2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Amanıııın neler olmus kızlar cok üzüldüm insan sevdiğine sitem edermiş gidenler kalanlar mevzuu olmus ben özledim galiba seni bu yüzden bu kadar sitemlerim diye bi sarkı varya hani o hesap isteyen istediği yere yazabilir konuşabilir özgür tabi kide ama dalga gecmek gibi kimsenin niyeti oldugunu düşünmüyorum

Aslinda bi konu yoktu. Yazanlar gidince okuyanlar gucendi konu oldu.... Sayfalarca buraya yazarken hakkinizi helal edin cok yazdim deyince kimse ses cikarmazken, yazamayinca gidenlere nankorluk susu verildi... Kirilmak hakkim olsun...
Çok doğru canım aynı şeylere bende katiliorum eastnbull Zehrayenihayat 1cicek3bocek aynı şeyleri yazmicam o yüzden hepimiz burayı girip okuoruz biz.sanki biz yokuz artık grmioz gbi arkamizdan atılıp tutulmasına kizioruz haliyle .karpuz_suyu bu lafim sana üzülme herkes söylediği lafın cevabı ne gelecek diye dusunup konussa sıkıntı olmicak.herkes söylediği lafın karşılığını alicak düşünüp konusmadiktan sonra. Keşke arkamizdan atıp tutmak yerine buraya gelin kızlar hep beraber 2 taraflida konuşalım da denilenilirdi denilmedi gidildi.cok hasret kalanlar oyle yazabilirdi.kusura bakamsin kimse .gidildi kalındi gündemi yapıldı o yüzden kimse bişi yazmadi ama bu son oldu İNSANIz bizde.

Canım özleyen insanlar gelin özledik yazar yani bu demek için 1 ton söyleme şekli vardır.yazmadan yazmaya fark var bizde buna sessiz kalamioruz yanlış anlayan biz oluoruz çok garip gerçekten.

siz kırıldınız da ben kırılmadım dimi?
adımı söylememem mevzu olmuş kimseye adını sormadım adımı söylememe hakkı herkesin vardı ben de onu kullandım.
kalan sağlar bizimdir ve gidene kal demem lafları mevzu olmuş.takdir edersiniz ki ig konusu çıktı ve birçok kişi farkında ki muhabbet bıçak gibi kesildi.
giden kalan ayrıştırmasını da gidenlere kırıldığım için yaptım.
önce kırıp sonra da kırılıyorsunuz ben size kendimi anlatabileceğimi düşünmüyorum. size iyi muhabbetler. ben artık yokum.

bir yere gitmediğimden bu konu da açıklama yapma Gereği duymadım şimdiye kadar.burdan çok önemli bilgiler öğrendim hala da öğreniyorum.çok paylaşımlarımız oldu hamileliğimize,hayata dair.hepsi bi kenara ben aryam için bu topikte çok dua aldım hala da alıyorum.acımla dertlendiniz sevincimle mutlu oldunuz.dualarınız dualarınızın enerjisi benim için çok çoooook değerli.dolayısıyla burdan gitmek sözkonusu bile olamaz kendi adıma.fakat paylaşımlarım azaldı evet.bu gitme kalma mevzusundan dolayı yazacaksam bile yazamıyorum.beni etiketleyen olursa seve seve cvp veriyorum.geçen Sağolsun tommbik dünya prematüre Günü'nde etiketlemişti çok da mutlu oldum.neyse basın açıklaması gibi oldu:)asıl mevzuya gelecek olursam karpuz suyu arkadaşa bi kaç sözüm olacak.igde yazıyorum diye burayı ihmal ettim buranın Tadı bi başka oluyo diye yazmışsın arkadaşım.ig de sohbet etmek istemiyosan neden gruptan ayrılmadın ayrılırken de arkadaşlar ben kk ya yazamıyorum buraya Yazdığım için o Yüzden buraya artık yazamıycam diyip guruptan ayrılablirdin.nihayetinde orda da çok özel paylaşımlar oldu bu bi samimiyet gerektirir ve orda ki herkes senin samimiyetine inandığı için paylaşmıştır eminim.ama kusura bakma arkadaşım senin samimiyetine artık inanmıyorum.ayrıca sana kim çocuk gibisin dedi!!!!hiçkimse öyle bişey söylemedi.çocuksusun denildi.bu da bence çok güzel bi iltifat.çğnkü çocukluk samimiyet,masumiyet barındırır içinde.dolayısıyla yanlış anlayıp bozulduğun o Lafı düzelteyim arkadaşım sen Çocuksu da değilsin çocuk gibi de değilsin.amacım seni kırmak üzmek değil.sadece bende çok üzüldüğüm için dile getirmek istedim bazı şeyleri

