2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Tabi ki düşünürsün cnm ya.bende okula gidyrm eve gelince devamlı kzımla uğraşyrm eksikliğimi anlamasın die.kilo alımını bilmyrm biz daha 4.5 aylığız ama üzülmekte haklısın tabi.ama inan ihmal etmyrz.farkında olmadan evdeki annelerden daha çok ilgilenebiliyrz.ablam her gördüğünde sen çok ilgileniyosun ben bazen çok yoruluydm kızıyodum falan diyo.kiloyu 6.ayda en güzel besinlerle sağlycz inş.ben tadımlara başladım.çünkü tek göğüs emiyo ve zaten okula gidince mama veriliyo.ben de onun yerine yoğurt,sebze meuve püresi kpymayı düşünyrm.okul da bi şekilde ilerliyo valla son 5 hafta var sonra 2 haftada finaller var yarıyıl taitline gircm 1 ay tatilim.kızım tam 6 aylık olck.kahvaltı düzeni falan oluştrcm inş.allah bi.şekilde kolaylaştırıyo.sağolsun kv bakıyo güzelce.ben de eve gelince her şeyiyle ilgilenyrm.gayet güzel halledyrz şimdilik.en azından gözüm arkada değil babannesini çok seviyo.ayyy çok yazdım sanırıım

Tabi ki düşünürsün cnm ya.bende okula gidyrm eve gelince devamlı kzımla uğraşyrm eksikliğimi anlamasın die.kilo alımını bilmyrm biz daha 4.5 aylığız ama üzülmekte haklısın tabi.ama inan ihmal etmyrz.farkında olmadan evdeki annelerden daha çok ilgilenebiliyrz.ablam her gördüğünde sen çok ilgileniyosun ben bazen çok yoruluydm kızıyodum falan diyo.kiloyu 6.ayda en güzel besinlerle sağlycz inş.ben tadımlara başladım.çünkü tek göğüs emiyo ve zaten okula gidince mama veriliyo.ben de onun yerine yoğurt,sebze meuve püresi kpymayı düşünyrm.okul da bi şekilde ilerliyo valla son 5 hafta var sonra 2 haftada finaller var yarıyıl taitline gircm 1 ay tatilim.kızım tam 6 aylık olck.kahvaltı düzeni falan oluştrcm inş.allah bi.şekilde kolaylaştırıyo.sağolsun kv bakıyo güzelce.ben de eve gelince her şeyiyle ilgilenyrm.gayet güzel halledyrz şimdilik.en azından gözüm arkada değil babannesini çok seviyo.ayyy çok yazdım sanırıım

Valla gidenini de bilmem kalanını da. İg sini de bilmem, benim haberim bile yok grup kurulduğundan. Ben ekleşenler normal olarak takipleşiyorlar zannediyordum, o kadar habersizim. Fakat bir gerçek var ki burdaki muhabbetin azaldığıdır.
Bugüne kadar ben de yazdım, daha çok okudum. Bir günden bir güne kimse bana özellikle de yazmadı, buna alınsa idim işim vardı. Sonuçta baktığımızda sanal alem. Beni kim ne yapsın. Ama ben özellikle lohusalık günlerimde telefonu elimden düşürmedim ve her uyanışta buraya girerek ben gibi durumda olan pek çok anneye tutundum. "Nöbet" yazınca biri, yanımda biri daha varmış gibi sevindim. Doğum öncesi doğdu doğmadı stresinde birbirimize verdiğimiz destekleri saymıyorum bile.
Velhasıl kelam, "Keşke burda da eskisi gibi devam edebilsek" diye kurduğum cümlenin samimiyetini açıklamama hiç gerek yok; yeterince açık olduğunu hala daha zannediyorum. Çünkü ben burda sorduğum en saçma soruya bile hep en içten cevapları aldım, içime su serpildi. Doğum sırasında bile elime telefonu alıp dua edin diye yazdım. Yazdık. Daha ötesi olamaz. Dünyanın sonuymuş gibi yok sen şöyle yaptın, sen böyle dedin demeye gerek yok. Daha ciddi şeyler var bu hayatta hepimizin bildiği gibi.
Benim evliliğim çatırdıyor; dışardan bakıldığında 4 yükseköğrenim diplomalı, doktora yapan, 2 dil bilen ben bebeğim için sütten almayayım diye her şeyi kenara itip işten ayrılmak durumunda kaldım ve 20 tl lik bir kitap için bile eşimle günlerdir tartışıyorum. Çocuğuma bir oyuncak alabilmek için kaç günlerdir ikinci el sitelere giriyorum vs. Bebeğime 80 tl lik kitap harcaması yaptım, pısırık insanlar gibi vereceği tepkiden korkuyorum. Kimsenin haberi bile yok. Ben istemez miydim bunları konuşacak gerçekte arkadaşım olsun. Ama sizler vardınız. Anlattığımda anlatmadığımda hep burayı düşündüm, buraya tutundum. Onun için keşke burdan da devam edebilsek cümlesini kurdum. Tüm samimiyetimle söylüyorum.
3 günlük dünya birbirinizi kırmayın, birbirimizi kırmayalım. Güzel günlerin hatrına. Hepinize bebişlerinizle güzel günler diliyorum.

