2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Ev işini gece yapiyorum. Sadece Aksam eşim 6 gibi geliyor evi süpürge çekiyorum bebegi ona verip.sonra yemek yiyoruz . Anne kucaginda beraber sofraya oturuyoruz. Uyku saati geliyor 8 gibi yatirip esimle kahvemizi iciyoruz. 1 saat uyuyor. Öğlen uykularinda yemek yapıyorum pratik basit.genelde firin yemekleri yapiyorum daha kolayima geliyor cunku. Balikcimiz var semtimizde haftada iki kere pisirip getiriyorlar.ugrasmiyorum. haftasonlari annemde veya kayinvalidemle geciriyoruz zamani veya disarida yemek hiç yapmiyorum.misafirim oldugunda hazır dondurulmus börek aliyorum.buzlukta pogacam olur mutlaka onu atiyorum firina.

Okul konusunda cok yer var ben istanbuldayim canim. Ozelden istersen atarim sana yerleri.

Çok yorucu ama güzel anne olmak

Evet kesinlikle
Düzene girince rahatlıcam dediğin gibi
Biraz sabır

Yok canim demez sen merak etme sen onun gelecegi icin uğraşıyorsun bu kadar.. Yarin obur gun evde otursan anne niye sen okumadin demesinden iyidir.. Ona daha iyi okul olanaklari sunabileceksin bunlari dusun ve ilerde birlikte cok kaliteli zaman gecireceksiniz simdi de firsat buldukca vakit gecirmeye calisiyorsundur eminim gececek bu zor gunlerde Allahin izniyle

Bugun gunduz 4 saat uyudu nerdeyse :))
Daha onceden buyudu diye kundak yapmayi birakmistim. bugun tekrardan kundak yapmayi denedim daha uzun uyudu :))
Ne zamana kadar kundak yapilir ki bu bebekler

Kızlar ben birkaç gündür rahatsızım normalde sinuzitim var bide nezle grip olunca daha fenalari oynuyorum emzirirken ne gibi ilaçlar kullanıyorsunuz?

Bence kimse burayı bırakmış değil canım ben kendi adıma söyleyim genelde okuyabikiyorun yazamadığım çok oluyor çünkü bebeğim çok gazlıydı anca emzirirken okuyabiliyorum burası herkesin ilkgözağrı gibi hamileliğimizin başından beri burada yazışıyıruz okuyoruz hatta hamilelikte özellikle benim yatarak geçmesi gerektiği için sürekli burayla yazışıyordum şimdi ise bazen yemek yediğinde kendimi şanslı sayıyorum evet bir kaç gündür girmediğim olmuş olabilir ama hepimizin eskisi kadar zamanı olmadığı içindir diye düşünüyorum bebeğim ve bebeğiniz her zaman sağlıklı huzurlu ve mutlu olsun İnşallah KK iyi ki varsınız hepiniz iyi geceler

Ben pek hoşlanmadım kangurudan önde ağırlık yapıyor çocuk birkaç aylıkken hafif de 4.aylarda artık bel ağrısı yapıyor yavaştan
bende 3. aydan sonra kullanılır diye biliyorum tek başıma bebek arabasını indir çıkar zorlanıyorum diye almayı düşünüyodum. hepsi bel ağrısı yapıyor mu acaba sizinki hangi marka?

@karpuz_suyu benim bebiş de öyle bugün 8/30 da geçtim sakin ve sabırla uyutmaya çalıştım ağladı kucağıma aldım emzirdim tekrar koydum yine ağladı kucağımanaldım sakinlrştirdim tekrar koydum ninni vs saat 10 da uyudu erken büyüdü diyebilirim diğer günlere oranla anladım ki ben stressiz olduğunda o da sakin oluyor bakalım aynı şekilde gündüz uykusu denicem bu arada gündüz uykularımız yok emerken kestiriyor resmen bana zaman kalmıyor

Canım bir anda gelişti isimlerimizi söyledik birbirimizi ekledik bir baktık ki grup olmuşuz sonuçta çok önemli ortak konularımız var orada da burada da biz temmuz anneleriyiz

Son düzenleme:
Doktorlar bir anne şefkatiyle yaklaşmadığı için size sormak istiyorum, antibiyotik verdi doktor kaç gün kullansam yeterli olur acaba??
Neden verdi antibiyotik ben diş için 2 doktora gittim çok kötüydü biri abtibitotiksiz zor geçer dedi diğeri ısrarla veremem sana antibiyotik dedi 3 defa dişlerini fırçala gargara yap geçmezse tek dedi bir hafta bile sürmedi geçti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…