- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #17.401
Ooo maşallahınız var
Etkinliklerinizden seçip aldım bi kaç etkinliği
Çok güzel yavrularla vakit geçirmek
Yorucu olsa da
Peki kendine evine eşine nasıl vakit ayırıyorsun
Mesela ben planlı olduğumda her şey çok yerli yerinde zamanında kaliteli güzel oluyor ama düzen bi kaçarsa evladım dışındakileri toparlamıyorum bi kaç gün mesela geçen hafta hastalığımdan dolayı eve dokunamadan maalesef
Eşim gelince temizlik yapacam inşaallah o Ertuğrul u oyalarken
Bu Arada hangi şehittesin sakıncası yoksa bir de oyun grubunu nasıl buldun katıldı?
Evet kesinlikleCanım ben akşamları dışarı çıkmayı aylar oldu bırakalı :)) en çok o sarstı desem yeridir :) uyku saatlerine göre ayarlıyoruz gezmelerimizi.ama misafir alıyorum o konuda rahatım çünkü yatmış oluyo.birkaç hafta dişini sıkarsan rahatlarsın eminim
Yok canim demez sen merak etme sen onun gelecegi icin uğraşıyorsun bu kadar.. Yarin obur gun evde otursan anne niye sen okumadin demesinden iyidir.. Ona daha iyi okul olanaklari sunabileceksin bunlari dusun ve ilerde birlikte cok kaliteli zaman gecireceksiniz simdi de firsat buldukca vakit gecirmeye calisiyorsundur eminim gececek bu zor gunlerde Allahin izniyleEvet ya herkesin hayatını çok kolay normal aynı zannediyolar.bizimki bi hocada bana değl ama bi kıza sabaha kadar bebek mi salladın sanki demişti bana dese evet derdim :) arkadaşlarımda dönüp bana bakmıştı.proje ne ki onun ynaında salak.sen yine kurtuldun allahtan bitti valla.allah bana kolaylık versin.inş beni nie ihmal ettin demz kızım gurur duyar.
Bugun gunduz 4 saat uyudu nerdeyse :))Bende artık her kalktığımda emzirmiyorum.10dk önce emmiş olsa bile yinede emmeden uyumuyodu.önce gündüz memede uyumayı kestim.sonra yavaş yavaş gece kestim.aç olduğu saat emziriyorum.uzun süre uyuşabilirlermiş ama yinede 3 buçuk 4saat olduysa emziriyorum gece.
Insaallah cnim atesiz agrisiz atlatirsiniz insaallah4.ay asımızı olduk kızlar oglum cok fazla aglamadı sükür ateşini kontrol edin sürekli dediler bende öyle yapıyorum insallah atessiz atlatırız
Ben pek hoşlanmadım kangurudan önde ağırlık yapıyor çocuk birkaç aylıkken hafif de 4.aylarda artık bel ağrısı yapıyor yavaştankanguru kullananlar bende alıcamda siz hangi marka kullanıyorsunuz memnun musunuz fikir alabilir miyim
Bence kimse burayı bırakmış değil canım ben kendi adıma söyleyim genelde okuyabikiyorun yazamadığım çok oluyor çünkü bebeğim çok gazlıydı anca emzirirken okuyabiliyorum burası herkesin ilkgözağrı gibi hamileliğimizin başından beri burada yazışıyıruz okuyoruz hatta hamilelikte özellikle benim yatarak geçmesi gerektiği için sürekli burayla yazışıyordum şimdi ise bazen yemek yediğinde kendimi şanslı sayıyorum evet bir kaç gündür girmediğim olmuş olabilir ama hepimizin eskisi kadar zamanı olmadığı içindir diye düşünüyorum bebeğim ve bebeğiniz her zaman sağlıklı huzurlu ve mutlu olsun İnşallah KK iyi ki varsınız hepiniz iyi gecelerValla gidenini de bilmem kalanını da. İg sini de bilmem, benim haberim bile yok grup kurulduğundan. Ben ekleşenler normal olarak takipleşiyorlar zannediyordum, o kadar habersizim. Fakat bir gerçek var ki burdaki muhabbetin azaldığıdır.
Bugüne kadar ben de yazdım, daha çok okudum. Bir günden bir güne kimse bana özellikle de yazmadı, buna alınsa idim işim vardı. Sonuçta baktığımızda sanal alem. Beni kim ne yapsın. Ama ben özellikle lohusalık günlerimde telefonu elimden düşürmedim ve her uyanışta buraya girerek ben gibi durumda olan pek çok anneye tutundum. "Nöbet" yazınca biri, yanımda biri daha varmış gibi sevindim. Doğum öncesi doğdu doğmadı stresinde birbirimize verdiğimiz destekleri saymıyorum bile.
Velhasıl kelam, "Keşke burda da eskisi gibi devam edebilsek" diye kurduğum cümlenin samimiyetini açıklamama hiç gerek yok; yeterince açık olduğunu hala daha zannediyorum. Çünkü ben burda sorduğum en saçma soruya bile hep en içten cevapları aldım, içime su serpildi. Doğum sırasında bile elime telefonu alıp dua edin diye yazdım. Yazdık. Daha ötesi olamaz. Dünyanın sonuymuş gibi yok sen şöyle yaptın, sen böyle dedin demeye gerek yok. Daha ciddi şeyler var bu hayatta hepimizin bildiği gibi.