Ya bir yere girip çıkarken hesap mı vermek zorundayım anlamıyorum ig hesabıda benim kk hesabıda. O gruptayım diye çıkarken açıklama yapmam gerektiğini bilmiyordum kusura bakmayın.HALA ANLATAMIYORUM SANIRIM BEN O GURUPTA ÇOK AKTİP DEĞİLDİM İGDE OLDUĞUN ZAMAN SİZE YAZDIM CEVAP ALDIM SON KALAN KONUŞMALARI GÖRDÜM TELEFONUMDA YABİ OYLE BUTUN KONUŞMALARI OKUMUŞ MUAMELESİ YAPMAYIN BANA.YOK SENİ GURUBA ALDIK FALAN SİZ KİMSİNİZ ACBA? NE FARKINIZ VAR BENDEN ? YANLIŞ ANLAŞILSAMDA BURADAKİ HERKESTEN YAŞÇA KÜÇÜK OLDUĞUM İÇİN DEFALARCA ÖZÜR DİLEDİM AMA ANLAMIYORSUNUZ SANIRIM.AYRICA BANA KELEK DİYEN KİŞİ KİM OLDUĞUNU BİLMİYORUM İSME BAKMADAN KONUŞMAYI SİLDİM KEŞKE BİRAZ SENDE KIRDIĞIN KALBİ DÜŞÜNSEN.. İNANIN O ŞARKI SÖZLERİNDEN DAHA KIRICI BU SÖZ

Bir daha cevap yazmayacağım çünkü bu topik bu konuşmalar için değil burası yavrularımızı büyüttüğümüz anneliği paylaştığımız yer.Daha fazla burayı meşgul etmek istemiyorum

Canım özleyen insanlar gelin özledik yazar yani bu demek için 1 ton söyleme şekli vardır.yazmadan yazmaya fark var bizde buna sessiz kalamioruz yanlış anlayan biz oluoruz çok garip gerçekten.
Tamam canım haklısın ama ben hepinizi merak ettim gercekten gözler sizi arıyo simdi hepten gitmeyin benim ig olsa gelirdim orayada

Ben mevzuya canimli cicimli dalamicam kimse kusuruma bakmasin ismi gecmeyen arkadaslarida yazacaklarımdan dolayi tenzih ediyorum.. Acik konuscam ve yuzunuzede konusabilcegim seyleri konuscam.. Ardindan kirdiysam ozur dilerim muhabbeti yapmicam
Benim oglum kolik bi bebek oldugu icin buraya girme firsatim fazla olmuyordu sonuc olarak telefona bildirim gelen bi uygulama da olmadigi icin takipte edemiyordum burada ig dan birbirimizi takip edilecegini duyunca sevindim ve katildim zaten grup kurmakta dogaclama gelisen bi seydi ki iyi ki de kuruldu burada bir yazidigimizi bin kisi okuyor ama orada dertlesme ortami olustu ve daha rahat konusma firsati oldu istrrdim ki bazi arkadaslarim da orada bulunabilsin ozellikle Senam72015 ve @aylinalpr isterdim orada olmalarini..
Gelemeyene niye gelmedin demedik gelene de niye geldin demedik ama demek gerekirmis onu ogrendik Littlestar lafim sana orada muhabbet donerken bir kelime dahi etmeyen sen gelip burada burasi baska demekle ne kadar mantikli bi konusma yapiyorsun once onu sorgularim..
Ardindan samimiyetini sorgularim.. Muhabbete katilmicaksan cikacaksin arkadasim kimse tribunde mac izler gibi gelmemis oraya sonra da buraya gelip burasi bi baska diyemezsin.. Kelek lafini da iyi yakalamissin orada olup burada boylee konusursan bende bunu derim.. Ayrica o lafinda bi esprisi ironisi vardi onu da kacirmissin..
Su an bunlari yazarken ağlıyorum demende ayrica samimiyetsiz bana gore.. Bunu belirtmene hic gerek yok aglayacakta bir sey yok.. Çocukluk oluyor bu.. Olayi dramatize etmeye hiic ama hic gerek yok..

