.bize de bi yanlışlık olmuş sanırım 5.ay için kontrol yazmamış bizimde 2.doz olck aşının ama 6.aya randevu vermiş.neyse ben sana dönm .neyin var ki iyimisin ne zmaandır konuşamadık.kilo almammasına üzülme önce bi iyileşsin kilo alır.kilo ne ki ek gıdaya bi başla nasıl beslersin onu annesi.yeni.gördüm mesajını çok yoğunum giremyrm.Selam anneler, biz de bugün 5. Ay kontrolü ve rota aşısının 2.dozu için sağlık ocağına geldik. Salih paşa ishal olduğu için yapmadılar. Kıyafetleriyle 7kilo geldi kuzum hic kilo almamış
Moralim çok bozuk. Gece de hic uyumadık zaten. Üstelik dun evlilik yıldönümumuzdu burnumdan geldi. Neyse daha fazla anlatmayayım gene ağlamaya baslayacagim yoksa..
Kıızzzz bizimki 1 hafta yapmadığı oluyo normal tabi.kendi iyise yani çok huzursuzluk yoksa normal bişey olmazKızlar acil bi bakın..Benim oğlum 14 temmuz doğumlu 3 günü geçti kaka yapmıyor. Karnı da sert değil. . Kaç güne kadar normal. Napsam ?
5-6 güne kadar bekle bence hemen fitil vermeZaten bikaç gün bu hareketlerle yaptırdım kakasını.. ama şimdi o da kar etmiyor. . En son fitil kaldırıcam ama erken mi beklesem mi?
Ben kullaniyorum iki gun oldu hala oksuruk var canim
Bebeği diş kasiyici almayan arkadaşlar iki gündür eline havuç veriyorum hem dişlerini kasıyor hem de havucun suyundan faydalanıyor. Tavsiye ederim[/QUOTE Canim sen yazinca aklima geldi bu dislikleri buzluga koyup verin diyolar tecrubeli anneler ama uzerinde dondurmayin kaynatmayin yaziyo iclerinde sivi var kafam karisti
Ben dislige gecis emzigi aldim sevmedi daha dogrusu nasil kullanacagini kavrayamadi yavrum4 +12 canım. ben yanındayken veriyorum. iyice sert olanlarından seçiyorum. diş olmadığı için kolay kolay kıramaz
Benimki de bugun ayni durumda neden olabilir cozemedim salyasindan surekli kiyafetini degistiriyorumKızım sürekli vizirdaniyor ya uyanır uyanmaz başlıyor kucaktan inmek istemiyor dün akşamda ağlama krizine girdi zor susturduk ne derdi var anlayamıyorum dislerimi acaba çenesi pişik oldu salya akitmaktan..
Aynı dert bizde de var. Salya tükürük baloncuk. .. Parmak sürekli ağızda zaten. Parmak incelecek diye korkuyorum. Öyle olabiliyormuş sanırım.Benimki de bugun ayni durumda neden olabilir cozemedim salyasindan surekli kiyafetini degistiriyorum
Aynı bizimkiAy
Aynı dert bizde de var. Salya tükürük baloncuk. .. Parmak sürekli ağızda zaten. Parmak incelecek diye korkuyorum. Öyle olabiliyormuş sanırım.
Ay geçmiş olsun cnm ya.bize de bi yanlışlık olmuş sanırım 5.ay için kontrol yazmamış bizimde 2.doz olck aşının ama 6.aya randevu vermiş.neyse ben sana dönm .neyin var ki iyimisin ne zmaandır konuşamadık.kilo almammasına üzülme önce bi iyileşsin kilo alır.kilo ne ki ek gıdaya bi başla nasıl beslersin onu annesi.yeni.gördüm mesajını çok yoğunum giremyrm.
Canım nacizane fikrimdir, kesinlikle kendi kafana göre şurup verme. Çok öksürüyorsa hele hırıltı varsa doktora götür film çektir, Allah korusun bronşit bile olabilir. Bebeğim çok öksürdü doktor film istedi iltihap ve balgam vardı ilaç yazdı kullanıyoruz hemde ne eziyetlerle, içemiyor geri kusuyor, Allah beterinden korusun çok zorGecmedi benim de hala off. Öksürükten uyuyamiyor çocuğum. 2 gün oldu bizimde.
Bitkisel cay veriyormusun canim ? Kac ml veriyorsun. Rezene verdim milupanin bir de papatya insallah ise yarar
Gecmis olsun canim 5-6 cay kasigi ihlamur icirdim bogazina saf zeytinyagi surdum rezene kimyon karisimi 20-30 ml icirdim epey rahatladi kuzumGecmedi benim de hala off. Öksürükten uyuyamiyor çocuğum. 2 gün oldu bizimde.
Bitkisel cay veriyormusun canim ? Kac ml veriyorsun. Rezene verdim milupanin bir de papatya insallah ise yarar
Diş kasiyiciyi dondurucuda değil ama soğutucu kısmında biraz bekletip içindeki suyu sogutabilirsin. Dislige geçiş emziği hiç kullanmadım bilmiyorum ama normal kaşıyıcıları bile daha tutamiyorlar bir sure sonra atıyorlarBen dislige gecis emzigi aldim sevmedi daha dogrusu nasil kullanacagini kavrayamadi yavrum
Mama sandalyeleri falanda artar dimi?bu arada mama kullanan anneler dolarin artmasi sebebiyle mamalara zam gelecekmis.50 55 tl lik mamalar 70lere cikacakmis yilbasi itibariyle.o yuzden kullaniyorsaniz biraz stok yapin tavsiyem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?