Gecmis olsun canim 5-6 cay kasigi ihlamur icirdim bogazina saf zeytinyagi surdum rezene kimyon karisimi 20-30 ml icirdim epey rahatladi kuzum

Sagolun kizlar ben dayanamadim doktora gittik gece. 1 yas alti cocuklar için surubun hic bir etkisi yokmuş boşuna verme dedi. Hirilti yok Allahtan dinledi.ben sicak havlu koymuştum göğsüne onu söyledim. Hurafe dedi onlar.

Bronşite cevirmedigi için hic bir sey verme dedi bana. O zaman antibiyotik veriliyormus.Odanin nemi 50 ısısı 22 derece olsun. Havalandir odasını dedi.

Bu hafta 4. Ay kontrolumuz var. Kendi doktorumuz bakar zaten insallah geçer o zamana .

Sizede çok geçmiş olsun kizlar

Kızlar meraba bugün oğlum çok farklı renkte kaka yaptı koyu yeşil kan ilacını verdim arkasına yaptı ama yaklaşık 10 gündür veriyorum ilacı hiç böyle olmamıştı bir de sıvıya yakın eğer bakmak isterseniz özelden atabilirim

ya kizlar yunus emrenin burbu surekli tikali serum fizyolojik ve burun aspiratoruyle 2.3 kere temjzliyorum gunde bana misin demiyor ozellikle geceleri ememiyor burun tikanikligindan buhar makinasi da var ama cok etkili degil oda sanirim birde oksurmeye basladi bu gece sesi catallasti sanki annemde hiriltisi var diyor gorursem mi bi dr.a

imkanin varsa gotur tabi.ne olur ne olmaz

herhangi birsey tattirdin mi?ben mesela sun armut verdim kakamz yesil oldu.emziriyorsan dun yedigin farkli birsey olduysa ondan da olmus olabilir

duygularini ne kadar icten yazmissin.bir solukta okudum.Allah yardimcin olsun aile hayatinda.

Bu arada mama sandalyesi almayı düşümüyor musunuz? Gerçi daha erken ama alalım kenarda dursun..

herhangi birsey tattirdin mi?ben mesela sun armut verdim kakamz yesil oldu.emziriyorsan dun yedigin farkli birsey olduysa ondan da olmus olabilir
Canım grip olmuştu 2 şurup kıllanıyordum bir de farklı olarak ıhlamur verdim bunlardan olabilir mi bir de çok koyu rengi ve sıvıya yakın

Senam72015 başlayan herşey bitiyor canım çok şükür senin de çoğu gitmiş azı kalmis. İkinci donem çok daha rahat olacağız Allahın izniyle :) sınavlarını da tek seferde verirsin inşallah.

Allahım tüm annelere güç kuvvet versin, özellikle de çalışan ve okuyan annelere...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…