Diyeceklerim bu kadar.. Dedigim gibi ismi grcmeyen arkadaslar sizleri tenzih ediyorum boyle bi muhabbetin bu kadar sunmesi bu kadar agza dusmesi buralara gelmesi de ayrica rahatsiz edici... Buradaki arkadaslik gecmisimiz nasil oldugunu diger arkadaslarim belirtmis zaten.. Bu arkadasliklardan gram azalma olmazdi boyle kirici seyler yasanmasaydi..

Sorun senin açıklama yapmaman değil ben değil sen anlamakta zorlanıyosun sanırım.sorun hala grupta olman yani kendi adıma benim sorun yaptığım şey.nereye çıktın hala gruptasın!!!!Sonra da yazmışsın başka grup açmanıza gerek yoktu ben zaten girmiyordum filan diye.maşallah bütün Herşeyden haberin var.konuşmalardan yeni gruptan vs vs ama çıktım diyosun hala grupta olmana rağmen.ne Şiş sönsün ne kebap yansın Hesabı mı diye sorarlar adama öyle olunca.yoksa banane senden senin açıklamandan.samimiyetine inandı ordaki herkeste bende.ve çok özel paylaşımlar dahi oldu.tabiki açıklama yapmak durumundaydın eğer orda ki Varlığın konuşmaların samimi idiyse.yoksa inan ne sen ne de açıklaman beni hiiiiiç ilgilendirmiyor.siz kimsinizz ki ne farkınız var benden demişsin:)))kendi adıma farkımı Söyleyeyim:samimi olmam

matsiyahoje ayrıştırdığını da şarkılı türkülü laf soktuğunu da kabul etmişsin.O zaman her kırılan ayrıştırsın, şarkılı türkülü laf soksun bizde kırılmış kadıncağız diye sindirelim. Empati yap lütfen. Kimse kimsenin 40 yıllık arkadaşı değil isteyen girer yazar istemeyen yazmaz. Bence laf sokmakla yanlış yaptığının farkındasın. interiorarchitect ın da dediği gibi burda merak ettiğimiz insanlar var (Aylin,senam,emirasalih,haticek,scss...) bizde onlarla görüşmek için okuyoruz gerektiğinde yazıyoruz. Laf sokma olmasaydı muhabbet bıçak gibi kesilmeyecekti anlayacağın.

Kızlar lütfen daha fazla bu muhabbet uzamasın. Biliyorsunuz forumda polemik yasak. Polemikten konu kapansın veya birileri banlansın istemem...

