2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Kimseye birşey demedim ama kirmayin birbirimizi diyenlerden biri olarak ustume alindim acikcasi

Bebeği diş kasiyici almayan arkadaşlar iki gündür eline havuç veriyorum hem dişlerini kasıyor hem de havucun suyundan faydalanıyor. Tavsiye ederim
Canim ben dis kasiyici aldim ama kullanamiyo havuc fikri benim de aklimda ama cesaret edemedim kirar bogazinda kalir falan diye. Senin bebis kac aylıktı

Kızım sürekli vizirdaniyor ya uyanır uyanmaz başlıyor kucaktan inmek istemiyor dün akşamda ağlama krizine girdi zor susturduk ne derdi var anlayamıyorum dislerimi acaba çenesi pişik oldu salya akitmaktan..

4 +12 canım. ben yanındayken veriyorum. iyice sert olanlarından seçiyorum. diş olmadığı için kolay kolay kıramaz
Anladim cnm ben de öyle yapayim yoksa hem kendi ellerini hem de benim elimi yüzümü saldirip yiyip bitirecek. Ayyyy her yanim salya oldu valla yüzümde maske var gibi oluyorum silmekten yikamaktan yoruldum

Kızım sürekli vizirdaniyor ya uyanır uyanmaz başlıyor kucaktan inmek istemiyor dün akşamda ağlama krizine girdi zor susturduk ne derdi var anlayamıyorum dislerimi acaba çenesi pişik oldu salya akitmaktan..
Herkes ayni durumda sanirim canim benim oglusum da kusmuk yetmezmis gibi bi de salya basladi paso kiyafet değiştiriyoruz. Uygar da arada öyle krizlere giriyor zamanla duzelecek diye temenni ediyorum

Herkes ayni durumda sanirim canim benim oglusum da kusmuk yetmezmis gibi bi de salya basladi paso kiyafet değiştiriyoruz. Uygar da arada öyle krizlere giriyor zamanla duzelecek diye temenni ediyorum
İnşallah ya kaç gundur çok moralim bozuk sürekli mizmizlanan bi çocuk derdi mi var diyorum biyerimi agriyor cozum bulamıyorum

Kimseyi etiketlemedim giden kalan durumuna getirenler kimse onlar üstüne alınabilir bi kötülük de yok sözlerimde sadece tek kişi üzerine yogunlasiliyor halbuki ig deki herkes giden kalan meselesine de kırgın...
onların meselesi ayrı onlar söylediği sözlere kırılmış giden kalan meselesi degil senin öfken kime onu anlamadım canım ben kimseye bişi demedim keske gelseniz gitmeyin felan dedim evet reel arkadas edinebilecek yastayız diyerek beni ima ediyosun zaten acık bana niye kızdın onu anlamadım

Sen reelde arkadaş edinemem mi yazdın ben seni kastetmedim senin ne yazdığını da görmedim. Burada gidenlere atıp tutmaya gerek olmadığını sonuçta sanal bi ortam olduğunu belirtmek için dedim onu. sen de gidenler gitsin kalanlar bizim dediysen alinabilirsin üstüne çünkü ig dekiler olarak ayrıştırilmak tuhaf geldi bize onun dişinda şahıs olarak kimseye sözüm yok

artik uzamasa bu konu iyi olur.topigi kapamasinlar.herkes istedigini yapmakta ozgur cocuk degiliz sonucta.
yazanlara da yzmayanlara da rabbim bebisleriyle mutluluk versin.burasi sanal bir platform siz yazin siz yazmayin diye birsey yok.kimseyi kisitlama durumu da yok.herkes ozgurdur.sevgiyle kalin

Salyalar basladi bizdede. Cenesinde döküntüler oluyor normalmiş arastirmama göre. Bu gunlerde geçse artik.

Prospan surup kullanan var mi öksürük için

İshal olduğunu nerden anladın ız canım çok mu yapıyordu bizimde pazartesi rota var ishal olunca olmuyor uymuş

İshal olduğunu nerden anladın ız canım çok mu yapıyordu bizimde pazartesi rota var ishal olunca olmuyor uymuş

su gibi yapıyordu canım ve normalde haftada 1 yapan çocuk son bir haftadır günde 3 - 5 kere yapıyordu. Bir de sirke gibi keskin kokuyordu. İshalken yapilmiyormus çünkü ishali arttirabiliyormus. Şüphem varsa önce doktora danış canim

Selam kızlar yeni tel.aldim dönüyordu eskisi işkence gibiygibiydi çok şükür yazabilip takip edebilecegim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…