Benim evliliğim çatırdıyor; dışardan bakıldığında 4 yükseköğrenim diplomalı, doktora yapan, 2 dil bilen ben bebeğim için sütten almayayım diye her şeyi kenara itip işten ayrılmak durumunda kaldım ve 20 tl lik bir kitap için bile eşimle günlerdir tartışıyorum. Çocuğuma bir oyuncak alabilmek için kaç günlerdir ikinci el sitelere giriyorum vs. Bebeğime 80 tl lik kitap harcaması yaptım, pısırık insanlar gibi vereceği tepkiden korkuyorum. Kimsenin haberi bile yok. Ben istemez miydim bunları konuşacak gerçekte arkadaşım olsun. Ama sizler vardınız. Anlattığımda anlatmadığımda hep burayı düşündüm, buraya tutundum. Onun için keşke burdan da devam edebilsek cümlesini kurdum. Tüm samimiyetimle söylüyorum.
3 günlük dünya birbirinizi kırmayın, birbirimizi kırmayalım. Güzel günlerin hatrına. Hepinize bebişlerinizle güzel günler diliyorum.
Neden hoşkanmadın canımBen pek hoşlanmadım kangurudan önde ağırlık yapıyor çocuk birkaç aylıkken hafif de 4.aylarda artık bel ağrısı yapıyor yavaştan
Bel ağrısı yaptı biraz ki zaten doğumdan beri omuriligimde ağrı oluyor ara ara rahat edemedik bebek arabası kullanıyorum geneldeNeden hoşkanmadın canım
bende 3. aydan sonra kullanılır diye biliyorum tek başıma bebek arabasını indir çıkar zorlanıyorum diye almayı düşünüyodum. hepsi bel ağrısı yapıyor mu acaba sizinki hangi marka?Ben pek hoşlanmadım kangurudan önde ağırlık yapıyor çocuk birkaç aylıkken hafif de 4.aylarda artık bel ağrısı yapıyor yavaştan
@karpuz_suyu benim bebiş de öyle bugün 8/30 da geçtim sakin ve sabırla uyutmaya çalıştım ağladı kucağıma aldım emzirdim tekrar koydum yine ağladı kucağımanaldım sakinlrştirdim tekrar koydum ninni vs saat 10 da uyudu erken büyüdü diyebilirim diğer günlere oranla anladım ki ben stressiz olduğunda o da sakin oluyor bakalım aynı şekilde gündüz uykusu denicem bu arada gündüz uykularımız yok emerken kestiriyor resmen bana zaman kalmıyorbenimki gece uykusuna en erken 12de geçiyor. Geçen 11de uyudu diye sevinmiştim yarim saat sonra uyandi başladı konuşmaya şarkı söylemeyehemde kapkaranlık oda... Sonra tekrar salladım uyusun diye, gece tam 1de uyudu sıpa..
Bel destekli mi canım ben de var da kullanmadım daha bel ağrısı yapar mı yapmaz mı bilmiyorumBel ağrısı yaptı biraz ki zaten doğumdan beri omuriligimde ağrı oluyor ara ara rahat edemedik bebek arabası kullanıyorum genelde
Canım bir anda gelişti isimlerimizi söyledik birbirimizi ekledik bir baktık ki grup olmuşuz sonuçta çok önemli ortak konularımız var orada da burada da biz temmuz anneleriyizArkadaş ne ig miş bir muhabbet aldı başını gidiyor çok bir şey anlayamadım çok fazla vaktim olmadığı için giremiyorum o kadar ama sanırım özeller ifşa olunca haklı olarak tepki gösterilmiş ama inşallah kimsenin kasti bir hareketi olmamıştır aksi gerçekten can sıkıcı.Ben de katılmak isterim ama nasıl olacak bu süreç.Sağlam ig kullanıcısıyım ama inanın dahil olduğum hiç bir grup yok :) Kim ilgileniyor aramızda girmek isteyenleri eklemek hususunda acaba?Kim düşünmüşse çok güzel düşünmüş anlık çok daha farklı oluyor tabi.Burası bana hamileliğim boyunca çok güzel yoldaş oldu eminim bundan sonrası da olacak çünkü merak ettiğim bir konuda ilk başvurduğum yer burası ve dolayısıyla sizlersiniz.Neyse özetle ben de ig de aranızda olmak isterim :)
Bel destekli aslında ama rainbaby bendeki valla ben normalde kucagimda taşırken de belim ağrıyor maalesefBel destekli mi canım ben de var da kullanmadım daha bel ağrısı yapar mı yapmaz mı bilmiyorum
Neden verdi antibiyotik ben diş için 2 doktora gittim çok kötüydü biri abtibitotiksiz zor geçer dedi diğeri ısrarla veremem sana antibiyotik dedi 3 defa dişlerini fırçala gargara yap geçmezse tek dedi bir hafta bile sürmedi geçtiDoktorlar bir anne şefkatiyle yaklaşmadığı için size sormak istiyorum, antibiyotik verdi doktor kaç gün kullansam yeterli olur acaba??
İnşallah o günleri Dr görecez benim de kucakta taşıdığımda belim ağrıyor evde yürütece az kaldı zatenBel destekli aslında ama rainbaby bendeki valla ben normalde kucagimda taşırken de belim ağrıyor maalesefbir an önce yürütmeyi planlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?