Canlarim kimsenin biryere gittigi yok Scss2016 canim.ozellikle topik ilk boşaldığında senin yazin gözüme carpti.gitmeyin ya benim.sizden baska kimim var ki cok seviyorum ben sizi gibisinden. O kelimeyi arkadaşlara da demiştim hatta. Benim icin kimse farkli degil sahsen aynidir bütün arkadaslarim
dedidim gibi burasi ozel bende ilk.heyecanim.burasi benim aynı ilk ask gibi. Doktordan cikar cikmaz oncd buraya yazardım. Olayin bu noktaya gelmesi cok uzucu oldu. Olaya farkli bir bakis acisi getiricek olursam da karsilikli kırgınlıklar oldu. Bunun tek bjr aciklamasi var sevgi
Sevmese kimse birbirini kirilmaz. matsiyahoje canimsin reel de bile görüşüyoruz seni o kdr iyi anliorum ki deger verdiğin icin kirildin. Dger bacılarım e onlarda güvenlik acisindan orayi tercih etti aslında ortada sorun yok sadece birbirimize deger verdiğimiz icin bu kirginliklar. Keske super anne olsamda heryere yetebilsem burayada oraya ne kdr zaman ayirabiliosam ayırabiliyorum malum 2 çocuk. Keske birseyleri duzeltmenin bir yolu olsa ben bu duruma cok üzülüyorum

Burda bilgi paylasimi yapiyoruz elimizden geldiğince ama instagramda acil bisey yazinca aninda arkadaskar cevap veriyor doğal olarak daha etkin kullaniliyo bence bu kadar buyutmrye gerek yok isteyen istediği yere yazar o instagrama gitti bura daha iyi gibi ayristirmalara gerek yok nihayetinde sosyal medya bura cok takilmamak gerek kio kadar cok telaslariniz var ki hayatta ki bundan aylar sonra daha da azalacak yazismalar isler baslicak cocuklar buyuycek kimse elinde tlf kim yazmis ne yazmis dusunmicek bile

Aynen öyle canım benim kimsem yok ailemden coook uzaktayım ne komşum ne arkadasım var bazen insan yüzü görmediğim günler oluyo oglum dogmadan önce daha yalnızdım esim malum yogun calısıyor her gün sizi okuyodum hamileyken de aynen siz randevularınıza giderken ben de heycanlanıyodum aranıza biraz gec katıldım ama hepiniz tek tek cok sevdim sen diyosun ya ilk ask Littlestar da öyle bişi demek istedi bence ayrıca ben sık sık belirttim cok sessiz oldugunu topiğimize nazar oldu Vs bunlar sizin içindi

canim senin soylediginde bir sey yok zaten gayet naiftin bunu soylerken.
Gecenlerde meleq arkadasin oglunun sunnetiyle alakali bi sorun olmus okudum uzuldum yazmaya yeltenirken bi yandan muhabbet akiyor diger arkadaslarin. gidenlere gülüşmeler felan.... buraya yazamayacak duruma getirildi. Arada yazacakken o hevesimde kacti.

Ben de ig de olup buraya da yazanlardan biriyim giden gider kalan sağlar bizimdir lafından gideni de kalanı da ustüme alınmadim yazmaya devam ettim. Gidenli kalanli cümle kuranlarin çoğu bakıyorum şimdi olayı karpuzsuyu ve ig e gidenlerin dövüşüne çevirmiş birbirinizi kırmayın yazıp duruyorlar. ig de olanlar sadece karpuzsuyuna değil giden kalan sağlar meselesine de kırıldı yani seyirci değilsiniz arkadaşlar olayın içindesiniz söyleyeyim dedim... bir de burada evet öğrendiklerimiz de oldu ogrettiklerimiz de belki, bunu normal hayatta da yaşıyoruz ve öğrendiklerimiz için şahıslara karşı bir bağ hissetmiyoruz borçlu olduğumuzu düşünmüyoruz burası sanal bi ortam bilgi aldık diye birbirimizin kırk yıl kölesi olmayız o nedenle gidene kırılmaya kimsenin hakkı yok. ig dekiler de, bi ig hesabı açmayıp oraya gelemeyenlere kırılır durum böyle olursa. Bir de kırılmak için samimiyet gerekir buraya yazılanları üye olmayanlar da okuyor doğal olarak ortamın aham saham da bi samimiyeti yok. sanal ortamda yaşananlara bu kadar bağlanıp da kırılmayın derim sonuçta canlı kanlı insanlarız reelde de arkadaş edinebilecek yastayiz belirteyim dedim... Saygı ile...

lafların bana sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…